Nahkkombe lukuvahetus/õmblemine?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 976
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Nahkkombe lukuvahetus/õmblemine?
Tere,
ega keegi pole sarnase probleemi ees seisnud või ehk lihtsalt teab kust võiks abi saada?
Seisab üks vanem kombe mida tahaks rajal harjutamiseks kasutada aga lukk enam hästi ei pea.
Õmblustöökoda vms sobiv koht/inimene võiks asuda Tallinn/lähiümbrus...
Tänud ette.
Nils
5123888
ega keegi pole sarnase probleemi ees seisnud või ehk lihtsalt teab kust võiks abi saada?
Seisab üks vanem kombe mida tahaks rajal harjutamiseks kasutada aga lukk enam hästi ei pea.

Õmblustöökoda vms sobiv koht/inimene võiks asuda Tallinn/lähiümbrus...
Tänud ette.
Nils
5123888
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
oli just sama jama, tagi lukk lõpetas töölepingu. abi sain mustika keskusest keemilise puhastuse kontorist. algul tädi jorises, et kätte saab homme, kuid nähes mul nutuvõru suu ümber ja seda, et mul juba oma lukk kaasaski, siis orgunnis õhtuks asja korda. neil nimelt keerulisemad tööd tehakse kusagil mujal. õhtuks siis oli tagi valmis korralikult õllelihast paigal hoidma. ja maksma läks midagi alla kahe sota. positiivne kogemus igatahes, loodan, et must oli abi.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
just sama kohta soovisin pakkuda sullersv mille kirjutas:oli just sama jama, tagi lukk lõpetas töölepingu. abi sain mustika keskusest keemilise puhastuse kontorist. algul tädi jorises, et kätte saab homme, kuid nähes mul nutuvõru suu ümber ja seda, et mul juba oma lukk kaasaski, siis orgunnis õhtuks asja korda. neil nimelt keerulisemad tööd tehakse kusagil mujal. õhtuks siis oli tagi valmis korralikult õllelihast paigal hoidma. ja maksma läks midagi alla kahe sota. positiivne kogemus igatahes, loodan, et must oli abi.

-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
-
- Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.