Speedfight 2 kiirendus
Moderaator: Moded
-
puuks
Teema algataja
Speedfight 2 kiirendus
Roller on speedfight 2 ja oleks siis vaja kiirendust paremaks.
Olen lugend foorumist et rullid kergemate vastu ja sidurivedrud jäigemate vastu. Kui teenindusse viisin siis töömees rääkis, et ei leidnud kuskilt 10 g rulle, et kiirendus paraneks aga ma unustasin küsida mis rullid ta siis alla pani. Kiirendus ei paranenud eriti palju. Tipp kiirus on kah ainult 60 km/h millegipärast, kuigi peal ei ole enam ühtegi piirajat. ja sportsummuti on kah peal. Tipp kiirus ei ole väga tähtis, kuna niikuinii kiiremini ei või sõita, kui 45km/h ja 60km/h pole halb aga kiirendus võiks väga hea olla
Olen lugend foorumist et rullid kergemate vastu ja sidurivedrud jäigemate vastu. Kui teenindusse viisin siis töömees rääkis, et ei leidnud kuskilt 10 g rulle, et kiirendus paraneks aga ma unustasin küsida mis rullid ta siis alla pani. Kiirendus ei paranenud eriti palju. Tipp kiirus on kah ainult 60 km/h millegipärast, kuigi peal ei ole enam ühtegi piirajat. ja sportsummuti on kah peal. Tipp kiirus ei ole väga tähtis, kuna niikuinii kiiremini ei või sõita, kui 45km/h ja 60km/h pole halb aga kiirendus võiks väga hea olla
-
puuks
Teema algataja
-
-lammutaja-
sellepärast ongi mõtekamad kergemad rullid panna. Stock settinguga ja piirajad maas olid minu arust mingid 6,5 gr rullid vist kõige paremad kuid seal mängib jälle rolli mis sidurivedrud ja survevedru sul on.holma kirjutas:Speedfight-del ongi tehaseseades 9g rullid sees. Pea kõikidel Peugeot 50 kuubikulistel rolleritel on teiste tootjatega võrreldes tsipa raskemad rullid sees. Alla 8,5g oli vist ainult ühel mudelil. Rullide mõõt on levinud 16X13
-
puuks
Teema algataja
Proovitud panna 7 g. ja 5 g. rulle. Sidurivedru standartne, kadus tõmme üldse ära. Pandud valge siduri vedru - tulemus täpselt sama.
Toimib ainult 9g. rullidega ja standart siduri vedruga.
Huvitav oleks teha rulle veel raskemaks- pannes midagi juurde ja siis proovida uuesti. Nii puht sportlikust huvist
Toimib ainult 9g. rullidega ja standart siduri vedruga.
Huvitav oleks teha rulle veel raskemaks- pannes midagi juurde ja siis proovida uuesti. Nii puht sportlikust huvist
Sõbra wallaroole tegime rulle raskemaks. Ta peksis poldid kõverkas, ja surusime rullide sisse, siis mingit seibi tuuningut tegi ka veel. tulemus: nii kui gaasi annad, masin läheb koha pealt. Gaas põhjas, tõmbab üle( ehk, alguses jõudu on).. kiirendus paranes, ning tipp kiirus tõusis 50-lt 65( toore klapiga, mis mõjub nagu "nitro" 75km/h.) Järgmine päev tegi siliindi komplekti puhtaks, ütles,et vähe veel saab sõita.. ning nüüd enam klapp ei mõju, aga kiirendus on parem, ning tipp kiirus on 80km/h. Tooreklapp enam ei tööta"nitrona"=P. 70cc masin.
Kollane surve vedru, nii,et vahepeal tõesti mõjuvad raskemad rullid.
Kollane surve vedru, nii,et vahepeal tõesti mõjuvad raskemad rullid.
seda Mario tehnikat ei soovita küll kasutada (liimipüstoliga liimu rullidele keskele). liim lendab sealt välja, terve vario on liimi täis. ei ole eriti tore.Al-Kharid kirjutas:paned liimi rullide keskele, muutuvad ka raskemaks...
see võib väike aeg kesta tegelt ainult sest liim võib ära seal sulada...
MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!
tuuningjupid odavalt!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.