koonusfilter 4 taktisele
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
koonusfilter 4 taktisele
oleks selline küsimus, et kui on 4 taktiline roller (Xinlingi firmalt), kas sellele on mõtet panna koonust, ja mille järgi neid filtreid ostetakse, sest olen suht kindel, et kui lähen poodi ja ytlen xinling siiis nemad
....

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mõtet on vast niipalu, kui soovid vabaneda küljel tolknevast suurest õhupuhasti korpusest. Ise panin sellepärast. Jama, ainult, et hääl valjemaks läks. Dünaamikas küll muutusi ei täheldanud. Filtrit ostes ära oma rolleri nime küll maini. Müüja teeb siis kindlalt
Kui ma nüüd peast mäletan, siis sobivad kinnitusava läbimõõduga 37...38mm. Endal selline: http://www.mulgimotoari.ee/?id=10&keel=ee&toote_id=182

-
Teema algataja
-
Selles küsimuses osas oleksid võinud otsingut kasutada. Räägitud sellest palju. Ei tõmba ta hõredaks midagi, kui tihedamalt läbi pesta ja õlitada.Raitz012 kirjutas:aga kas koonusfiltriga kruusateepeal kannatab sõita või tõmbab kohe mootori hõredaks.....
Pesta saab poroloonfiltrit edukalt ka näiteks Fairy nõudepesuvahendiga. Õlitatakse filltriõliga.
-
Ära vahetanud ise pole midagi, summutist ainult katalüsaatori eemaldasin.Raitz012 kirjutas:ja kui paeale panna kas siis tuleb veel midagi ära vahetada või timmida.
Kuna rohkem õhku peale tuleb, siis peab ka välja rohkem saama.
Segukruvist pead segu paika ´timmima´. Karbutaatori küljel asuv väike kruvi. Kuidas seda teha, kasuta otsingu abi. Ei ole suurt viitsimust läbinämmutatud asjadest uuesti kirjutada.
Viimati muutis Kirs, 04 Aug 2006, 13:12, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Ei juhtu midagi kurja. Kat on põhjusel, et heitegaaseid puhtamad väljudes oleksid. Samas teeb ta summuti suht ´umbseks´. Aga ütle palun, mis tuli sul on takus koonusfiltrit peale panna? 4 taktilise 50 kuubise puhul ei anna see mingit märkimisväärset efekti. Ise ei saanud üldse aru, peale valjema hääle. Kiirendus-lõppkiirus sama. Jäta parem nii nagu ta on, ega see sinust rohkem ´tegijat´ tee, et sõpradele saad rääkida, ´mul koonus peal´. Ennegi siin küsijaid nähtud, kes asjast suurt ei tea, keeravad midagi peeti ja pärast siin nutavad. Otsi keegi asja jagav kamraad kõrvale.Raitz012 kirjutas:aga kui kati ei eemalda kas siis juhtub midagi kurja w :?:keegi võiks õpetada kuda segukruvi paika saada, ise suht algaja rollerite kohapealt.
Selle neljataktilise remondijuendi leiad ka teema alt: Mootori skeemid. sealt siis Baotian ja teiste sarnaste kohta käivad juhendid uuri läbi.
Mina panin koonuse näiteks selle pärast, et poes pandi suurem düüs ja siis nüüd roller viskab musta tagant välja (gaas põhjas). Mul on mõtekam panna ka koonus selle pärast, et see võtab vähem ruumi (saan suurest karbist lahti) ja minu Kymco uus õhupuhasti (mille ma ka pidin ostma, kuna oli must) maksab umbes sama palju kui koonus, ainult 200-300 krooni pean juurde panema, et korralikku koonust saada. 
Kymco Agiliti õhupuhasti ei ole pestav. Tal on selline õhupuhasti nagu autodel. Hinnaks ~450.-

Kymco Agiliti õhupuhasti ei ole pestav. Tal on selline õhupuhasti nagu autodel. Hinnaks ~450.-
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
puhutavAksel kirjutas:Kymco Agiliti õhupuhasti ei ole pestav. Tal on selline õhupuhasti nagu autodel. Hinnaks ~450.-
http://img208.imageshack.us/img208/8268/filtro8bq.jpg
Kaua sa seda puhud, ega ta lõpmatuseni kah ei ole puhutav. Kõik sodi ei tule nii või teisiti välja ja ei lähe puhtaks. Mul oli nii, et ennem roller sõitis laitmatult ja siis kui uus düüs pandi rolleri ei läinud kuidagi üle 30km/h ... siis kallasin filtri peale bensiini ja puhusin siis kompressoriga läbi... siis hakkas juba liikuma kuidagi ... aga kui võtsin õhufiltri üldse ära ja proovisin (asfalt tee peal ja korraks ainult) siis astus ilusti edasi minna.Aleks kirjutas:puhutavAksel kirjutas:Kymco Agiliti õhupuhasti ei ole pestav. Tal on selline õhupuhasti nagu autodel. Hinnaks ~450.-
http://img208.imageshack.us/img208/8268/filtro8bq.jpg

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.