Varastatud: Yamaha Aerox GP1(Hõbedane,must,punane)

Anna vargusest teada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Kämbu

Varastatud: Yamaha Aerox GP1(Hõbedane,must,punane)

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Tere!
just natuke aega tagasi viisid sigitised mu rolleri minema, esimene kord kui välja jätsin ja juba lännu!
A nüüd siis asjast:

Yamaha Aerox Gp1 (2004)
Külje ja põhja kleepsud on ära võetud.
Paremal küljel on üks Gianelli Silencers kleeps
Gianelli sportsummuti.
Kui keegi lähemale pääseb siis vaadaku ka variaator üle, seal on sees kõvasti rellakaga tööd tehtud ja pandud sinna malossi mhr Overrange variaator.

On sõitnud üle 3500 km (kui ära varastati siis just niipalju oli ees)

See varastati ära laagrist.
Aprilia RS250 , CB600F HORNET

Knolps

Lugemata postitus Postitas Knolps »

ei ole võimalik :shock:
rolleri vargused on meil Eestis vist juba iganädalased uudised. Kus sa täpsemalt rolleri jätsid (hoovi, aia ette or...? [siis teab kaitsta teinekord oma vara nõnda, et pikad näpud selleni ei ulatu] Karta on, et tegutseb mingisugune teatud jobude punt, kes pistuuritavad rollereid , sest nii sama naljalt seda keegi su aiast minema küll ei lükka ja narkomaanile tundub see olevat liiga suur ette võtmine.
Ühesõnaga hoiame silmad-kõrvad lahti ja hakkame otsima...!

Teema algataja
Kämbu

kle see lasti rotti raud aia tagant ja lukus oli ta ainult rooli luku abil.
Politseil võttis küll mingi krdima 45 minti aega et kohale jõuaks.

Knolps

Lugemata postitus Postitas Knolps »

Roller näeb välja analoogne (külje kleepsud puuduvad, AEROX)
Pilt
Pilt: http://www.scootergalleri.dk/html/gal_v ... p?ID=11336

RandoM

Lugemata postitus Postitas RandoM »

Minu kaastunne. Üritan tasapisi kuulutustel silma peal hoida ja linnas ringi liikudes hoian ka silmad kõrvad lahti, kuigi olen suhteliselt veendunud et see on praeguseks juba leidnud oma tee mõnda tallinna lähedasse linna (Saue on ilmselt liiga lähedalk, pakuks välja Viljandi, Saku, Maardu, Paldiski...). Ega sul ometi enda rollerist pilte juhtu olema? Pole peale toru vahetamist seda näinud.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Tegin kuulutuse kleepsuks :!:
Kaastunne
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Kõik rollerimehed võtke ühendust telefonil 56721580.. hetkel ma koostasin juba otsimisrühkmad.. kokku on praegu kusagil 10 rollerit kes otsivad seda..! Iga inimene on abiks..! Esimesel võimalusel... otsime laagri ümbrusest.. hiljem läeme sakku...! :evil:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

mu sõbral samasugune roller. väga hea roller on. kaastunne

henri7

Lugemata postitus Postitas henri7 »

taastaja kirjutas:
Ma käsin ühel heal sõbral kes elab Sakus seal liikuvatel rolleritel silm peal hoida. Äkki näeb mõnda sellist liikumas ja kui näeb siis juhil kõrist kinni haarata ja peksa anda.

Kaastunne. Igati valmis abistama.
Vahel ei pruugi juht üldse teadagi, et aparaat on varastatud, seega ei ole mõtet juhile kohe tappa anda..
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

RandoM kirjutas:
Minu kaastunne. Üritan tasapisi kuulutustel silma peal hoida ja linnas ringi liikudes hoian ka silmad kõrvad lahti, kuigi olen suhteliselt veendunud et see on praeguseks juba leidnud oma tee mõnda tallinna lähedasse linna (Saue on ilmselt liiga lähedalk, pakuks välja Viljandi, Saku, Maardu, Paldiski...). Ega sul ometi enda rollerist pilte juhtu olema? Pole peale toru vahetamist seda näinud.
ega sauele nad ei saa tuua kah sest siin on kohe teada kes rolleri omanik on ja kust sai kui näen või kuulen selles et see on sauel saad rolleri tagasi ruttu minu poolt kaastunne :) :!:
Have a nice day !

