Rollerihundid liikluses
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 493
see sõber on küll pisut loll, üks päev see õppetund tuleb...raitonrait2 kirjutas:jaa mingi 14 aastane nolk nagunii,
mu sõbra tuttav lasi oma aeroxiga pool päeva tlnas ringi mingi 80-115km/h oli pidevalt sees, keegi ei kobisend:D
teiseks originaal ülekanne aeroxil lubab 110gps ja teiseks aeroxi spido kõrgel kiirusel valetab väga palju
-
-
Re: Rollerihundid liikluses
Mitte, et ma kaitseks jollerihunti, aga kollane tuli ei keela ristmikule sõitmist.Suzumen kirjutas:Tere siis kõik rollerihundid
See siis esmakordselt, kui Teile kirjutan.
Olen veendunud, et teis enamus on korrektsed liiklejad, kes arvestavad tänavaliikluses nii teiste liiklejate kui liikluseeskirjadega.
Kuid täna ajas üks rollist tõsiselt sita keema. Punase tulega Tartu mnt. ja Liivalaia ristis, kui teised autod olid ammu juba lõpetanud sellelt suunalt ristmiku ületamise ja põles punane tuli kihutas järsku vend ristmikule täisgaasiga![]()
Pidasin rollerihundi kinni Olümpsi ees. Ja kui aru pärisin, siis ei jõudnud vennikesele johalegi, et miskit valesti oleks teinud (väitis, et kollase tulega võib veel vabalt ristmikule sõita). Kuigi kollasest oli asi kaugel
Kollase tulega võib AINULT manõõvri lõpetada ja ristmik vabastada. Ristmikule kollase tulega sõita EI tohi.
Ärge pange pahaks, kui järgmine kord peale selliseid sigatsemisi (Te tõmbate kõigi, ka baikerite maine alla. Lisaks ei möödu pea päevagi, kui mõni rollist poleks viga või surma saanud) lihtsalt keeran rehvidel ventiilid välja ja edasi lähete juba rollu käekõrval.
Mudakoll
Kuid täna ajas üks rollist tõsiselt sita keema. Punase tulega Tartu mnt. ja Liivalaia ristis, kui teised autod olid ammu juba lõpetanud sellelt suunalt ristmiku ületamise ja põles punane tuli kihutas järsku vend ristmikule täisgaasiga
Pidasin rollerihundi kinni Olümpsi ees. Ja kui aru pärisin, siis ei jõudnud vennikesele johalegi, et miskit valesti oleks teinud (väitis, et kollase tulega võib veel vabalt ristmikule sõita). Kuigi kollasest oli asi kaugel
Kollase tulega võib AINULT manõõvri lõpetada ja ristmik vabastada. Ristmikule kollase tulega sõita EI tohi.
Ärge pange pahaks, kui järgmine kord peale selliseid sigatsemisi (Te tõmbate kõigi, ka baikerite maine alla. Lisaks ei möödu pea päevagi, kui mõni rollist poleks viga või surma saanud) lihtsalt keeran rehvidel ventiilid välja ja edasi lähete juba rollu käekõrval.
Mul oli sarnane juhtum, jäin punase tule taha seisma, minu taga peatus veel üks auto ja siis meie tagant tuiskas mingi lontkõrv rolleriga meist mööda ja üle ristmiku, nagu me oleks niisama keset teed seisma jäänd(tegi lihtsalt mööda sõitu)vedas tal, et ristmiku ületavad autod pold veel liikuma hakand. Sõitis oma puhvis sule jope ja löttis tressidega ja kiivrist ei teadnud ta ka midagi. Aiab selline asi ikka sita keema küll aga kimage veel palju saate, sest varsti peate nagunii oma särrid arvele võtma ja Ülevaatusele tulema ja kui roller läheb üle 50km/h siis see pole enam roller.
ise sõidan ka rolleriga ja üritan võimalikut eeskujulik olla ja ettevaatlik aga kunagi ei või teada millal mingi krdi rullnokk sõidab sulle sisse. tundub et nendel vendadel on eluisu otsas, kes sõidavad üle punase. nad ei mõtle sellepeale, et rekka või suuremat sorti maastur nad alla ajavad. rollerdajast ja rollerist ise pole alles midagi. kui hästi läheb jääb ellu.
kui mingi citroen sõidab sisse saab citroen ise suuremaid kahjustusi
.
kui mingi citroen sõidab sisse saab citroen ise suuremaid kahjustusi

-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Ja kohe arvadki nii??Äkki ikka õpiks natuke füüsikat!!!J00N@$14 kirjutas:kui mingi citroen sõidab sisse saab citroen ise suuremaid kahjustusi.
