taga porilaua pikendus vx800le

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
HUNT05

taga porilaua pikendus vx800le

Lugemata postitus Postitas HUNT05 »

tere.
Oleks siis vaja suzuki vx800-le taga porla pikendust, ratas loobib muidu selja poriseks. Aga ma ei suuda seda kuskilt leida Motodepoost öeldi et neil ei ole ja ükski nende kataloog ka ei näita.Netist olen ka otsind aga ma ei ole leidnud, ometi ju kuskilt peab saama , sest paljudel on sellised külges. Ei viitsi ise ka kohe klaasplastist tegema hakkata, loodan leida valmis asja. Aidake spetsialistid

Teema algataja
HUNT05

Pilt
sellist asjandust mõtlen, punase rindi sees.Originaal porla lõpeb reg.nr. taga. Teab keegi kust selliseid asju saada
Kasutaja avatar

randmevääne2
Tsikkel: Yamu,KTM,Kawa

Lugemata postitus Postitas randmevääne2 »

Sry ,et kergelt kõrvale kaldun ja autorile ei vasta,aga ei hakka uut teemat ka tegema.Vajaks ise ka abi antud situatsioonis.
Nimelt liigun ka tihti kruusateel ja probeemiks on just esiratta alt pritsiv märg liiv,mis satub mootorile.Sõida kui saeglaselt tahad,ikka tuleb.Et siit ka küsimus-on kellelgi mingeid soovitusi selle kohta?Ise olen näinud plastikust pikendusi,mis porikale paigaldada,aga enamus on mannetult lühikesed.Ei tahaks hakata ka mingit ebakaubanduslikku nürisünnitust aretama.Rattaks yamaha diversion
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Esiporika pikenduse mure täitsa lahendatav :arrow:
http://www.performancemotorcycleparts.c ... htm#YAMAHA

Neid on ebays ka, otsi sealt "fenda extenda" nimega.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

henry
Tsikkel: Suzuki GSX1100G
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas henry »

Minu "G"l on sarnane pikendus olemas. Hetkel puudub ligipääs rattale, et vaadata kas seal ka miskine kood vms peal on. Võibolla saab mõni VX´i mees oma rattal seda juppi vaadata.

Ma soovitaksin sul siiski kiigata ka Ramosse. Ma kirjeldan üht positiivset kogemust. Mu rattal olid puudu paagi all olevad plastikust "põsed". (sarnased ka VXil). Kusagilt netis ei suutnud neid leida. Ei juppe ega ka tootekoodi. (Otsisin SIIT lehelt ka.)

Läksin siis murega Ramosse, Ülo jutule ja peale mõningast ekraanijälgimist ütles ta mulle hinna ning eeldatava saabumisaja.

Kui sul see tee veel läbimata siis küsija suupihta ei pidavat löödama.

Henry

p.s. Mingi aeg hiljem avastasin "G" foorumis Yahoos, et saatusekaaslane otsib põski ning kohalik (meerikamaa diiler) ei suutvat aidata. Kuna mul just oli see teema läbitud siis sain saata murelikule "G" mehele koodid.
Ei tea vbla tuleb Ramost jupid ka tellida ning meerikasse saata ;-)
H

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

grahv

randmevääne2 kirjutas:
olen näinud plastikust pikendusi,mis porikale paigaldada,aga enamus on mannetult lühikesed.
VX-l sama lugu - loobib radika alumise otsa umbseks kuna porikas lühike. Porika pikendamisest parem lahendus on paigutada karteri ette raami külge väike poripüüdja. See ei pea üldse lai olema ja parema efekti saavutamiseks ülemine ots ratta poole kaldu veidi. Pikkuse tuletad ise pori pritsimise nurga järgi, AGA arvestama pead, et see mingil juhul ei puutuks rattasse - ka siis kui amort põhjas.

Teema algataja
HUNT05

sellist asja nagu mul vaja pole olemas, kuigi paljudel saksakt tulevatel ratastel on need külges. Käisin Ramos, Motodepoos, Streetmotos, Velt motokeskuses ja ei midagi ükski kataloog ei näita, keegi pole enne sellist asja küsind jne. Peab siis ise klaas plastiga mässama hakkama.

grahv

HUNT05 kirjutas:
sellist asja nagu mul vaja pole olemas,
Sa mu varem pandud linki panid tähele? Seal on täselt see sama asi mis saksast tulevatel ratastel (lisaks esiporilaua pikendus, mis nagunii olemas). Võid mind uskuda - mul seisab sama vidin riiulis.

Aga jah, selle sita pärast ei viitsiks ma ka sakslast tülitada ;)
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Lase kellelgi ebayst need ära osta/saata endale.. hinda ka pole ollagi ju, 2 päeva veel aega.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Jaanus555
Tsikkel: suzuki vx 800
Kontakt:

Re: taga porilaua pikendus vx800le

Lugemata postitus Postitas Jaanus555 »

palun siin on üks tagumine porikas müügis müügis http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=35&t=46764

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”