Aidake. Mida teha kui ema ei luba osta rollerit?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
allandi90

Aidake. Mida teha kui ema ei luba osta rollerit?

Lugemata postitus Postitas allandi90 »

Selline jama, et ema hakkas lihtsalt ükspäev ajama sellist juttu et ei taha siiski mulle rollerit osta. :?
Olen näinud väga palju vaeva, et teda veenda seda ostma, aga ikkagi tulemuseta. :(
Palun aidake :!:
Kõik vastused oodatud.
Kuigi se roller on odav.

Teema algataja
noname

Lugemata postitus Postitas noname »

Tal mõni põhjendus on vä?, küsi miks?

Teema algataja
allandi90

No ta kardab et juhtub õnnetus mingi, roller on tõsine asi ostmiseks, et se on ikkagi liiklusvahend :(

Heikster

Lugemata postitus Postitas Heikster »

Ürita ikka moosida ära,sõida näiteks ainult maal kui võimalik äkki siis lubab

sinisalo

Lugemata postitus Postitas sinisalo »

Sõida parem jalgrattaga 8) Tee trenni .
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc :P

Teema algataja
allandi90

See on ka jama, ta peab 10900.- liiga kalliks hinnaks. See on kõige imelikum, ma olen juba üritanud 1, pool aastat mingit masinat saada, aga ema ikka ajab sama juttu. Isal on suht savi aga ema arvamus peab alati lugema tema jaoks :(

Teema algataja
allandi90

sinisalo kirjutas:
Sõida parem jalgrattaga 8) Tee trenni .
Jalgrattaga peaaegu 24/7 :D ei jõua koguaeg, sõbrad kutsuvad õue, nemad rolleritega mina rattaga niigi palju juba niimoodi sõidetud et mina väntan teised lihtsalt keeravad gaasi rulli ja liiguvad. Vedada nad ka e viitis :S
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

Sul load on üldse? Ma ka ei ostaks, kui lube ei ole. :twisted:

Teema algataja
allandi90

kasutajanimi kirjutas:
Sul load on üldse? Ma ka ei ostaks, kui lube ei ole. :twisted:
ei ole ma 13 alles :D

Teema algataja
allandi90

ta ütles seda ka ennem, et tee rattajuhiload siis saad aga nüüd muutis meelt ja ei tahagi ültse osta :cry:
Kasutaja avatar

masto

Lugemata postitus Postitas masto »

siis ei saa lihtsalt peab leppima
tähtis on v6it mitte osav6tt

Teema algataja
johanl14

Lugemata postitus Postitas johanl14 »

Mul oli ka kunagi taoline probleem,mina ostsin salaja esimese rolleri ja siis näitasin emale,ta pidi küll shoki saama aga kui ta nägi kuidas mind asi huvitas ja ma sain sõitmisega hakkama,ostis ta mulle juba uue,korraliku rolleri ja nüüd juba on ta nõus et ma lähen üle 125-le:D:DAga jah eks sa ise pead näitama et sind asi huvitab ja et sa oled korralik liikleja;D
Viimati muutis johanl14, 15 Okt 2006, 20:26, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Mul ema hakkas pinisema.Võtsin kätte ja tegin suvel tööd ja muidu kah teen sealt kus midagi teha annab. Saan varsti ise raha kokku ja ostan oma raha eest. Ei saa ema mulle küll enam midagi öelda.

Veits loll teema. Kasva suureks. Niigi palju praegu rolleriste , kes omast arust võivad ja oskavad sõita ning seavad teised inimesed ohtu.
Neid on olnud piisavalt ja ema suudad sina ainult veenda mitte keegi muu. Anna number võin helistada ja rääkida aga kahtlen ,et sl ema midagi tarka ütleb selle peale.
Viimati muutis No_name, 15 Okt 2006, 20:28, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
allandi90

No jah oleks mul palju raha ostaks ma ka hea rolleri siis, aga hetkel ei ole nii palju raha. Kooli ajal ei ole kuskil minu vanusel tööd saada :(

Teema algataja
allandi90

Ma saan mingi 2 kuu pärast 14 siis on talv ega siis ju mopeedijuhi lube teha ei saa ju :D. Ja kui mopi lube teen siis peaks olema vist oma roller?

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Mida sa vastu talve selle rolleriga teed. Oota suvi ära tee kuuke tööd ja küsi ema käest juurde ei anna tee veel kuu aega tööd ja saad juba kasutatud rolleri kätte. Asjal hoopis teine maitse kui enda raha eest ostad. Või siis loobu mõnest asjast, et saada rollerit. Enne aga saa 14 ja tee mopiload ära. Ei taha su õnnetusest ajalhest lugeda.

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Ema muretseb sinu tervise pärast. Sest ta teab sinu ettevalmistust liikluses osalemiseks ning ta arvestab sellega. Tal on valida kas poeg on mõnda aega pahur või kas poeg on terve elu vigane, ta valib siis kerema variandi. Mul oli ka kolm kevadet sama jutt, raha olemas, kuulutustest sobiv Mini, Delta, Stella välja vaadatud aga ikka ema ei lubanud. Vahest tuleb sellega leppida.

Teema algataja
allandi90

ei teagi sellest honda wallaroost midagi. ükskord olen näinud seda linnas isegi, aga kuulutust ei ole kunagi küll näinud, aga algaja kohta ei tundu se paha olevat:)

Teema algataja
prkpets

Lugemata postitus Postitas prkpets »

oijummal, vaimsed puuded? Millist abi sa loodad siit leida.
on ikka lolle
Suletud

Mine “Rollerid”