aprilia sr 50
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
aprilia sr 50
küsimus siis selline et mis aastast mis aastani tehti neid vana kerega aprilia sr 50-neid?
-
Teema algataja
ma mõtlesin, et mis aastast mis aastani tehti taolise välimusega sr50-neid http://planetscoots.online.fr/showroom/ ... _photo.jpg
1998 - 2004? ma pakuks. ära enne usu kui keegi kinnitab.rollu kirjutas:ma mõtlesin, et mis aastast mis aastani tehti taolise välimusega sr50-neid http://planetscoots.online.fr/showroom/ ... _photo.jpg
-
Teema algataja
-
sport, www, racingul on kleepsude vahe(ärge lööge kui eksin) ditech on sissepritsega(tõlge rumalatele: karpa puudub) ja kas racingut mitte ainult vesijahutusega ei tehtud?
ja racingul oli vist ees kaks võre auku.

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
Teema algataja
Ostsin kasutatud SR i, ees kaks suurt võre auku,vesijahutus ja aasta 01.
Kleepsudest kindlaks teha ei saa, sest on eelmise omaniku poolt üle värvitud ja tuuning kleepse täis topitud.Et siis peaks racing olema?
Aga kas Racingul peaks olema tehase sportsumpa all?
Ja millistel SRi mudelitel (WWW,SPORT,RACING) on valged suunatulede klaasid?
Kleepsudest kindlaks teha ei saa, sest on eelmise omaniku poolt üle värvitud ja tuuning kleepse täis topitud.Et siis peaks racing olema?
Aga kas Racingul peaks olema tehase sportsumpa all?
Ja millistel SRi mudelitel (WWW,SPORT,RACING) on valged suunatulede klaasid?
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.