Generaator lühises, palun abi!!!!!

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
sunwayman

Generaator lühises, palun abi!!!!!

Lugemata postitus Postitas sunwayman »

Lugu selline, et minu vanakesel 1989 a. Suzuki GR650-el kärssas sisse vahelduvvoolu generaator. Vajan hirmus kiiret infot, KES ja KUS mähiks ümber minu tsikli generaatori.

Ettetänades, ametivennad ja -õed.

Vihjeid võib saata milile: silver.altmann@wuerth.ee

Sunwayman
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Teema algataja
sunwayman

Sorry arvasin et ametivendasid ja -õdesid aidatakse ikka, kui abi vajatakse.
Aga sorry et tüli tegin :shock:
Tänud sellegi poolest, et vaeva nägid.

Päikest

Teema algataja
effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

sunwayman kirjutas:
Sorry arvasin et ametivendasid ja -õdesid aidatakse ikka, kui abi vajatakse.
Aga sorry et tüli tegin :shock:
Tänud sellegi poolest, et vaeva nägid.

Päikest
minu nägemuse järgi nägi mella vaeva ja aitas sind :shock: . millest sa järeldad, et sind aidatud ei ole? kas kõik peavad tulema sinu eest otsingut kasutama?

Teema algataja
sunwayman

Sry olen tõesti tänulik abi eest, aga siiani pole ma kahjuks abi kusagilt veel saanud. :?
Keegi ei taha seda tööd ette võtta.

Sinine vilkur
Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom

Lugemata postitus Postitas Sinine vilkur »

Proovi Melasi Autot Tallinnas Kadaka tee ja Laki tn. nurgal, tel. peaks olema 6503350. Nemad pakuvad erinevaid kaubamärke tehasetaastatud genekaid ja startereid, viid vana sinna ja saad uue asemele, tootevalikus on ka tsiklite genekad-starterid. Samuti tegelevad nad oma töökojas eelnimetatud seadmete remondiga. Melasi Auto töökoda asub Artelli tn. 14 (kaupluse lähedal), E-R 9-18, tel. 6997211. Edu!
Ei viitsi väga sageli sõna võtta. Eelistan näost-näkku, mitte näoraamatut.
Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Kui nendest pakutud kohtadest abi ei saa võid proovida veel ühest kohast mis remondib TLN-s startereid ja generaatoreid. Lasin oma Golfi starteri seal remontida.

Ei mäleta aga täpset aadressi ega telefoni. Võin aga seletada, kus see asub.
Kui Pärnu mnt pidi linna poolt tulla peaks keerama enne Politsei maja ja Boschi teenindust vasakule(võis olla Tähe tänav), siis sealt edasi otse kuni tuleb risttee, siis otse üle risttee väravast sisse ning kohe vasakule, seal on juba silt väljas, starterite ja generaatorite remont.
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”