Aprilia SR50r
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aprilia SR50r
Millal oleks kõige mõistlikum piirajad maha võtta?
Olen kuulnud, 300km,500km ja 1000km jutte.
Kas on mõtet 1000km ära sõita ja alles siis ära võtta, või võib juba 500km peal võtta?
Olen kuulnud, 300km,500km ja 1000km jutte.
Kas on mõtet 1000km ära sõita ja alles siis ära võtta, või võib juba 500km peal võtta?
-
Teema algataja
See küll vana teema aga kas siis rolleril jõudu ei jää väemaks, kui see ära võtta? Mõtlen nagu kohalt minekut.
Enda kogemustega Kymco Agility-l (mis oli mul ennem) peale vario piiraja eemadlamist ei olnud rolleril enam nii palju jõudu, kui varem.
Kas see on ka Aprilia puhul sama moodi?
Enda kogemustega Kymco Agility-l (mis oli mul ennem) peale vario piiraja eemadlamist ei olnud rolleril enam nii palju jõudu, kui varem.
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
Teema algataja
Aprilial seda jõudu ja jaksu küllaltAksel kirjutas:See küll vana teema aga kas siis rolleril jõudu ei jää väemaks, kui see ära võtta? Mõtlen nagu kohalt minekut.

Aprilia SR 50 R 2006 aasta roller kohta siis selline küsimus, et mis piiraja oleks kõige mõtekam esimesena ära võtta, kui ma hakkan neid maha võtma. Korraga kõiki ei jõua vist võtta, kuna mul ei ole nii palju raha. Hakkaksin neid ükshaaval maha võtma aga milline võtta esimesena?
Mis piirajad üldse aprilial on? CDI? variaator? sumpas?, karpas?
Mis piirajad üldse aprilial on? CDI? variaator? sumpas?, karpas?
CDI piiraja ka ikka ju? Aga ma nüüd lähen rolleriga esimesse hooldusesse ja siis küsimus selline, et kui ma sinna lähen muidu hooldus pidi minema 730.- aga kui ma laseks neil variaatori piiraja kah maha võtta siis kui palju huvitav lisatasu tuleks?kutsa99 kirjutas:varios on!
sumpsis on !
variaatori oma kõigeparem ennem eemaldada
-
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Kohe
Kogemusi on. Ja mul võeti piirajad maha siis kui esimest korda Ap uksest välja ja koju sõitsin. Ühesõnaga kõik piirajad kohe maha ja ei juhtu midagi halba. Ainult koheselt on kiirendus ja tipp hea. Ap mootori kvaliteet on piisavalt hea ja peab sellele ilusti ka vastu.
-
Teema algataja
Ap
miks ei ole siis. Minult ei küsitutki kas sa soovi maha võtta või ei vaid lihtsalt võeti. Ja kui peale ostu küsisin, et millal piirajad maha, siis üeldi, et ah me juba võtsime. Garantii kestis siis minul 2 aastat.
-
Teema algataja
Re: Ap
Tänan , seda ma teada tahtsingiCasparT3 kirjutas:miks ei ole siis. Minult ei küsitutki kas sa soovi maha võtta või ei vaid lihtsalt võeti. Ja kui peale ostu küsisin, et millal piirajad maha, siis üeldi, et ah me juba võtsime. Garantii kestis siis minul 2 aastat.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.