henri7

taastaja kirjutas:
Juht kindlalt teab et see on varastatud kui ta on rolleri ostnud millel pole pabereid.
Rolleri pabereid pole mingi kunst järele teha, samuti piisab ka lihtsalt ühest ostu-müügi lepingust :wink:
Kasutaja avatar

C4

henri7 kirjutas:
taastaja kirjutas:
Juht kindlalt teab et see on varastatud kui ta on rolleri ostnud millel pole pabereid.
Rolleri pabereid pole mingi kunst järele teha, samuti piisab ka lihtsalt ühest ostu-müügi lepingust :wink:
aga juht tuleks kindlalt kinni pidada :wink: olgu ta teadlik vargusest või mitte peksa just kohe ei tasu and aga ment tuleks kutsuda ja teada seni kinni hoida või kui ei ole soovi menti helistada siis omanikule :!:
Have a nice day !

henri7

C4 kirjutas:
henri7 kirjutas:
taastaja kirjutas:
aga juht tuleks kindlalt kinni pidada :wink: olgu ta teadlik vargusest või mitte peksa just kohe ei tasu and aga ment tuleks kutsuda ja teada seni kinni hoida või kui ei ole soovi menti helistada siis omanikule :!:
Seda ma räägingi, et ei tasu hakata KOHE omakohut tegema.
Kasutaja avatar

C4

aga oma kohut võib teha siis kui ostja on teadlik et see on varastatud ja ka siis kui sellega sõidab se sama varas :D (mis on muidugi väga väga mitte tõenäoline)
Have a nice day !
Kasutaja avatar

andriano

Lugemata postitus Postitas andriano »

Ühes lõunamaa väikelinnas,maja ees oli kõnniteekivi külge aretatud karm kett ankrupoltide ja keeviga.Mingi isane lukk oli ka.Ja autoomanikke ei häiri.

ktmtq

Lugemata postitus Postitas ktmtq »

et nagu rolleri tavalise rooliluku lahtimuukimine pole siis vist üldse keeruline kui nii üalju varastatakse? Haige laks, peavad ikka ajud küll olema et varastada..

Teema algataja
Kämbu

Väga tähtis teade siis:
Mu roller sõidab ringi laagri vahel!!!
Seda juhib Blondi Peaga Venelane kes räägib vähesel määral eesti keelt.
Rolleri tagaosa värvitud hõbedaseks ja kõik lukud on ära lõhutud.
PS: Tagaosa on väga juralt värvitud, arvatavasti ise sprayga.
Arvatav varga nimi on Horotsuk või midagi ma venekeelt eriti ei mõika nii et ei tea kuidas seda kirjutatakse.

Nüüd siis väike stoori kah.

