Põhja Valgustus
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Põhja Valgustus
Äkki keegi oskab aidata!
Tahaks teada, kes/kus, müüb/müüjakse baigile õiget põhjavalgustust ja mis oleks nagu kauba hind!
Tahaks teada, kes/kus, müüb/müüjakse baigile õiget põhjavalgustust ja mis oleks nagu kauba hind!
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Miks nii siis kohe? Reedel nägin üks 22 paiku vabaduse väljakul (mitte moskva juures) üht chopperi tüüpi tsiklit, millel kenasti esikodarate vahele torgatud igasugused valgustused. Mulje võis olla vinge mõnedele, kuid mulle mitte. Suht labane oli. Lisaks sõitis nii juht kui ka kaassõitja ilma kiivrita.piiks kirjutas:äkki koliks rollerifoorumisse sellise teemaga ?

-
Teema algataja
Re: Põhja Valgustus
oleneb mis baikk on ? osadel suht s**t panna, leekarid all ja pikapeale lääb kuumaks selline ligi 40 cm oli 350 eeku, sai oma yamule pandud,aga politseile ei meeldi need vidinad, üks tiris ära küljest koheaigar13 kirjutas:Äkki keegi oskab aidata!

aga kristiines tuuning poes on hetkel müüa

-
Teema algataja
-
-
Akki oli see chopper hoopis suure möödus 50cc ja mingid pubekad seljas.Ronk kirjutas:Miks nii siis kohe? Reedel nägin üks 22 paiku vabaduse väljakul (mitte moskva juures) üht chopperi tüüpi tsiklit, millel kenasti esikodarate vahele torgatud igasugused valgustused. Mulje võis olla vinge mõnedele, kuid mulle mitte. Suht labane oli. Lisaks sõitis nii juht kui ka kaassõitja ilma kiivrita.piiks kirjutas:äkki koliks rollerifoorumisse sellise teemaga ?
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Re: Põhja Valgustus
Liivo kirjutas:aga politseile ei meeldi need vidinad, üks tiris ära küljest kohe

kle, ole hea ja anna mulle teada selle politseiniku nimi või vähemalt mis kuupäeval ja kus kohas ta selliselt pani käe sinu vara külge. Otsime ta üles, tekitame asja ja tõstame siit vahvalt pappi! 2/3 summast mulle ja 1/3 sulle, sobib?

Onu Reemus ja Heiti, palun kirjutage siia rohkem. Äkki teie abiga mõned neoonsed tuunijad saavad mõistuse ja mõistlikkuse valgust tunda. Pliis?
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Põhja valgus on rohkem ikka autode teema. Tsiklil valgustatakse mootorit ja seda on üpris kena pimedas vaadata. Ah krt, teema oli ju baikide kohta ... teie mootorid on jah sellised kahvatukesed, et seal eriti midagi valgustada ei ole
. See rohkem customite ja kroomide teema
.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Siiras üllatus!kris. kirjutas:Aga milleks mootorrattad, eriti Eestis? Praktilised põhjused nende omamiseks on kõik väljamõeldised ...
Tahad Sa sellest lähemalt rääkida?
Kiillausena ütlen vahele, et kuna mu abikaasal pole A-kat lube, siis panin ta taburetiga sõitma. Ja praktiline pool on selline, et kui sõidutan hommikul temakese autoga tööle ja siis lähen ise tööle ja peale tööpäeva lõppu võtan ta peale ja sõidame koos koju - mis teeb temakese minust sõltuvaks ja mina pean arvestama temakesega - on autosõiduga kütuse ja ajakulu tuntavalt suurem kui siis kus temake läheb minust sõltumatuna oma taburetiga tööle ja mina tsikliga. See vaid üks näide praktilisusest.
http://www.customdynamics.com/motorcycle_lights.htm tuunige või hullumiseni end ja oma rattaid 

Loud pipes save lives!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.