70cc silinder 50-sele

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
taavimees

70cc silinder 50-sele

Lugemata postitus Postitas taavimees »

Kas oleks võimalik panna 50 cc rollerile peale 70 cc silinder kolb ja rõngad.
Kui saab kas sellel mingit mõtet ka oleks (annab nt: kiirust juurde) või panen ikka 50-se omad sest niigiuinii on vaja need jupid mul ära vahetada.
äitah :roll:
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Loomulikult on võimalik, kui sinu mudelile 70 kuubikulist komplekti saada on. Seda siin foorumis peamiselt vist harrastataksegi :roll: Kasuta palun otsingut.
Tsekka saiti: www.mopshop.de sääl paljudele rolleritele suuremaid komplekte pakutakse.

Teema algataja
K-1

Lugemata postitus Postitas K-1 »

Kui su masin on Malaguti siis peaks sobima enamus Aeroxi juppe, mootor ju mölemal sama Minarelli horisontaal.
Silindrikit'idest soovitaks Malossi 70 Sport'i, Polini 70 Sport'i ja ka Athena silindreid. MHR'i vöi Manstonit pole mötet kasvöi juba hinna poolest osta ja ka vastupidavust neil suurt ei ole.
Veel on vaja kangemat nn racing väntvölli, C3 vöi C4 väntvöllilaagreid, parema läbilaskega öhufilter, spetsiaalselt 70 ccm'ile möeldud sumbutit, Kövemaid sörmelaagreid, kövema sädemega küünalt, vastupidavamaid klappe ja ka suuremat karburaatorit ( 17.5mm vöi 19mm) , suuremat düüsi, uut survevedru, rullikuid ja ka meest ,kes sul köik need timmi ajab.
Kas sa ka tead palju see köik maksma läheb üldse?
Hindadest:
Sumpa= Yasuni R 3300.-
Väntvöll + laagrid= Doppler Endurance+ HQ Racing 3000.-
Silindri kit=Malossi Sport 70cm 1600.-
Karburaator=DellOrto PHVA 17.5mm 1000.-
Klapid=BGM PRO 500.-
Küünal,düüsid, vedrud ,rullid jne saab kätte natuke üle 1000 raha eest.
Kokku 10'400.- ja sealt on veel puudu variaator, sidur, kollektor ja veel päris palju juppe.
Hinnad vöetud Scooter-center.com ja Easyparts.nl lehtedel olevate järgi.
Kindlasti saab ka odavamalt hakkama, aga siis kestab see masin lihtsalt umbes 6000 km ja korralikult sa teda jooksma ei saa.

Palju önne!
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

Oeh...no ega kui panna 70cc sportsilinder siis ei ole ju vaja teha mingi 10k jagu tuuningut? Ma arvan et kui paned ainult 70cc silku ja kõik jätad originaaliks siis vast vb on vaja ainult düüs vahetada ja karpat timmida... sest minu loogika järgi ilma suurema sisselaske ja parema väljalasketa ei tohiks pöörded väga kõrgele minna ja niipalju jõudu juurde tulla. Erilisi võimsussaavutusi ei saa küll kuid midagi ikka :wink:
Aprilia RST 1000 Futura

Teema algataja
taavimees

malaguti

aa kui nii siis pigem paneksin 50 cc silindri komplekti peale sest nii suurt raha mul välja käia mul ei ole . aga kui ma paneksin need 70 cc asjad peale siis peaks variaatori ka ära vahetetama ja kas vana summutiga ei saa siis hakkama . jahh mu masin on malaguti phantom f12
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

paned lihtsalt 70ccm kiti 1600kr ja muu jätad samaks.. annab võimsust juurde ikka mingilmääral.. ega stock sumpsi ja stock karbussiga ta küll nii pöördesse ei jookse, et vända ära lõhub :lol:
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

Ehhe.. olen sõitnu ringi Cpi stock sumpaga, millel on peal leegitoru piiraja! 70cc athena racing silinder oli.. ihh masin jooksis spido järgi välja 120, stock silindriga läks max 70 välja :D ja kiirendus oli kordi parem kui 50cc oma, kuigi pöördeid tõesti nii palju ei arendanud kui sportsummutiga liikus ta ime hästi võrreldes stock masinag, läks iga ilmaga lihtsamalt paugust tööle jne.!
Ja lahjem silinder nagu näiteks Malossi sport ja Polini sport sul mingit väntvõlli küll kohe ära ei riku!
Nii, et soovitan!

Roller 50cc kõik piirajad maas peale S leegitoru vs. 70cc 21mm karpa 72 düüs! piirajaga sumps!

Teema algataja
taavimees

silku

ühesõnaga kui paneksin peal 70 cc silindri kolbi ja rõngad siis mis värki on mul veel vaja teha (nt: düüs või mis seal oli) oleksin tänulik kui keegi seletaks mulle selle jutu ära http://mopshop.de/shop/index.php?cat0=1 ... ae4f6cbd37
siin on ju mingid komplektid milline neist sobiks mulle . Kolbi läbimõõt on ju erinev (ei oska õelda milline mulle sobiks ) äkki keegi oskab.
äitäh kui keegi aitab :) :)

Teema algataja
dressar18

Lugemata postitus Postitas dressar18 »

nendest sobivad kõik..ainult vali välja..
Kasutaja avatar

ats91

Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

Hmm... mis karpa sul on, kui ta on vähemalt 12,5mm siis piisab düüsi vahetamisest ja Õhufiltri ümber tegemisest või siis koonusõhufiltri vastu vahetamisest!
Aga jah kui tahad, et masinale tuleks rohkem jõudu juurde siis 17,5mm karpa ei teeks paha!
Jutt sobib siis kui paned näiteks sellle silindri: http://mopshop.de/shop/product_info.php ... ae4f6cbd37

Silindri hind u. 1700kr+düüs 45kr+ muuda õhufilter avatumaks 0kr!
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

ats91 kirjutas:
endal sama mootor peal, ainult teine masin jap päris hästi tõmbab, 50 nesest sitakanti paremini, ja ise pidin metrakit koonuse panema, muidu ei saanud piisavalt õhku.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt
Kasutaja avatar

Kirs

KubsiK kirjutas:

endal sama mootor peal, ainult teine masin jap päris hästi tõmbab
Sinu pesukotil sama mootor, mis F12-l või? :roll:

Paul

Lugemata postitus Postitas Paul »

Mõtles silindri kiti vict ikka :lol:
Kasutaja avatar

Kirs

Paul kirjutas:
Mõtles silindri kiti vict ikka :lol:
Need ju pole Zenith-l ja F12 samad. Mis te arvate, kui tootel sama nimetus siis sobib kõikidele või? Ikka sama nimega kitid erinevatele rolleritele.

Teema algataja
taavimees

silku

millise düüsi ma peaks ostma ja millise karburaatori . JA kas sellest(eel nimetatud asjade vahetamisest) piisaks siis kui ma telliksingi selle malossi 70 cc silindri komplekti :?:
Kasutaja avatar

ats91

oleneb mis düüs sul praegu on.. karbussi vahetama ei pea.. jah, selle malossi 70ccm spordi kohta käib jutt..
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”