Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.
Probleem on nimelt selles, et kui tahan sõidu ajal taha vaadata peeglitest, siis näen ainult oma käsi...ratas on siis suzuki gsx 750f.
olen küll proovinud neid liigutada, kuid ikka taha ei näe....kas siis tõesti ongi nii sitasti originaalis tehtud...vend ja isa on ka sõitnud ja nemad ütlevad seda sama...kas see siis peabki nii olema??(':(')
Sad
Teemaga haakuv - panoraampeeglid tsiklile Kas keegi lõikab sellist klaasi v saab selliseid peegleid kuskilt osta? E-bayst olen oma rattale otsinud, kuid seal pole silma hakanud. Ka poodides mitte Vaateväli tundub kuidagi ahtake võrreldes panoraamidega autos.
mul ninjal oli eelmine omanik peeglite pikendamiseks klotsid alla pannud. Mugav oli kyll aga paraku segasid nad autode vahel sõitmist, seega võtsin jälle ära
Vilets nahtavus eriti bikede peeglitest on teada-tuntud asi. Peeglid on selised nagu nad on tagamaks (1) coolimat look'i, (2) vaiksemaid gabariite autode vahelt labi lipsamiseks, (3) paremaid aerodynaamilisi omadusi. Bikede puhul on ehk oluline ka see, et ratta taha jaav ei oma niikuinii mingit tahtsust
Tulemuseks ongi Cycle World'i hljutise juhtkirja kohaselt see, et tekst "Objects in the mirrors are closer than they appear" tuleks asendada tekstiga "Objects in your mirrors are your shoulders"
ei mõista mina mida te sealt peeglitest vaatate ? Meigite sõidu ajal ?
EI ole peegleid ...ei ole probleeme ...ning mahub väga hästi autode vahele
eeh, sul vist oli juhtum kui politsei koputas õla peale, et poiss roni baig seljast maha nüüd? Oleks peeglid olnud poleks seda juhtunud. Liikluses peavad IMO peeglid olema, et teada mis seljataga toimub. Muidugi kui rämedalt kihutad siis pole tõesti peeglid mõtet, nagu ka suunatuledel jms.
krt....õige jah . Siis peaks väiksed peeglid olema lenksu all ,et näha sähvatavaid siniseid tulukesi
stonefree kirjutas:
korke kirjutas:
ei mõista mina mida te sealt peeglitest vaatate ? Meigite sõidu ajal ?
EI ole peegleid ...ei ole probleeme ...ning mahub väga hästi autode vahele
eeh, sul vist oli juhtum kui politsei koputas õla peale, et poiss roni baig seljast maha nüüd? Oleks peeglid olnud poleks seda juhtunud. Liikluses peavad IMO peeglid olema, et teada mis seljataga toimub. Muidugi kui rämedalt kihutad siis pole tõesti peeglid mõtet, nagu ka suunatuledel jms.
Mis te olete kõik maamehed või, et teil liikluses peeglitest midagi vaadata pole? Ja linnas liiklete ka ainult sajaga või? Mina viskasin enda omal just need pisikesed asjandused minema ja panin suured külge. Nagu mul muud teha pole, kui kogu aeg kaela käänutada tihedas liikluses mitmerealisel teel rida vahetades. Põrgusse see stiilipuhtus, kui mulle meeldib bike, ei tähenda see veel, et cooli looki pärast peaksin lihtsalt likvideeritavate ebamugavustega leppima. Mõnu on tähtis. Mõistlik ohutus on tähtis. Muud argumendid tulevad nende järel.
Võib muidugi ka peegleid põlata - vaba maa meil siin, aga soovin siis usinat kaelakeeramist, et vältida selle MURDMIST.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
kuna mu panni vasaku külje raam on olnud kõver aegade algusest, siis vasak peegel näitas lakkamatult mu oma põlve. (ilus vaatepilt muidugi, aga mitte kuigi kasulik )
ma panin peegli külge tillukese panoraampeegli, hind autoringis 18 krooni.
neid on veel mitu erinevat varianti, pilte siit: http://www.hasmar.ee/index.php?main=252 ... 49&page=12
ja ma imestan, miks ma seda varem ei teinud, töötab väga hästi
ps. kusjuures jah, ma enne keerutasin pead ikka väga usinalt. selline ilus elegantne peapööramine on nüüd sisse harjunud
need väikesed panoraampeeglid on ok.
ise võtsin enda suured ja head peeglid ära ja panin asemele väikesed ja sitad aga näevad paremad välja ja ei vuhista enam nii hullult tuult kiivrisse.
peaks ka panoraamid panema
Mul küll touring, mistõttu natuke lihtsam see peegli ja pikendamiste teema kuivõrd endal piisavalt pikk ja seega võin ka peeglivart pikendada ilma kartmata disainipuudulikkusest tulenevat alkompensatsiooni teistes kehapiirkondades
Jutt jutuks, aga mul selline http://www.haferlach.de/bike/fotos/028037_12.jpg peeglipikendus. Lisaks panin ka veel peegli välimistesse ülanurkadesse ümarad surnudnurgapeeglid ja sai veelgi parem. Loomulikult ei tasu 100% uskuda seda mida peeglist näed, kuid abiks ikka. Peeglit tasub uskuda, kui seal midagi halvasti, aga kui hästi, siis tasub ikka manöövri eel pead keerates kontrollida. Paaril korral on just see peapööre vältinud hullemat (loe: möödasõidukeelu alal vasakpööret tehes vasakult läbi lendava auto ette keeramist).
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.