Nati joomased sõbrad saatsid mind Laagri säästumarketi juurde pangaautomaadist raha võtma, oli vaja kloogale suvilasse sõita.
Käisin siis suht kimades automaadi juures ära kuna rongi minekuni oli aega 5 min. Tagasi tulin Vana pääsküla peatuse kaudu ja vaatan et kuidagi minu rolleri sarnane masin, sõidsin esimese hooga sealt mõõda, viisin sõpradele raha ja kaardi tagasi. Ütlesin veel et minu rolleri sarnane masin et ei jää lobisema uurin asja. Läksin tagasi ja 2 Eesti-Venelasest tüdrukut sõidavad sellega Statoili (endine Shell) parklas ringi. sõidsin neile siis järgi ja kui ütlesin et jääge korraks seisma siis nad ei saanud eriti aru ja sõidsin selle venelase juurde. Kõigepealt uurisin nati rollerit vaatasin et lukud muugitud, tagaosa ise üle värvitud ja küljepeal väiksest kukkumisest täksid, st minu rolleri tunnused, kilometraas oli kah 3790 midagi. Siis tõstsin kohe kisa ja ütlesin et näita alla õli kasti (Aeroxil asub see jalgade vahel, mul on seal mobiili laadia) Ta ütles et kas tahan dokumente näha, ütlesin et jah võiksid näidata. Ta tahtis minna koju dokumente tooma, üksi muidugi mina pidin nende kahe piigaga jääma, seda ma muidugi ei tahtnud teha ja leppisin kokku et sõidan vaikselt tema järgi teisele poole raudteed. Sõidsin siis vaikselt järgi, Teisel pool raudteed nägin kahte enda suht suurt tuttavat ja kisasin et pidage see tont kinni (hakkas just kihutama), Ma pidasin veel korraks kinni ütlesin et jälitaksid seda venda et too mu rolleri varas, Vaatasin edasi laagri poe poole ja vend oli juba järgmises kurvis (umb 200m) andsin siis gaasi põhja ja olin talle suht varsti järgi, (Mhr tuuningust on kasu kah ;) ) jälitasin teda, vahepeal tegi paari väga järsku pööret ja kaotasin ta korraks ära, siis nägin teda jälle ja sõidsin järgi sain talle päris lähedale harku tee peal, ta keeras metsa ära (Vasakule, Lasteaia poolt tulles)
Jälitasin teda metsa vahel jõudsin talle nii lähedale et oleks saand kannaga selga virutada juba ;P aga siis suri mul mootor välja kuna kütuse pump ei jaksa toita seda mootorit. Proovisin mootorit käivatada aga mootor oli kütusest nii tühi mis tühi, käima enam ei läinud. Tirisin kiivri peast ära ja hakasin paaniliselt telefoni otsima, avastasin et telefoni pole, arvasin et kukkus maha. Proovisin uuesti mootorit käivitada ja hakas tööle, sõidsin siis vaikselt Sagro taga olevasse väike bensu tanklasse kus pooleldi värisedes küsisin paaniliselt telefoni. Tore tädike valis mulle 110 ja seletasin politseile ilusti loo ära. Läksin sõbra akna juurde kuna teadsin et pidi täna filmi koos teiste sõpradega vaatama kodus. Kisasin paaniliselt akna taga ja kui ta taipas mis lahti on siis tormas kohe välja. Laagri matsid tormasid kohe kohale ja siis minu kirjelduse põhjal selgus et tegu on miski Horotsukiga, homme lähme otsima teda ja kui tema on siis võib ta viibida päris pikalt haiglas.

Nii, et Horotsuk kui sa seda teksti näed siis vaata ette!

Eriti intelligentne antud tegelane olla ei saa kuna Varastas selle minu hoovist ja siis sõidab veel 400 m raadiuses sellega ringi.

Homme kõik sooviad pätti otsima ;)

Motopaks või mõni mode kui saate siis tehke see teema suureks ja punaseks, oleks väga tänulik :)

Vabandust tohutu hulga kirjavigade pärast, kui ma enam nii unine pole siis proovin ära parandada.
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

MIngi päris jobu ve??? Ma oleks sellisele kohe rusikaga sisse sõitnud...

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

ega jh...normaalsed inimesed ei kipu rollerit varastama... :) Aga räägi siis, kas saite selle pätipoisi kätte ?

qingri3

Lugemata postitus Postitas qingri3 »

ei sa aru kuidas neid rollereid ikka nii palju varastatakse. :evil:

Teema algataja
Kämbu

hyper see lõuga sõidmise jutt on täiesti jura.
kui vend on sinust mingi 2x suurem ja 4a vanem siis ei ole eriti soovi lõuga anda eksole?
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

aga kui ühte on 1 ja teist umbes 10 .. mis sis arvad?

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

:lol: @ Hyper :lol: Loodan et kõik laabub 100% tuleks kah appi aga elan Tartus! Soovin edu ja loodan et kätte saad (nagu nii saad)

assmann

Lugemata postitus Postitas assmann »

Noh nägin et kamp kogunes raudteejaama juurde et kas roller käes juba vä?

Teema algataja
Kämbu

Roller pole käes, aga sain umbes teada kus vend elab, ja niipea kui album.ee online tuleb saan ka inimese pildi.

dover

Lugemata postitus Postitas dover »

Kui abiväge on vaja anna teada, olen 100 kohal :twisted:
Seega on vargale vaja korralik õppetund anda.
Kahju, et neid raiskasid nii vähe tabatakse.
Viimati muutis dover, 16 Aug 2004, 15:08, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Kui löömaks lääb, siis ma olen käpp...
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Pange parem suud kinni selle löömangu kohta...
Minu tagasihoidlik soovitus :idea: :wink:

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Suletud

Mine “Varastatud mootorrattad/ Stolen motorcycles”