Louise keti poed Saksamaal
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1827
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Louise keti poed Saksamaal
Kuna pole päris võimatu, et lähiajal Saksamaale satun, siis mõtlesin, et vaatan igaks juhuks ka paari tee peale jääva motovarustuse kaupluse asukohad ära. Siin foorumis on räägitud Namelessi poodidest, aga Louise kodukalt Filialen alt paistavad põhiliselt
Louis MEGA Shop
Louis Giga Store
Louis FunShop
Louis Beste Reste
Namelessi ma ei leidnud ühtegi, kuigi mingi mälestus nagu oleks, et kunagi ma nägin neid ka seal.
Küsimus nüüd selles, et kas neil midagi olulist vahet ka on (nime järgi eeldaks, et Giga on vast suurem kui MEGA, aga misasi see FunShop olla võib?) ja kas Nameless on Beste Reste-ks ümber nimetatud või on tegu erinevate kauplustega?
Louis MEGA Shop
Louis Giga Store
Louis FunShop
Louis Beste Reste
Namelessi ma ei leidnud ühtegi, kuigi mingi mälestus nagu oleks, et kunagi ma nägin neid ka seal.
Küsimus nüüd selles, et kas neil midagi olulist vahet ka on (nime järgi eeldaks, et Giga on vast suurem kui MEGA, aga misasi see FunShop olla võib?) ja kas Nameless on Beste Reste-ks ümber nimetatud või on tegu erinevate kauplustega?
Joel
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Namelessist ei tea küll midagi, aga Berliini gigastore'is ja Münheni megastore'is (oli vist...ei mäleta...ei olnud päris kaine...
) olen käinud. Berliini oma oli ikka suur... Varustust ja stuffi nii et terve päev oleks tegemist olnud. Kiivri proovimiseks tuuletunnel, riietuse jaoks mingi sadula ja lenksuga pukk jne. Ja hinnad olid ikka vähemalt poolesõbralikumad kui siin. Soovitan soojalt! Münheni omas oli ka kõik vajalik olemas, valik ehk veits väiksem. Väga kiideti hiljem sealt ostetud Vanucci sooja pesu, mis pidi ideaalne olema ka suusakostüümi alla. Pidi "hingama" nii et lõõtsutamine kuulda...
Fazer

