Palju võiks maksta 49 aasta iž 350?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
ReinT

Palju võiks maksta 49 aasta iž 350?

Lugemata postitus Postitas ReinT »

Et siis palju see maksta võiks?Originaal,paberid on ka olemas. Pilte hetkel pole aga varsti tulevad.

Teema algataja
wabatman

Lugemata postitus Postitas wabatman »

Liiga palju, et sellist asja siin küsida. Hindamatu.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

hindamatu just pole, aga kallis küll. Soovitan visata küsimuse üles automoto foorumisse, seal liigub vanatehnika spetse, kes oskavad kindlasti vähemalt hinnapiirid öelda. Pilt on oluline!

UpGrader

Lugemata postitus Postitas UpGrader »

Kas see riistapuu on müügis, siis paku hind ja pildid oleks väga teretulnud. Võimalik et saab kaubale.
vötab kaua võtab, aga valmis ta saab K-55 (1956), raud on raud Qingqi cruiser 250

Teema algataja
ReinT

Lugemata postitus Postitas ReinT »

hektel masinal selline lugu,et on vaja uus värv peale panna,kuna vana üsnagi maha tulnud ja uus aku muretseda

Teema algataja
krunnn

Lugemata postitus Postitas krunnn »

Paluks Sinu tel.nr, ja kui võimalik sooviks seda näha originaal konditsioonis, ilma et keegi seda oleks värvinud vms.
Minu nr 5287703

caribba

Lugemata postitus Postitas caribba »

Kuid kas keegi oskab öelda, mis on 56 aasta Iž-350 hinnaklass
kõik on originaal ja värv sammuti korralik peal, dokumendid olemas.
Aprilia Atlantic--> Suzuki gsx 600f--> Kawasaki ZZR 600--> Kawasaki ZZR 1100

Teema algataja
kultz

Lugemata postitus Postitas kultz »

Ajad midagi segamini. Iz-350 toodeti 1946-1952.

Teema algataja
marguslille

iz49 hind

Lugemata postitus Postitas marguslille »

Kui keegi selle hinna avaldab siis võib minulegi meenuda, et mul selline vanaisa vennast ja enda isast kusagile seisma jäänud. 25a tagasi tehti selle mootorile kap rem kuid vanamees jäi põduraks ja ratas ei saanudki kokku. Seisab siia maani teine kusagil. ma poisikesena kaltsuga silitasin vaid teist.

Teema algataja
krunnn

Lugemata postitus Postitas krunnn »

IZ 350 ed - Mida ise olen 2a jooksul vaatamas käinud, on taastatud masinast, oleneb taastamisest ja kvaliteedist :-) 10 - 50 tuhat eeki küsitud, kas makstud 50 mõnest ka, ei tea? Aga odavamalt kui 20 ikka ei taasta täisoriginaali, oleneb muidugi millises konditsioonis masin oli.
Mitte komplektne(erinevate vidinate otsimine vaevarikas ja taastamine kulukas jne.) iz-350: poolik:-) - 5000eeku, ja täiskomplektne 5000 kuni 10000 eeku.
Need minu isiklikud kogemused ja endale ostsin, leidsin 2500eeku eest, mitte - komplekse, süütekarp, lenksuküljest vidinad jne. puudu, muidu vähe roostes, ilma dok.ta, ja kaasa veel 2tk roostes iz-49 raami jms pudinaid, uus väntvõll, kolb jne. raam oli muidu ilus ilma põhjamõlkideta, tuletorusi aga ei ole jne.

Vaadates seda taastamise teemat, siis vist ostan kunagi juba taastatud ja eks siis näis mis sellest projektist saab, sest see taastamine, kui aega ei ole ja raha kulub mujale, siis sellist mitte komplekset ei ostaks kalli raha eest, muidugi on siin rahal ja rahal vahe, kelle jaoks 10 tonni väike kelle jaoks suur raha. Ja kui 10 tonni väike raha ja aega vähe siis juba osta korralikult taastatud, aga kui aega ja raha palju, siis ma võin alustuseks raami müüa ja sinna juurde on huvitav hakata juppe kokku otsima:-)
See minu puht subjektiivne arvamus asjast, aga ehk annab väikese ettekujutuse.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”