Sai veits pulli tehtud :D
Moderaator: Moded
-
Bombardier
Teema algataja
Sai veits pulli tehtud :D
http://www.virumaateataja.ee/221206/esi ... oto.php#33, kirjatsura muidugi oskas omalt poolt selle kiiruse jutu vähe teiseks keerata, küsis masina tippkiirust ja kirjutas ise juurde jutu 
-
KrossiHimuline
- Tsikkel: -
-
MaxPower
Teema algataja
Ma seda tsikliga jõuluvana laupäval Muuga tuulikus ootan ja tai poh kui ta kinki ei too 
http://moto.iceman.ee
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
Miks arvad, et see on "teema ahvimine" ja miks see pole enam see?mella kirjutas:2 kroomi täna pärnu mnt-l ka ahvisid teemat järele. Aga see pole enam see
Et siis Estonia laval näiteks "Luikede järv" on kah ahvimine, mis pole enam see? Või Tõnu Kark jõuluvana kostüümis laste ees on kah ahvitud teema, mis pole enam see? Kummaline suhtumine sul.
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Mul oligi igav üksi "pulliteha".Bombardier kirjutas:Praegu on jõulurahu mates
Kevadel saab loodetavasti juba mitmekeisi rahulikke linnakodanike erutada. Saaks need supermoto tegelased ka veel kampa kes kella nelja viie paiku õhtuti rägavere teel mu kabineti aknatagant mööda müristavad.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Miks sa arvad, et ma pean SINU ees seda põhjendama? Mõtle parem, kuhu mu postid kaovad ja vahel muutuvad ja miks minu nime lugemine paneb ühel härral näpud sügelema.Tarts kirjutas:Miks arvad, et see on "teema ahvimine" ja miks see pole enam see?mella kirjutas:2 kroomi täna pärnu mnt-l ka ahvisid teemat järele. Aga see pole enam see
Et siis Estonia laval näiteks "Luikede järv" on kah ahvimine, mis pole enam see? Või Tõnu Kark jõuluvana kostüümis laste ees on kah ahvitud teema, mis pole enam see? Kummaline suhtumine sul.
-
Tsikkelröövel
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Nuu, sel juhul ahvin mina teisi tsiklimehi ka järgi juba sellega, et ma jälle peale vaheaega tsikli ostsin ja sellega sõidan? Või ahvib suurem osa siinseid kirjutajaid järgi hoopis mind, sest sõitsin tsikliga (ja legaalselt) juba 23 aastat tagasi, mil paljud veel sündinudki polnud?
Võtaks ikka rahulikult, las igamees ajab oma asja ja lõppude lõpuks on ju peaaegu kõike varemgi tehtud. Ja mis siis, pull on ikka! Häid jõule.
Võtaks ikka rahulikult, las igamees ajab oma asja ja lõppude lõpuks on ju peaaegu kõike varemgi tehtud. Ja mis siis, pull on ikka! Häid jõule.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.