Fazer
lisan täiendavalt selgituseks, et kodulehelt leiad kataloogi, mille lk 795 leiad numbrites sellise info:
funshop - müügipind kuni 600 m2;
megashop - müügipind alates 601 m2;
gigastore - müügipind kuni 2400 m2.
Kahes viimases peaks kõik olemas olema. Esimeses võib juhtuda, et midagi ei ole ja tuleb tellida, kuid reklaam lubab hiiglasliku valikut. Ise olen ühes sellises käinud. Pea kõik küsitu toodi laoruumidest välja, aga nt õige saapa numbri leidmisega tekkis probleeme.
Beste reste tähendab kõige paremad jäägid (ehk siis ülalviidatud nameless kauplused).
funshop - müügipind kuni 600 m2;
megashop - müügipind alates 601 m2;
gigastore - müügipind kuni 2400 m2.
Kahes viimases peaks kõik olemas olema. Esimeses võib juhtuda, et midagi ei ole ja tuleb tellida, kuid reklaam lubab hiiglasliku valikut. Ise olen ühes sellises käinud. Pea kõik küsitu toodi laoruumidest välja, aga nt õige saapa numbri leidmisega tekkis probleeme.
Beste reste tähendab kõige paremad jäägid (ehk siis ülalviidatud nameless kauplused).
tekkis selline kysimus, et louis.de sirvimisega j2i silma selline lause nagu:
"Restposten sind nicht in den Filialen erhältlich" ehk mis t6lkes t2hendaks midagi sellist, et (soodsaid) j22ke ei ole saadaval filiaalides. aga kui mul on huvi yhe kindla produkti vastu, mis kuulub ka muidugi "restposten'i" alla ning ma sooviksin seda ennem ostmist proovida, siis kuidas oleks 6ige toimida? nagu ma aru olen saanud, on louis'i poodide keti keskus Hamburgis ning seal peaks kyll k6ik mudelid ja suurused olemas olema, kuid kas oskab keegi 6elda, kuidas seal k2simyygiga on? Seal pole lahiolekukellaaegasidki, seega ise j2reldasin, et k2simyygiga seal yldse ei tegeleta. muidu oli plaan minna berliini gigashoppi, kuid ma tahan kindel olla, et sinna, kuhu ma l2hen, seal on kindlasti see mudel ning suurus olemas, mida ma soovin soetada.
huh pikk jutt sai maha r22gitud, ehk oskab keegi nyyd asjalikku n6u taas anda:)
meeleolukt suve l6ppu soovides,
Markus.
"Restposten sind nicht in den Filialen erhältlich" ehk mis t6lkes t2hendaks midagi sellist, et (soodsaid) j22ke ei ole saadaval filiaalides. aga kui mul on huvi yhe kindla produkti vastu, mis kuulub ka muidugi "restposten'i" alla ning ma sooviksin seda ennem ostmist proovida, siis kuidas oleks 6ige toimida? nagu ma aru olen saanud, on louis'i poodide keti keskus Hamburgis ning seal peaks kyll k6ik mudelid ja suurused olemas olema, kuid kas oskab keegi 6elda, kuidas seal k2simyygiga on? Seal pole lahiolekukellaaegasidki, seega ise j2reldasin, et k2simyygiga seal yldse ei tegeleta. muidu oli plaan minna berliini gigashoppi, kuid ma tahan kindel olla, et sinna, kuhu ma l2hen, seal on kindlasti see mudel ning suurus olemas, mida ma soovin soetada.
huh pikk jutt sai maha r22gitud, ehk oskab keegi nyyd asjalikku n6u taas anda:)
meeleolukt suve l6ppu soovides,
Markus.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Õhtust,
pange see tekst kuskil kleepsuks, et ei peaks mõne kuu pärast jälle selgitama, kuidas Louis töötab.
LOUISE keskladu asub Hamburgis. Seal kesklaoga samas majas on ka üks filiaal (Hamburg Allermöhe-tööstuspark). See on AINUKE koht, kus saab kõike MITTE-RESTPOSTEN kaupa näha-proovida. Kui sul on mingi margikohane soov, siis annad tädile koodi ja tuuakse sulle hiigelsuurest laost vidin. Selle laoseisu baasil varustatakse kõiki ülejäänud filiaale Saksamaal. Sellesse filiaali tasub minna vaid mittelevinud ja margikohast, ka väga suuri/väikseid riidenumbreid otsima.
Suurima kaubavalikuga filiaal on Hamburgis Süderstrasse 83. Sellest järgmine Berlinis Holzhauser str 148-152. Need on filiaalid, kuhu tasub minna tundideks endale varustust ostma/proovima. Tihti ei ole ka suurtes filiaalides margikohast kola sees (näit kohvriraamid, tuuleklaasid jne). Selle tarne tagatakse filiaali 3 tööpäeva jooksul eelmainitud Hamburgi kesklaost. Kui on plaan saada konkreetset margikohast vidinat konkreetsest filiaalist, siis faksige või mailiga kood nädal enne külastust poodi ja siis on kindel, et saate kauba kätte ka.
RESTPOSTEN tähendab Louisele kättejäänud ja tootmisest maas mudeleid, mis seetõttu tihti kordades allahinnatud. RESTPOSTEN kaupu filiaalides EI OLE. Ja EI OLE reeglina ka Hamburgi kesklaos. RESTPOSTEN kaubad jaotatakse Restposteni poodide vahel välja ja suurim valik odavkaubast on Hamburgis selsamal Süderstrassel - u. 200-300 m kaugusel filiaalist üle selle ristmiku, kus nurgal Mercedes-Benz maja. Ja seal ei tasu sattuda eufooriasse 5 EUR maksvatest kinnastest ja 20 EUR maksvatest kiivritest
Edu ostmisel ... ja õppige deutsch selgeks, on elu tulevikus palju lihtsam
pange see tekst kuskil kleepsuks, et ei peaks mõne kuu pärast jälle selgitama, kuidas Louis töötab.
LOUISE keskladu asub Hamburgis. Seal kesklaoga samas majas on ka üks filiaal (Hamburg Allermöhe-tööstuspark). See on AINUKE koht, kus saab kõike MITTE-RESTPOSTEN kaupa näha-proovida. Kui sul on mingi margikohane soov, siis annad tädile koodi ja tuuakse sulle hiigelsuurest laost vidin. Selle laoseisu baasil varustatakse kõiki ülejäänud filiaale Saksamaal. Sellesse filiaali tasub minna vaid mittelevinud ja margikohast, ka väga suuri/väikseid riidenumbreid otsima.
Suurima kaubavalikuga filiaal on Hamburgis Süderstrasse 83. Sellest järgmine Berlinis Holzhauser str 148-152. Need on filiaalid, kuhu tasub minna tundideks endale varustust ostma/proovima. Tihti ei ole ka suurtes filiaalides margikohast kola sees (näit kohvriraamid, tuuleklaasid jne). Selle tarne tagatakse filiaali 3 tööpäeva jooksul eelmainitud Hamburgi kesklaost. Kui on plaan saada konkreetset margikohast vidinat konkreetsest filiaalist, siis faksige või mailiga kood nädal enne külastust poodi ja siis on kindel, et saate kauba kätte ka.
RESTPOSTEN tähendab Louisele kättejäänud ja tootmisest maas mudeleid, mis seetõttu tihti kordades allahinnatud. RESTPOSTEN kaupu filiaalides EI OLE. Ja EI OLE reeglina ka Hamburgi kesklaos. RESTPOSTEN kaubad jaotatakse Restposteni poodide vahel välja ja suurim valik odavkaubast on Hamburgis selsamal Süderstrassel - u. 200-300 m kaugusel filiaalist üle selle ristmiku, kus nurgal Mercedes-Benz maja. Ja seal ei tasu sattuda eufooriasse 5 EUR maksvatest kinnastest ja 20 EUR maksvatest kiivritest

