Palju võiks maksta 49 aasta iž 350?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Palju võiks maksta 49 aasta iž 350?
Et siis palju see maksta võiks?Originaal,paberid on ka olemas. Pilte hetkel pole aga varsti tulevad.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
iz49 hind
Kui keegi selle hinna avaldab siis võib minulegi meenuda, et mul selline vanaisa vennast ja enda isast kusagile seisma jäänud. 25a tagasi tehti selle mootorile kap rem kuid vanamees jäi põduraks ja ratas ei saanudki kokku. Seisab siia maani teine kusagil. ma poisikesena kaltsuga silitasin vaid teist.
-
Teema algataja
IZ 350 ed - Mida ise olen 2a jooksul vaatamas käinud, on taastatud masinast, oleneb taastamisest ja kvaliteedist
10 - 50 tuhat eeki küsitud, kas makstud 50 mõnest ka, ei tea? Aga odavamalt kui 20 ikka ei taasta täisoriginaali, oleneb muidugi millises konditsioonis masin oli.
Mitte komplektne(erinevate vidinate otsimine vaevarikas ja taastamine kulukas jne.) iz-350: poolik:-) - 5000eeku, ja täiskomplektne 5000 kuni 10000 eeku.
Need minu isiklikud kogemused ja endale ostsin, leidsin 2500eeku eest, mitte - komplekse, süütekarp, lenksuküljest vidinad jne. puudu, muidu vähe roostes, ilma dok.ta, ja kaasa veel 2tk roostes iz-49 raami jms pudinaid, uus väntvõll, kolb jne. raam oli muidu ilus ilma põhjamõlkideta, tuletorusi aga ei ole jne.
Vaadates seda taastamise teemat, siis vist ostan kunagi juba taastatud ja eks siis näis mis sellest projektist saab, sest see taastamine, kui aega ei ole ja raha kulub mujale, siis sellist mitte komplekset ei ostaks kalli raha eest, muidugi on siin rahal ja rahal vahe, kelle jaoks 10 tonni väike kelle jaoks suur raha. Ja kui 10 tonni väike raha ja aega vähe siis juba osta korralikult taastatud, aga kui aega ja raha palju, siis ma võin alustuseks raami müüa ja sinna juurde on huvitav hakata juppe kokku otsima:-)
See minu puht subjektiivne arvamus asjast, aga ehk annab väikese ettekujutuse.

Mitte komplektne(erinevate vidinate otsimine vaevarikas ja taastamine kulukas jne.) iz-350: poolik:-) - 5000eeku, ja täiskomplektne 5000 kuni 10000 eeku.
Need minu isiklikud kogemused ja endale ostsin, leidsin 2500eeku eest, mitte - komplekse, süütekarp, lenksuküljest vidinad jne. puudu, muidu vähe roostes, ilma dok.ta, ja kaasa veel 2tk roostes iz-49 raami jms pudinaid, uus väntvõll, kolb jne. raam oli muidu ilus ilma põhjamõlkideta, tuletorusi aga ei ole jne.
Vaadates seda taastamise teemat, siis vist ostan kunagi juba taastatud ja eks siis näis mis sellest projektist saab, sest see taastamine, kui aega ei ole ja raha kulub mujale, siis sellist mitte komplekset ei ostaks kalli raha eest, muidugi on siin rahal ja rahal vahe, kelle jaoks 10 tonni väike kelle jaoks suur raha. Ja kui 10 tonni väike raha ja aega vähe siis juba osta korralikult taastatud, aga kui aega ja raha palju, siis ma võin alustuseks raami müüa ja sinna juurde on huvitav hakata juppe kokku otsima:-)
See minu puht subjektiivne arvamus asjast, aga ehk annab väikese ettekujutuse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.