Cz 125 jälle probleem

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
janek18

Cz 125 jälle probleem

Lugemata postitus Postitas janek18 »

Mingi suuke asi et sõidad mingi maa maha siis lambist kauvad kõrged tuurid ära ja sõidab aind madalatel tuuridel edasi.
Ma ei saa aru kas mootor kuumeneb üle või milles asi või kuumeneb üle ja süüde läheb valeks.
keegi ei tea sellest midagi?
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

küünal vaheta ära

Teema algataja
janek18

juba õige küünal peal, avastasin et see ei ole ülekuumenemise viga, see lihtsalt tuleb lamist siis kui tahab, sõidad annad mõõda meta täiega minna siis järsku kaovad kõrged tuurid, sõidad edasi annad ja järsku hakkab uuesti edasi lendama kõrgetel tuuridel, ja nii koguaeg ta lambist jamab
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

äkki on viga logisevas\lahtises süütepoolis?...kui see cz-il natsa logiseb siis ta teeb nii. või äkki jookseb täis?..segu liiga rikas.

Teema algataja
janek18

kah võimalus

Teema algataja
janek18

Kellegil seda CZ raamatut pole üle?
Või mingi väikse raha eest ära anda?
Kasutaja avatar

b3ar

Lugemata postitus Postitas b3ar »

ma arvan et jama on karpas , või miskit et ei saa bena kätte

Teema algataja
janek18

see on aind siis kui ta kuumust saab siis hakkab n**s jälle algusest peale, külmalt sõidab vägevalt(esimesed 6-8 km)
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

minsk - krossi raamil tegi kah nii, kylmalt läks käima saagis nii puhtalt ilusti edasi, aga pärast 2-3km koolas juba ära..

cz250 tegi nii et läks ilusti käiam kõik, vahet pold kas soe või kylm mootor, aind sellel vahemikul tõmbas kui keerasid gaasi min-max, siid nii jõnksutades käis, aga kui oidsid gaasi põhjas tegi aind pötpötpöt prr, keerasin kraani kinni, ja hetke pärast läks nigu segane edasi masin.. keerasime traadikiu kytusedüüsile sisse ja akkas nigu käima masin..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

Teema algataja
janek18

nüüd mul kadus jälle säde ära (ei saa nagu vigadest jagu)
ja ma ei ole see kes laseb teistel korda midagi teha, siiamaani kõik korda saand mingi aja tagant
parem tagu amort lendas väikse hüppe pealt kah laiali ja jupid lendasid metsa alla laiali suure kiirusega, selle sain korda
Kas kellegil tõesti siis seda CZ raamatud pole?

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

ma soovitan segukruvi keerata et nii palju peale ei saaks ... ja see cz raamat on vist suht defka asi..

Martään
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Martään »

Paranda mind, kui ma eksin kuid kas segukruvi kruttimine mitte tühikäiku ei reguleeri? Minuarust oli gaas-lahti pööretel bensiin seotud düüsi suurusega. Proovi mõnda teist düüsi, kloostrimetsas pidavat müüdama CZ omasid.

Teema algataja
janek18

ma ei saa säde enam normaalselt kätte, ennem oli nii et kui natuke vända andsid andis vägevalt sädet, nüüd ei anna vapsee peaagu midagi
aga paistab et seda on juba ennem parantatud(imelikuid valged liimid on vahel)

Teema algataja
jaffivend

Lugemata postitus Postitas jaffivend »

tal säde on vahest aga see on kah samasugune nagu elektri tulemasina oma hästi väike ja see kah ainult vahest :D...enne oli ikka mitu cm pikk :D

Teema algataja
janek18

palju Motoplat süüde ja Motoplat süüte pool maksab?

Teema algataja
arts

Lugemata postitus Postitas arts »

mingi 700-800 eeku 8) 8) 8) 8)

Teema algataja
ktm125

Lugemata postitus Postitas ktm125 »

arts kirjutas:
mingi 700-800 eeku 8) 8) 8) 8)
mul on küll üks raamat üle
vaata ja oma süüde üle vaata kas ültse tift on alles
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”