Cz 125 jälle probleem
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Cz 125 jälle probleem
Mingi suuke asi et sõidad mingi maa maha siis lambist kauvad kõrged tuurid ära ja sõidab aind madalatel tuuridel edasi.
Ma ei saa aru kas mootor kuumeneb üle või milles asi või kuumeneb üle ja süüde läheb valeks.
keegi ei tea sellest midagi?
Ma ei saa aru kas mootor kuumeneb üle või milles asi või kuumeneb üle ja süüde läheb valeks.
keegi ei tea sellest midagi?
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
minsk - krossi raamil tegi kah nii, kylmalt läks käima saagis nii puhtalt ilusti edasi, aga pärast 2-3km koolas juba ära..
cz250 tegi nii et läks ilusti käiam kõik, vahet pold kas soe või kylm mootor, aind sellel vahemikul tõmbas kui keerasid gaasi min-max, siid nii jõnksutades käis, aga kui oidsid gaasi põhjas tegi aind pötpötpöt prr, keerasin kraani kinni, ja hetke pärast läks nigu segane edasi masin.. keerasime traadikiu kytusedüüsile sisse ja akkas nigu käima masin..
cz250 tegi nii et läks ilusti käiam kõik, vahet pold kas soe või kylm mootor, aind sellel vahemikul tõmbas kui keerasid gaasi min-max, siid nii jõnksutades käis, aga kui oidsid gaasi põhjas tegi aind pötpötpöt prr, keerasin kraani kinni, ja hetke pärast läks nigu segane edasi masin.. keerasime traadikiu kytusedüüsile sisse ja akkas nigu käima masin..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
They mark their territory.
-
Teema algataja
nüüd mul kadus jälle säde ära (ei saa nagu vigadest jagu)
ja ma ei ole see kes laseb teistel korda midagi teha, siiamaani kõik korda saand mingi aja tagant
parem tagu amort lendas väikse hüppe pealt kah laiali ja jupid lendasid metsa alla laiali suure kiirusega, selle sain korda
Kas kellegil tõesti siis seda CZ raamatud pole?
ja ma ei ole see kes laseb teistel korda midagi teha, siiamaani kõik korda saand mingi aja tagant
parem tagu amort lendas väikse hüppe pealt kah laiali ja jupid lendasid metsa alla laiali suure kiirusega, selle sain korda
Kas kellegil tõesti siis seda CZ raamatud pole?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.