Ehitasin rollerile tümaka!!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
ets27

Ehitasin rollerile tümaka!!

Lugemata postitus Postitas ets27 »

Päris hästy tuli välja. Max 80 w kõlar ja automakk ja nüüd hiljem cd pleier ka taga!Kasti ehitasin ümber siis on parem bass!Ainult antenn on veel nadi....lihtsalt mingi juhe! :lol:
Tahtsin küsida kas tohib üldse tümmiga sõita linnas :?:

Varsti lisan pildid ka!!!! :wink:

Teema algataja
Hyosung

Lugemata postitus Postitas Hyosung »

Tahan sama teha,et musa panna rollerile
Kust sa voolu võtsid kas otse aku pealt v???

Ma arvan küll,et tümmiga võib linnas sõita autoga ju võib mis sellel rolleril siis tesitmoodi on.(Aga öösel ei tohi öörahu rikkuda)) :lol:
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

nii vähesega ei riku sa midagi.Endal on 2 150w sony auto kõlli sees,ühendatud pleieriga.. norm..

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

tümmiga võib sõita aga see ei tohi häirida teisi

Teema algataja
rollerimees

Lugemata postitus Postitas rollerimees »

Mismøttes teisi håirida? Rullnokad veerevad tånavatel sellise tympsuga, et oma møtteidki ei kuule, endal kåsi pikalt aknast våljas. Pole kyll nåinud et neile selle eest midagi tehtud oleks.

Vøi on seaduses selline punkt. :shock: Pole tåpselt kursis

Teema algataja
dellu

Lugemata postitus Postitas dellu »

Ja mis moodi sa seda mussi kuuled kui kiiver peas ja mootor ka veel oma osa annab? kas lihtsam ei oleks pleierit ja kõrvaklappe kasutada?
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

See, mida rullnokad teevad on seadusega keelatud.Ja yleyldse on rollerite tymmiteema siin foorumis juba l2bi k2inud.Kasutage otsingut.

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

Teema algataja
ets27

Voolu ika akult aga aku tihti tühi :x .Muidu mitu vati kannatab rolleri aku ära :?: Tahaks ka kõvema artedada aga kas un mõtet :?:
Mul selline hea roller et kuulen tümmi iga kiivri ja iga kiirusega sest mul un aprilia gulliver! Ja tagant osa on sellel eemaltatav!

Proovin pildid lähi ajal üles saada siis saate aru mis süsteem on :wink:

Teema algataja
kennuke11

Lugemata postitus Postitas kennuke11 »

kõva asi see tumakas kaa 8)
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

ehitage keegi selline asi valmis :!:
Pilt

Teema algataja
dover

Lugemata postitus Postitas dover »

Ei saa aru mis kasu sellest laxust on kui ise seal peal perseldad :!: :?:
Mõned mehed lähevad oma tuunimisega küll ogaraks.
Sõitke rahulikult ja eeskujulikult. Pole ju mõtet rullnokastunud bemmimeest kah mängida.
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

sellist on juba m6tekas ehitada mis on tim il toodud näiteks sellest tuleb ikka tymi kah ja üldse tegija :twisted:
pole paremat kui yamaha

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

tegelikkuses on doveril õigus. Mis mõtet on ehitada tümakat mis teie kotte väristab ? Kaif ?? Ma arvan, et kui tahate muusikat kuulata tehke seda kodus või cd/kassett/mp3 pleieriga. Kuigi minu sõna midagi ei maksa siis ma olen arvamust avaldanud. Pilte võid sellegi poolest näidata :lol:
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Einoh...Ise ehitada on just lahe :)

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Teile tuunijatele. Palun ärge tehke seda kuna mina ei taha kuulata teie odavatest (arvatavasti) kõlaritest ja autoraadiotest mis muusikat teie kuulate. Küllalt juba neist bemmivendadest, kes sõidavad ringi kõik aknad lahti ja muusika nii valjult, et omi mõtteid kah ei suuda kuulda! Tundub, et selline asi hakkab levima... :cry:

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

TnX kirjutas:
Teile tuunijatele. Palun ärge tehke seda kuna mina ei taha kuulata teie odavatest (arvatavasti) kõlaritest ja autoraadiotest mis muusikat teie kuulate. Küllalt juba neist bemmivendadest, kes sõidavad ringi kõik aknad lahti ja muusika nii valjult, et omi mõtteid kah ei suuda kuulda! Tundub, et selline asi hakkab levima... :cry:
Samal arvamusel sinuga! Olgugi, et see võib lahe olla ja puha.. Ehitamisrõõm on muidugi vinge, kuid te kasutate seda asja natuke valesti ja samas kui mingi muusika lööb teil seal istme all muudab see ka tihti peale roolis/lenksus oleva sõidustiili. Paraku on mulle see niimoodi silma jäänud.

