Õnnetus eile õhtul Pärnus?
Moderaator: Moded
Õnnetus eile õhtul Pärnus?
Copy-paste ametlikust teadaandest:
"11. juunil kella 21.42 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Vändra alevis jaama tn 13 maja juures, kus mootorratas Suzuki GV72C, mida juhtis alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta Ülo (s 1975), kaldus teelt välja kõnniteele ning sõitis otsa seal liikunud Augustile (s 1951). Jalakäija suri sündmuskohal, mootorrattur toimetati raskete vigastustega Pärnu haiglasse."
Allikas:
http://www.pol.ee/?id=11355
natukene omapärane kommentaar minu arvates. ..kui viisakalt väljendada.jussuf kirjutas:Väga inetu lugu. Millegipärast ei näe siin lehekülgede kaupa kaastundeavaldusi hukkunu omastele. Kui aga mõni härra end oma oskamatusest/hulljulgusest pudruks sõidab, siis on kõik kõvad mehed kaasa tundma.
mul on tunne, et see foorum siin, on nagu iga teine foorum, pisut nagu virtuaalühiskond või kommuun, mille liikmed tunnevad üksteist kasutajanimede kaudu (loomulikult mitte ainult) ja on ühiste huvidega. Seetõttu peetakse üksteisest lugu, aidatakse hädas ja tuntakse ka kaasa kui halvasti läheb. Ollakse nagu tuttavad, seejuures ise võibolla kunagi silmast silma kohtumata. Seetõttu usun, et kui keegi meist näiteks nuga saab ja see info siia jõuab, on teistel vist ka natukene kahju. Kui aga keegi meist kellegile nuga annab, siis vangutatakse pead. Seejuures aga tundmatule ohvrile vist nagu ei oskagi eriti kaasa tunda, mis sest, et tegu heaks ei kiida. Pole põhjust ju igale tüübile järele halada.
Tahan öelda, et "tundmatul" ja "tundmatul" on mõnikord vahe sees.
Loodan, et oli arusaadav
-
Jack
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
... sorry, aga vat ei tune kaasa sellele, kes purjus peaga inimese alla ajas! Kohe mitte ei tunne! Sitapea on see mees! (palun vabandage otsekohest keelekasutust) Aga hukkunu perekonnale tunnen kaasa...manager2 kirjutas:natukene omapärane kommentaar minu arvates. ..kui viisakalt väljendada.jussuf kirjutas:Väga inetu lugu. Millegipärast ei näe siin lehekülgede kaupa kaastundeavaldusi hukkunu omastele. Kui aga mõni härra end oma oskamatusest/hulljulgusest pudruks sõidab, siis on kõik kõvad mehed kaasa tundma.
mul on tunne, et see foorum siin, on nagu iga teine foorum, pisut nagu virtuaalühiskond või kommuun, mille liikmed tunnevad üksteist kasutajanimede kaudu (loomulikult mitte ainult) ja on ühiste huvidega. Seetõttu peetakse üksteisest lugu, aidatakse hädas ja tuntakse ka kaasa kui halvasti läheb. Ollakse nagu tuttavad, seejuures ise võibolla kunagi silmast silma kohtumata. Seetõttu usun, et kui keegi meist näiteks nuga saab ja see info siia jõuab, on teistel vist ka natukene kahju. Kui aga keegi meist kellegile nuga annab, siis vangutatakse pead. Seejuures aga tundmatule ohvrile vist nagu ei oskagi eriti kaasa tunda, mis sest, et tegu heaks ei kiida. Pole põhjust ju igale tüübile järele halada.
Loodan, et oli arusaadav
Ja peaks vist mainima, et minu arust ei ole alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta Ülo (s 1975) üks meie seast. See et ta juua täis peaga ja ilma lubadeta mootorratta selga istus, ei tee veel temast austust väärt mootorratturite kogukonna liiget.
Oleks ta tinase peaga rekkasse roninud ja selle kusagil ära kortsutanud, oleks ta siis rekkamees või!
