Ehitasin rollerile tümaka!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Ehitasin rollerile tümaka!!
Päris hästy tuli välja. Max 80 w kõlar ja automakk ja nüüd hiljem cd pleier ka taga!Kasti ehitasin ümber siis on parem bass!Ainult antenn on veel nadi....lihtsalt mingi juhe!
Tahtsin küsida kas tohib üldse tümmiga sõita linnas
Varsti lisan pildid ka!!!!

Tahtsin küsida kas tohib üldse tümmiga sõita linnas

Varsti lisan pildid ka!!!!

-
Teema algataja
nii vähesega ei riku sa midagi.Endal on 2 150w sony auto kõlli sees,ühendatud pleieriga.. norm..
Elu algab 50ccm
http://www.pilt.ee/photo/102150/1765425/
müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Voolu ika akult aga aku tihti tühi
.Muidu mitu vati kannatab rolleri aku ära
Tahaks ka kõvema artedada aga kas un mõtet
Mul selline hea roller et kuulen tümmi iga kiivri ja iga kiirusega sest mul un aprilia gulliver! Ja tagant osa on sellel eemaltatav!
Proovin pildid lähi ajal üles saada siis saate aru mis süsteem on

Mul selline hea roller et kuulen tümmi iga kiivri ja iga kiirusega sest mul un aprilia gulliver! Ja tagant osa on sellel eemaltatav!
Proovin pildid lähi ajal üles saada siis saate aru mis süsteem on

-
Teema algataja
Teile tuunijatele. Palun ärge tehke seda kuna mina ei taha kuulata teie odavatest (arvatavasti) kõlaritest ja autoraadiotest mis muusikat teie kuulate. Küllalt juba neist bemmivendadest, kes sõidavad ringi kõik aknad lahti ja muusika nii valjult, et omi mõtteid kah ei suuda kuulda! Tundub, et selline asi hakkab levima... 

Samal arvamusel sinuga! Olgugi, et see võib lahe olla ja puha.. Ehitamisrõõm on muidugi vinge, kuid te kasutate seda asja natuke valesti ja samas kui mingi muusika lööb teil seal istme all muudab see ka tihti peale roolis/lenksus oleva sõidustiili. Paraku on mulle see niimoodi silma jäänud.TnX kirjutas:Teile tuunijatele. Palun ärge tehke seda kuna mina ei taha kuulata teie odavatest (arvatavasti) kõlaritest ja autoraadiotest mis muusikat teie kuulate. Küllalt juba neist bemmivendadest, kes sõidavad ringi kõik aknad lahti ja muusika nii valjult, et omi mõtteid kah ei suuda kuulda! Tundub, et selline asi hakkab levima...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
pigem ütleks ma, et enamusele tsiklitele, mis tehasest tulevav(v.a. need, millel on palju elektroonilisi vidinaid peal a`la raadio, cd pleier ja gps), ei panda peale sellist akut, mis kannataks väga pikalt jooksutada automakki koos kõlaritega. automakid on ikkagi selleks mõeldud, et neid autodele paigaldada, arvestaes seejuures, et auto aku jõaub neid toita pikemat aega ka ilma töötava mootorita.b3ar kirjutas:juhtumisis niele vist tavalliselt pannakse suuremad akud kui 50 nestele ? või olen ma valesti aru saanud millestki ?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Kui sa juba p*** hakkad siis pane lisa genekas mis ka lisaakut laex.ahverist kirjutas:kui aku korralikult täis siis peab aku ikka nii 4-5 tundi töötava mootorita vastu kui volume ka veel suht põhjas. aga nüüd 240w kõlliga võib probleeme tulla. et nagu vist oleks mõtekam suurem aku leiutada peale sest lisaakul mõtet ei näe kuna sõidu ajal ei lae seda.
Aga kordan ennast veelkord.
Lõpetage lollitamine, sõitke oma rolleritega rahulikult ja viisakalt.
Isegi kõrvaklappe pole vaja siis kuulete vähemalt mis ümberringi kah toimub.
-
Teema algataja
see ikka rohkem see rullnoka värk- kui sa ausalt tahad muusikat kuulata siis kuulad playerit kõrvaklappidega- sest isegi kui sul on seal mingi kõva kõlar all on see ikkagi mona ja heli kvaliteedist, mis sinu kõrvadesse jõuab pole yldse mõtet rääkida. Seega kes tahab kuulata sõiduajal muusikat kasutab playerit ja kõrvaklappe. Kes aga rullnokatseda see paneb nii et teised ka ikka kuuleksid. mina nään asjal ainult sellist mõtet et kui kusagil piknikul vmi kohas siis hea vaikselt muusikat sekka lasta.
maitse asi
maitse asi
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu
Ära karda surma, vaid karda elu
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.