Stagga
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Pleier põue ja asi ants :D

Teema algataja
ahverist

Lugemata postitus Postitas ahverist »

ehitasin endalegi tümmi. makiks on pioneer 4x50 ja ovaal 240w. teeb häält küll aga kõige suuremad probleemid on aku vastupidavusega.
Kasutaja avatar

b3ar

Lugemata postitus Postitas b3ar »

50 nestel vist aku ei tahagi väga vastu pidada , oles mingi suurema kubaatuuriga nelja taktne siis oleks pandav juba.
Kasutaja avatar

Tim

b3ar kirjutas:
50 nestel vist aku ei tahagi väga vastu pidada , oles mingi suurema kubaatuuriga nelja taktne siis oleks pandav juba.
kas suurem kubatuur ja neli takti annavad akule jõudlust juurde? :wack: :ner:
Kasutaja avatar

b3ar

Lugemata postitus Postitas b3ar »

juhtumisis niele vist tavalliselt pannakse suuremad akud kui 50 nestele ? või olen ma valesti aru saanud millestki ?

Teema algataja
ahverist

aga 80w kõlar jääb ikkagi lahjaks. vaevalt et see sul nii suurt häält teeb et sõidu ajal ka ´kuulda

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Pange kõrvaklapid kõrva ja Pleier põue.
Kasutaja avatar

Tim

b3ar kirjutas:
juhtumisis niele vist tavalliselt pannakse suuremad akud kui 50 nestele ? või olen ma valesti aru saanud millestki ?
pigem ütleks ma, et enamusele tsiklitele, mis tehasest tulevav(v.a. need, millel on palju elektroonilisi vidinaid peal a`la raadio, cd pleier ja gps), ei panda peale sellist akut, mis kannataks väga pikalt jooksutada automakki koos kõlaritega. automakid on ikkagi selleks mõeldud, et neid autodele paigaldada, arvestaes seejuures, et auto aku jõaub neid toita pikemat aega ka ilma töötava mootorita.

Teema algataja
ahverist

kui aku korralikult täis siis peab aku ikka nii 4-5 tundi töötava mootorita vastu kui volume ka veel suht põhjas. aga nüüd 240w kõlliga võib probleeme tulla. et nagu vist oleks mõtekam suurem aku leiutada peale sest lisaakul mõtet ei näe kuna sõidu ajal ei lae seda.

Teema algataja
dover

Lugemata postitus Postitas dover »

ahverist kirjutas:
kui aku korralikult täis siis peab aku ikka nii 4-5 tundi töötava mootorita vastu kui volume ka veel suht põhjas. aga nüüd 240w kõlliga võib probleeme tulla. et nagu vist oleks mõtekam suurem aku leiutada peale sest lisaakul mõtet ei näe kuna sõidu ajal ei lae seda.
Kui sa juba p*** hakkad siis pane lisa genekas mis ka lisaakut laex.
Aga kordan ennast veelkord.
Lõpetage lollitamine, sõitke oma rolleritega rahulikult ja viisakalt.
Isegi kõrvaklappe pole vaja siis kuulete vähemalt mis ümberringi kah toimub.
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

ahverist kirjutas:
aga 80w kõlar jääb ikkagi lahjaks. vaevalt et see sul nii suurt häält teeb et sõidu ajal ka ´kuulda
mitte kuidagi ei j22 ta n6rgaks et s6iduajal kuulata mul mingi kokku 20w ja s6idu ajal jummala puhtalt kuuleb;))
30cccmine Yamaha Aerox

Teema algataja
valek9

Lugemata postitus Postitas valek9 »

SFX kirjutas:
mitte kuidagi ei j22 ta n6rgaks et s6iduajal kuulata mul mingi kokku 20w ja s6idu ajal jummala puhtalt kuuleb;))
Oleneb siiski ka kiivrist, ma arvan

panic

Lugemata postitus Postitas panic »

see ikka rohkem see rullnoka värk- kui sa ausalt tahad muusikat kuulata siis kuulad playerit kõrvaklappidega- sest isegi kui sul on seal mingi kõva kõlar all on see ikkagi mona ja heli kvaliteedist, mis sinu kõrvadesse jõuab pole yldse mõtet rääkida. Seega kes tahab kuulata sõiduajal muusikat kasutab playerit ja kõrvaklappe. Kes aga rullnokatseda see paneb nii et teised ka ikka kuuleksid. mina nään asjal ainult sellist mõtet et kui kusagil piknikul vmi kohas siis hea vaikselt muusikat sekka lasta.
maitse asi
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu

Teema algataja
ets27

Ex ta ole jah suht rullnoxide stiil aga mulle meeldib ka just see et pargid kuhugi ja siis kuulad mussi. Tegelt sõiduajal olen ma kuuland ka kinnise kiivriga mussi ika kuuleb aga mitte väga hästi!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”