tere! Äkki saaksite aidata mind sellise aparaadi juures nagu Italjet Formula 50. Häda on selle, et vahetasin just silindri ja rõngad ära aga nüüd kui kõik koos on ei taha enam tööle minna. bensiini ei võta peale. kas karpas on asi ? sest käivitades ei ime bensu peale.
Ega ta ei ime sealt bensiini.(minuteada)
Bensiini paagist tuleb 2 voolikut välja kus ühest jookseb bensiin ja teisest õhk ja kui puhuda sinna voolikusse siis teisest hakkab bensiin jooksma.
Ma kunagi midagi tegin ja siis proovisin.
Ja sain teada, et nii ta on.
Kuule rolleriremondi mees,äkki too poiss,kes abi küsis ei tea seda loogilist asjade käiku ning just sellepärast ta abi küsibki.Sulle oleks võinud siin nii mõnigi mees paar kuud tagasi sama moodi öelda,kui oma rolleriga hädas olid.Ei ole eriti mõtet niisama tatti pritsida,või mis?
No kui ma bensiini filtri ära vahetasin , siis l2ks ju sinna bensukranist tulevasse kummitorusse õhk sisse või vaakum vms ... ja siis bens ei l2inud alla no üks võimalus
Kuule rolleriremondi mees,äkki too poiss,kes abi küsis ei tea seda loogilist asjade käiku ning just sellepärast ta abi küsibki.Sulle oleks võinud siin nii mõnigi mees paar kuud tagasi sama moodi öelda,kui oma rolleriga hädas olid.Ei ole eriti mõtet niisama tatti pritsida,või mis?
hääküll, ega ma ei taha ka kellegagi tüli norida. kõigepealt italjetil asub benapaak kkõrgemal kui karburaator ja see mis tundub nagu bensiinipump seal paagi juures on hoopis kraani funktsiooniga. kui tekib hörendus siis see klapp avaneb ja bena jookseb peale. sellest järeldub et see on korras. sa võiksid vaadata et kas säde on. kui karpat lahti ei võetud siis seal ei saanud midagi juhtuda. nii et ma soovitan vaata kas säde on.
Säde on ilus, just see et kuidas see klapp seal töötama peaks, sest kui anda starterit ei liigu miskit läbi bensiini filti, ning läbipaistvast voolikust ka midagi ei paista, voolikud peaksid kenasti õiges kohas olema. Homme lasen suruõhuga karpa puhtaks vaatan mis siis juhtub.
Säde on ilus, just see et kuidas see klapp seal töötama peaks, sest kui anda starterit ei liigu miskit läbi bensiini filti, ning läbipaistvast voolikust ka midagi ei paista, voolikud peaksid kenasti õiges kohas olema. Homme lasen suruõhuga karpa puhtaks vaatan mis siis juhtub.
pane dopkat, siis kui tööle läheb siis on jah toitesüsteemis mingi rike.
Ega ta ei ime sealt bensiini.(minuteada)
Bensiini paagist tuleb 2 voolikut välja kus ühest jookseb bensiin ja teisest õhk ja kui puhuda sinna voolikusse siis teisest hakkab bensiin jooksma.
Ma kunagi midagi tegin ja siis proovisin.
Ja sain teada, et nii ta on.
ME tegime sõbra Sril nii et see ei saand ka bentsu kätte siis imesime suuga vaakumi voolikut. Siis panime 6kant võtme vaakumi voolikusse niiet sinna õhk sisse ei saand ja siis jooksis bensiin kogu aeg peale ja siis sai väga ilusti sõita:D
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.