Suzuki hayabusa
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Suzuki hayabusa
http://www.daidegas.it/Video/NEW%20VIDE ... urnout.wmv mis arvate sellisest loomast?:P
-
Teema algataja
noniih
taad ka omale v? spinner seal sees maksab 1700 kaks tykki ja selline velg ise 1000 dollarit veel:p
-
Teema algataja
tere . et ei hakka nüüüd uut teemat tegema oma küsimuse puhul ,aga küsimus selline, et olen natuge siin vaadanud neid hayabusa video ja on hakkanud silma see, et mönel on lõpp kiirus 290km/h ja teisel 340km/h ,et siiis nagu saan aru üks on võimsam v ja rohkem hp v ,et mis nende vahed on veel ,sest mina tean ,et stockis on neil 129kw ja vöimsamaid ma ei tea 

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Isegi OCC vennikesed tegid tsikli mille mõlemad veljed edasi pöörlevad kui tsikkel seisma jääbnos kirjutas:need spinnerid on ullult popid ameerikamaal. nägin ühte saadet kunagi ammu... näidati ilusaid autosid, tuuningut, 26 tolliseid velgi, spinnereid, latinosid... ja räägiti ausalt ära ka palju see kõik maksab. ooeh ameerika!

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
PS:
Veljepeded, nõristage sülge

http://customwheel.com/custom_wheels/pimpstar.html
Riding with a King!
-
Teema algataja
Isiklikult ei oma küll Busa-fetishit, aga huvi pärast küsin. Kas Busa puhul on tegemist selle raami ja olemuse kohta "liig" võimsa rattaga, mis kaalub natuke palju ja seetõttu ei andesta sõiduvigu..? Ehk siis minu sõnadega, on natuke "bussilik"?Suzumen kirjutas:Kuid ettevaatlikult selle iludusega. Need mis eelmine aasta toodi lõhuti õikse kiiresti ära.

Või oli sinu mainitud rataste lõhkumises eestlase suur ego süüdi, loe "mul on raha ja tahan kõige võimsamat, mis sest et võibolla sõidukogemust napib!"
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
Teema algataja
Mine vaata dragbike.ee esilehele, seal on infot selle kohta.Piipz kirjutas:uus busa tulevat üldsegi 1500cc mootoriga ning sellest veel omakorda turboversioon, saad stock rattaga kohe kiirendusrajale ronida
suht vähe infot on nende kohta netis, tea, kui palju sellest tõsi on.
Vaata ka kuupäeva millal see kirjutatud on eks...
Suzuki hayabusa
Kui mitu Hayabusat üldse eestis on ja mis aasta numbritega?
Honda cbr 600 F4i 02.a. from the usa.
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
2 on vähemalt. Tahaks teada palju uus hayabusa maksab?
2 on vähemalt. Tahaks teada palju uus hayabusa maksab?
Viimati muutis sander, 10 Juul 2006, 22:03, muudetud 2 korda kokku.
-
Teema algataja
musttank > piisavalt on. uusi, mida mina tean, on ostetud vähemalt 6 tk juba see aasta. lisaks need, mis on saksast toodud ja enne siin. millest üldse selline küsimus? küsi ARK'ist järgi kui huvitab.
sander > palun vaata motopoodide saite. uus busa koos kõikide garantiidega on võimalik vabalt kätte saada juba alates 160-165k eegust. sry aga ma ei usu, et sa seda nüüd ostma hakkad, pigem on tegemist ikka rohkem õhkava unistamise ja kõvatamisega.
sander > palun vaata motopoodide saite. uus busa koos kõikide garantiidega on võimalik vabalt kätte saada juba alates 160-165k eegust. sry aga ma ei usu, et sa seda nüüd ostma hakkad, pigem on tegemist ikka rohkem õhkava unistamise ja kõvatamisega.
-
Teema algataja
see on normaalne, et aastataguse väljalaskenumbriga masina eest ei saa küsida sama palju kui poes (noh, võid ju ka küsida, kuid sa ei saa seda). see on realistlik hind - inimene tahab asjast lahti saada. busade, bläkude ja zzr'ide ostjate ringkond ei ole väga suur, pigem kibeletakse ninjasid, r1 ja r6 ja gixxereid, mis on rohkem spordid, mitte kolakad touring-superbiked.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
ilu on vaataja silmades. mu meelest oled sa ka kole, aga see ei muuda maailma mastaapides mitte midagi.Movistar kirjutas:Peale mootori ei ole sellel rattal midagi.Välimus on ikka sigakole.Ilu peale pole vähemalgi määral tähelepanu pööratud.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Selle ratta välimuse on suurel määral vorminud tuuletunnel... Kuskilt olen kuulnud, et ükski teine ratas pole seal nii kaua aega veetnud...Movistar kirjutas:Välimus on ikka sigakole.Ilu peale pole vähemalgi määral tähelepanu pööratud.
btw - minu arust väga kena ja ainulaadne - maitse asi...
-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.