Edu ostmisel ... ja õppige deutsch selgeks, on elu tulevikus palju lihtsam

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Astusin minagi Berliini Holzhauser str 148-152 poest läbi. Noh, oli suur küll, kuid mega v giga...noh Eesti poodidega võrreldes kindlastiStreetMoto kirjutas:RESTPOSTEN tähendab Louisele kättejäänud ja tootmisest maas mudeleid, mis seetõttu tihti kordades allahinnatud. RESTPOSTEN kaupu filiaalides EI OLE. Ja EI OLE reeglina ka Hamburgi kesklaos. RESTPOSTEN kaubad jaotatakse Restposteni poodide vahel välja ja suurim valik odavkaubast on Hamburgis selsamal Süderstrassel - u. 200-300 m kaugusel filiaalist üle selle ristmiku, kus nurgal Mercedes-Benz maja.

Mis puutub kaubavalikusse, siis minu numbri (XL) leidmisega textiili poole pealt oli raskusi. Tõsi küll, nõue oli, et kombe peaks olema must. Musti oligi, kuid suuremaid ja väiksemaid v siis hinnatasemelt tunduvalt üle keskmise (Rukka). Samas lubati kohe kesklaost tellida, kuid tellida saan ka üle neti...
Lõpuks ostsin naha http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=207051 kusjuures tegemist on RESTPOSTEN kaubaga. Niiet saab restposten kaupa ka filiaalist

Hans
V-MAX
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.