Keevitamine..

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
fuel123

Keevitamine..

Lugemata postitus Postitas fuel123 »

Tahaksin rolleri külge keevitada ühe kaarekujulise asja,et kui rolleri uppi panen ei lõhuks plastikuid ära.Plastikusse on auk juba sisse ära tehtud,kust peaks välja ülatuma kinni keevitatud ese.Probleemiks on aga see,et mis metalli võiks rolleri raami külge keevitada ja misssugse keevitusega?!.
Ärge hakake nüüd kirjutama et mine vii keevitaja juurde,kes jagab asja!!! Sellise väikese asja tahaks ise ka ära teha........lihtsalt oleks väikest abi vaja,et kas võib igat metalli rolleri raami külge keevitadsa või ei?!?!

Teema algataja
motoussike

Lugemata postitus Postitas motoussike »

Peaasi, et sa paneksid roostevaba või vähemalt korraliku asja et raami sisse roostekoll sisse ei nügikis. Keevitada saad ju kempiga.
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

esimene asi on see, et tegelikult raami eriti ei keevitata, ainult siis kui juba ikka väga peab, sest iga keevitus nõrgestab raami. Teine asi on see, et nn kempiga tavaliselt ei saa roostevaba keevitust, sest selleks on vaja hoopis teist traati mis tavaliselt ja ka rullikud millega keevitad ei tohi olla samad millega musta metalli keevitad. Laias laastus on asi nii, kempiga keevitad ainult musta metalli, argooniga keevitad roostevaba. Ja vaevalt, et sul kodus TIG aparaati ja argooniballooni on.
Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

Seda asja ei tohi liiga madalale panna sest kui sõites kallutad siis võib see maha minna..

Teema algataja
fuel123

RUNNER kirjutas:
Seda asja ei tohi liiga madalale panna sest kui sõites kallutad siis võib see maha minna..
Ma ei pane seda madalale ja kui ma panengi siis panen sellise väikse asja, nh ütleme mingi hobuseraua kujulise asja küljepeale.;)

Teema algataja
fuel123

Tänud teile ,kes viitsisid vastata mu küsimustele!:)Eks ma vaatan mis ma
edasi teen:P.
Kasutaja avatar

Nobody56
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nobody56 »

Kes Saveljevit ja Palu lugenud ning veidi põhivara omandanud, teab, et valede nurkadega tehtud kaitsed on kordades ohtlikumad ja võivad kukkudes hoopis raami välja vaanata ja teha selle sõidukõlbmatuks. :wink:
2 ratast, iga kell!

Teema algataja
nos11

Lugemata postitus Postitas nos11 »

.
Viimati muutis nos11, 29 Dets 2006, 20:59, muudetud 2 korda kokku.

Teema algataja
verner112

Lugemata postitus Postitas verner112 »

tahad seda pilti sellest kuidas need peavad olemas, siis ma võin sulle saata selle aga ise soovitaksin teha mingi poltitega ja kiirkinnitusega mitte keevitusega

Teema algataja
fuel123

verner112 kirjutas:
tahad seda pilti sellest kuidas need peavad olemas, siis ma võin sulle saata selle aga ise soovitaksin teha mingi poltitega ja kiirkinnitusega mitte keevitusega
Jah,ma mõtlesin ise ka et nii oleks vist õigem teha.

Teema algataja
Joonsuu

Lugemata postitus Postitas Joonsuu »

nos11 kirjutas:
Kes Saveljevit ja Palu lugenud ning veidi põhivara omandanud, teab, et valede nurkadega tehtud kaitsed on kordades ohtlikumad ja võivad kukkudes hoopis raami välja vaanata ja teha selle sõidukõlbmatuks.
olen ikke natuke lugend seda A.Palu ''Mootorrattad,, seal yhe kohapeal oli (ma ei mäleta kas joonis v6i midagi) igastahes see on ohtlik kyll kui vale nurgapeale ehitada. seda äkki peaks spetsalistide käest kysima et mis nurgaalt ja kuidas :)

Tuuubli poiss,nüüd sa võid rahulikult targa näo pähe teha ja siia enam mitte kirjutada vaid hoopis oma "mootorratta" selga hüpata ning teiste tarkade poistega hängmia minna.

Mul oli ka plaanis tahavaate peegli külge hambahari keevitada,et "kiiresti" sõites minu tarka suusse lennanud kärbsed kiiresti maha pesta!
Kuulge,kas ma siis ka ei saa palju kallutada,et äkki läheb külg maha vÄÄÄÄ?

Teema algataja
nos11

Lugemata postitus Postitas nos11 »

Joonsuu Kirjutas :
Tuuubli poiss,nüüd sa võid rahulikult targa näo pähe teha ja siia enam mitte kirjutada vaid hoopis oma "mootorratta" selga hüpata ning teiste tarkade poistega hängmia minna.

Mul oli ka plaanis tahavaate peegli külge hambahari keevitada,et "kiiresti" sõites minu tarka suusse lennanud kärbsed kiiresti maha pesta!
Kuulge,kas ma siis ka ei saa palju kallutada,et äkki läheb külg maha vÄÄÄÄ?
aga kui sina ei ole seda lugenud sis sa ei tea kah sellest midagi mis seal kirjutatakse ja seal on palju tarka juttu millest sina ei tea :x
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”