... loomulikult sitapea kui purjus peaga inimesi surnuks sõitma läheb. Arusaadav. Ega ma heaks ei kiida teguviisi. Ära saa sellest eelnevast tekstist küll sedasi aru. Küsimus oli kaastundeavalduste puudumises, mitte selle kaabaka kiitmises. Pakkusin omapoolse seisukoha, miks selles foorumis tuntakse kaasa, kui keegi mootorrattur end surnuks sõidab, aga teistele liikluses hukkunutele tavaliselt siin järelhüüet ei teki. Nii lihtsalt on.Jack kirjutas:... sorry, aga vat ei tune kaasa sellele, kes purjus peaga inimese alla ajas! Kohe mitte ei tunne! Sitapea on see mees! (palun vabandage otsekohest keelekasutust) Aga hukkunu perekonnale tunnen kaasa...manager2 kirjutas:natukene omapärane kommentaar minu arvates. ..kui viisakalt väljendada.jussuf kirjutas:Väga inetu lugu. Millegipärast ei näe siin lehekülgede kaupa kaastundeavaldusi hukkunu omastele. Kui aga mõni härra end oma oskamatusest/hulljulgusest pudruks sõidab, siis on kõik kõvad mehed kaasa tundma.
Loodan, et oli arusaadav
Ja peaks vist mainima, et minu arust ei ole alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta Ülo (s 1975) üks meie seast. See et ta juua täis peaga ja ilma lubadeta mootorratta selga istus, ei tee veel temast austust väärt mootorratturite kogukonna liiget.
Oleks ta tinase peaga rekkasse roninud ja selle kusagil ära kortsutanud, oleks ta siis rekkamees või!
http://www.sloleht.ee/2006/06/13/uudised/199677/
Juba järgmine õnnetus...
Seekord sai kannatada "ainult" tsiklimees ise...
Kiiret paranemist talle.
-
-
-
triplekix
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Re: Juba järgmine õnnetus...
mis täpsemalt?Mix kirjutas:Pärnus oli eile ka juba järgmine õnnetus tsiklistiga.
Seekord sai kannatada "ainult" tsiklimees ise...
Kiiret paranemist talle.
-
-
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
retro
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 32 korda
- Kontakt:
http://www.pol.ee/index.php?id=11355
Ära karda surma, vaid karda elu
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Loll ja ebakohane küsimus aga: Kas lenksuamort oleks päästnud,nimeltpanic kirjutas:Aitähh heade soovide eest... Kärnad paranevad vaikselt...
Politsei pressesindaja on täieliku jama kirjutanud...
Tegelikult viskas kiirendades lenksu kergeks ja tänu tee ebatasadusele sai nii sõbra sõnadel 200 m tsikliga tantsu tehtud. Lenks ühelepoole, lenks teiselepoole, nagu rodeol ja siis läks käest. Suutsin veel tsiklit nii palju kallutada, et mitte asvaldile kukkuda. Tänu sõbrale kellega koos sõitsime tuli ka kiirabi kiiresti.
Nüüd haiglas kriimustustega... tordid ja lilled alati oodatud...
ma planeerin järgmise asjana tolle vidina paigaldamist ja tahaks kinnitust et kas on mõtet raha sinna magama panna
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Koit46
Aitähh heade soovide eest... Kärnad paranevad vaikselt...
Tegelikult viskas kiirendades lenksu kergeks ja tänu tee ebatasadusele sai nii sõbra sõnadel 200 m tsikliga tantsu tehtud. Lenks ühelepoole, lenks teiselepoole, nagu rodeol ja siis läks käest. Suutsin veel tsiklit nii palju kallutada, et mitte asvaldile kukkuda. Tänu sõbrale kellega koos sõitsime tuli ka kiirabi kiiresti.
-
korke
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
tramm66 kirjutas:paranemist! lenksuamordita on sellised "tantsud" lihtsad tulema siinsetel teedel...
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
Koit46
-
Koit46
-
korke
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Ära mine närvi kohe selle pärast....ega mina süüdi pole ,et sa ei oska lenksu kinni hoida.
Ja oli seal siis lubatud 70-80 ? Linna sees ?...vist mitte . Seega kui ei oska sõita kiiremini kui kiiruse piirangud ette näevad siis ära ületa kiirust
Aga kohe tuleb vist veel üks närvis postitus sinu poolt
EDIT : Tramm ju korraldab ringraja treening päevi ja seal õpetab kiiresti sõitmist
Koit46 kirjutas:Tead KORKE ära tule lahmima... targem oleks küsida mis kiirusega sõitsid ja mis moodi siis asi juhtus...
kiirust polnud ollagi...70-80 kuskil sest ma seisin teeääres ja ootasin sõpra järgi ja siis kiirendasin järgi... niivõrd kuivõrd
-
Koit46
Ju sa siis ikka seal gaasi maha lasksid? kiirendades läheb esiots kergeks ja võib ebatasasustel kergesti vibelema hakata aga põhijama tuleb siis kui nüüd hoo maha võtad ja raskus sellele vibelevale otsale satub. Muidugi tean, et kerge rääkida ja raske teha, ise oleks ilmselt sama vea teinud. Igatahes jõudu paranemisel ..Koit46 kirjutas:Tegelikult viskas kiirendades lenksu kergeks ja tänu tee ebatasadusele sai nii sõbra sõnadel 200 m tsikliga tantsu tehtud. Lenks ühelepoole, lenks teiselepoole, nagu rodeol ja siis läks käest. Suutsin veel tsiklit nii palju kallutada, et mitte asvaldile kukkuda. Tänu sõbrale kellega koos sõitsime tuli ka kiirabi kiiresti.
