2 ümarat esituld - kumb lähi-, kumb kaugtuli? Või korraga?

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kristjan

2 ümarat esituld - kumb lähi-, kumb kaugtuli? Või korraga?

Lugemata postitus Postitas Kristjan »

Mul on selline küsimus, et paljudel motikatel on ees 2 ümarat tuld, näiteks Aftica Twin, vanemad Biked, mõned kroomid jne...

Kas neist üks on lähituli ja teine on kaugtuli?

või

On nad mõlemad korraga lähituled ja korraga kaugtuled?

Selles suhtes, et kui on 1 ümar esituli siis on ta korraga nii lähi- kui ka kaugtuli aga kui on 2 väikest ümarat...

Ja kas keegi teab kust saaks viimase variadiga esitulesid osta, mõni netipood abiks näiteks.

Terv,
K.
Kasutaja avatar

Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Alex »

V-Stromil ei ole kyll nad peris ymmargused aga kaks on neid jah ja molemas on nii kaug kui lahituli(tavaline H4 pirn)
Polevad korraga kaks lahi voi kaks kaug tuld.Ja nii juba tehase seades,jube hea ning valge on :P

Aga variante pead vastavalt rattale otsima, aftermarket asjade seast vastavalt ratta mudelile.

terv Alex
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

Mina olen tähele pannud, et kui on 2 ümarat tuld, siis "päevatulede olekus" põleb üks tuli ja kaugtule sisselülitamisel hakkavad mõlemad erksalt põlema. S.t, et see 1 "päevatuli" hakkab samuti heledamalt põlema.. Võib olla ei kehti see minukirjeldatud "süsteem" suuremate mootorrataste kohta, aga rolleritel ja kuni 125 cc3 motikatel on see nii.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kristjan

Lugemata postitus Postitas Kristjan »

Kas sellel on siis mõlemas lähi- ja kaugtuled?
Kui jah siis asi klaar ja läheb ostuks.

http://cgi.ebay.de/Doppelscheinwerfer-S ... dZViewItem

K.

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

twine on tehasest välja voolanud nii dual headlightidega ,kui ka nii ,et üks lähi,teine kaug.
Kasutaja avatar

Erz

Lugemata postitus Postitas Erz »

Natukene parandaks Raigot, et mõlemad on kaugtuled, ning tehasest on erinevused lähitulede osas, kas siis ainult üks või mõlemad. Minu AT'l näiteks ise üks klaas vahetatud et saaks põleda kaks lähituld.
Erti aka Erz
Honda AT RD07

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Erz kirjutas:
Natukene parandaks Raigot, et mõlemad on kaugtuled, ning tehasest on erinevused lähitulede osas, kas siis ainult üks või mõlemad. Minu AT'l näiteks ise üks klaas vahetatud et saaks põleda kaks lähituld.
just :P

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

Minu Banditil (streetfighter) on umbes sellised tuled ees ja süsteem on nii, et lähituledega põlevad mõlemad ja kaugtule puhul süttib ühes kaugtuli, teises jääb põlema lähituli.
Kristjan kirjutas:
Kas sellel on siis mõlemas lähi- ja kaugtuled?
Kui jah siis asi klaar ja läheb ostuks.

http://cgi.ebay.de/Doppelscheinwerfer-S ... dZViewItem

K.
Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas randel »

Triumph Tigeril põlevad tehaseseades (inglismaal) mõlemas laternas nii lähi- kui kaugtuli. Mingite seaduste tõttu oli Saksas müüdud tsiklitel el.skeem muudetud nii, et ühes laternas põles vaid lähituli ja teises vaid kaugtuli, enamus selle ratta omanikke on oma tsikli ühe relee lisamisega muutnud taas selliseks, et põlevad jälle mõlemad esituled. Ka minu rattale oli selline muudatus Saksas tehtud.

Fatman

Lugemata postitus Postitas Fatman »

Vaata ka tootja kodulehte seal on asi üpris detailselt kirjas
http://www.motorradscheinwerfer.de/

Lisaks, et sõbral on sama vidin Hornetil ja mõlemas laternas on tavaline H4 ja põlevad korraga. Tal oli ka väike probleem, et tulede kaitse kippus vahetevahel läbi kõrbema.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”