-
korke
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Alati aidanud
-
piiks
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Muuseas ka gaasi lisamine aitab. vähemalt minul. pidurdades läheb olukord aint hullemaks, järsult gaasi juurde ja ratas jälle juhitav.417 kirjutas:Loll ja ebakohane küsimus aga: Kas lenksuamort oleks päästnud,nimeltpanic kirjutas:Aitähh heade soovide eest... Kärnad paranevad vaikselt...
ma planeerin järgmise asjana tolle vidina paigaldamist ja tahaks kinnitust et kas on mõtet raha sinna magama panna
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
triplekix
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Korke, kas mitte su rollu automaatkastiga pole????korke kirjutas:aga nuh ,et järgmine kord koit endale liiga ei teeks . Siis mina sellises olukorras vajutan kiirelt siduri alla...tõmban gaasi põhja ja järsku sidur lahti ,et tõmbaks esirattalt raskuse ära ning kätega surun lenksu sirgeks.
Alati aidanud
Näiteks kui mina, esimese käigu pealt 60-70-ga sõites siduri alla vajutaks ning gaasi põhja keeraks ning seejärel järsult siduri vabastaks, siis käiksin ma 100% täiega üle.......
A nuhh korke on ju proff kaa.........
Ei tea muidugi mis rattaga poiss sõitis, kuskilt jäi mingi yamu nimi silma.....
P.S. endal rooliamort peal, mis on siiani päris mitmest "toredast " olukorrast päästnud.
Edu ja kiiret paranemist.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
korke
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Ja jätame mu rollu mängust välja !!!
triplekix kirjutas:
Korke, kas mitte su rollu automaatkastiga pole????![]()
![]()
![]()
Näiteks kui mina, esimese käigu pealt 60-70-ga sõites siduri alla vajutaks ning gaasi põhja keeraks ning seejärel järsult siduri vabastaks, siis käiksin ma 100% täiega üle.......
A nuhh korke on ju proff kaa.........
Ei tea muidugi mis rattaga poiss sõitis, kuskilt jäi mingi yamu nimi silma.....
P.S. endal rooliamort peal, mis on siiani päris mitmest "toredast " olukorrast päästnud.
Edu ja kiiret paranemist.
-
piiks
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
Salvo Kelk
Oleneb!Salvo Kelk kirjutas:Mulle on ikka meelde jäänud, et kui lenks vibama hakkab, siis kääna aga gaasi juurde, mitte vastupidi.
Kui slap tuleb sellest, et amort on juba täiesti väljas ja ei tee enam tööd siis gaas maha, kui tuleb sellest, et ta ei suuda lihtsalt lakse kinni võtta siis gaasi juurde.
Ennetamiseks.. istud kindlalt sadulas, põlved vasta paaki ja surud lenksu ette nii kõvasti kui vähegi suudad... aga kui siis korra eksid on kellad!
Või.. rooliamort ja tankslap on unustatud probleem...
Sa pole vist elusees tankslappi saand... su käed ei tee muud kui tantsivad lenksuga kaasa nigu makaronid - superhea kui gaasi suudad isegi natukene kontrollida......korke kirjutas:aga nuh ,et järgmine kord koit endale liiga ei teeks . Siis mina sellises olukorras vajutan kiirelt siduri alla...tõmban gaasi põhja ja järsku sidur lahti ,et tõmbaks esirattalt raskuse ära ning kätega surun lenksu sirgeks.
Alati aidanud
Ja pealegi kui sa kergest esirattast tulenevat tankslappi hakkad "kontrollima" hakkab vibama ka sinu tagaratas ja veel tugevama kontrolli korral lendad sa sealt leistast maha nigu s**t pilpapealt... 150+ kmh pealt ei tõmba sa gaasiga enam mitte kuhugi esiotsa maast lahti.
Kiirendustel ilma rooliamordita aitas kui surusin põlved paaki, käed ette surutult nagu teeks kätekõverdusi aga mitte täiest jõust - gaas maha ja lihtsalt ootsain millal ratas rahuneb.
Kindlasti on neid, kes mulle vastu vaidlevad kuid siiski - works for me ja kõik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.