Minule piisas öösel jalgratturiga kokkupõrkamine, mis saatis mu kolmeks päevaks haiglasse.Ristmikul teeb isegi pisike mini cooper roltsi tükkideks

Challenge the Adventure.Ride The World
Mulle on pidevalt julmalt ette keeratud. Ehitasin natuke esitulede süsteemi ümber ehk nüüd põlevad mõlemad esituled (ennem üks) aga eriti paranenud ei ole. Kannan suhteliselt erksaid värve kah.
Viimane kord kui suutsin jälle rind vastu lenksu pidama saada siis vahel mõeldes oleks ikka pidand mõnusa hooga sisse lajatama. Arvele võtmise hea asi ongi see, et saab kindlustuse endale teha ja siis kui õnnetus juhtub ja ise süüdi pole saab uusi gondleid valida...
Muidugi on ka väga viisakaid autojuhte ja tartus on vahel päris meeldiv sõita. Paljudes kohtades saab lugeda ja kuulda, et autojuhid pidevalt kiruvad rollerijuhte, et teevad seda valesti ja toda valesti aga autojuhid pole ka just suurem eeskuju.
Teemasse minnes muidugi punase tulega ristmikule sõites võib vabalt eest leida kõrvalt süstivat bemmi ntx.
Viimane kord kui suutsin jälle rind vastu lenksu pidama saada siis vahel mõeldes oleks ikka pidand mõnusa hooga sisse lajatama. Arvele võtmise hea asi ongi see, et saab kindlustuse endale teha ja siis kui õnnetus juhtub ja ise süüdi pole saab uusi gondleid valida...
Muidugi on ka väga viisakaid autojuhte ja tartus on vahel päris meeldiv sõita. Paljudes kohtades saab lugeda ja kuulda, et autojuhid pidevalt kiruvad rollerijuhte, et teevad seda valesti ja toda valesti aga autojuhid pole ka just suurem eeskuju.
Teemasse minnes muidugi punase tulega ristmikule sõites võib vabalt eest leida kõrvalt süstivat bemmi ntx.
ma sõidan kah mopiga ringi ja samamoodi üritan võimalikult hästi sõita ja eeskujuks olla. mul sõber enda cpi-ga täiesti loll nah.
ükskord mingi tüüp tuli rattaga vastu me sõbraga sõitsime tanklapoole mingi 70 oli sees ja järsku kui rattur oli 10m. kaughusel alles siis nägin tegin järsu pöörde ja lendasime maha...vihmane ilm oli kah asfalt oli libe...(minul ja kaassõitjal mõlemal olid õnneks kiivrid ja sõidujoped seljas)
ükskord mingi tüüp tuli rattaga vastu me sõbraga sõitsime tanklapoole mingi 70 oli sees ja järsku kui rattur oli 10m. kaughusel alles siis nägin tegin järsu pöörde ja lendasime maha...vihmane ilm oli kah asfalt oli libe...(minul ja kaassõitjal mõlemal olid õnneks kiivrid ja sõidujoped seljas)
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
sul ja sellel raitonrait2 rsk kytax perse kuumax sellise ylbitsemise eest!Bensunäidik kirjutas:oleneb, mihuke spido, kõikidel ei ole ühesugused, muidu jah, ma ise olen ka samasugune nolk, mul suht pohh, kui keegi ütlema tuleb.
hoidke alt tatikraed kes ilma kiivrita sõidate.. kui kätte saan.. lykkate ratta tyhjade rehvidega bensukasse!
seda muidugi siis kui tõesti tegu nolgiga. aga kui juba suurem kärss roolis kellel peax olema juba mõistust peas.. see las hööveldab oma põske asfaldil!
Jutt siin selline nagu (enamus ) bemarivendadest LE tunneks ja selle järgi sõidaks. Oma kogemusest võin öelda ,et alati pole rollerijuht süüdi kui ikka ristmikul keegi üritab ninaeest läbi lipsata. Rolleril ainult must kriim bemm jäi esitulest ilma ja tema süü. Endal piiraja peal ( uus roller ) ja LE selge , 50nega maanteele liiklust takistama ei roni. Vähem üldistada , eks selge ,et enamuste noorte esimeseks mootoriga liikumisvahendiks saab roller või mopeed. Lollakad saavad ise oma õppetunnid.
-
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
hundikesed...kui juba Sepal hari punane, siis on jama majas.
Enda matta otsast aga...lapsed...teil on enamusel ka vanemad kes tahavad teile edaspidi autosi-majasi jms.kinkida...olge head ja tehke neile headmeelt ja katsuge pahandustest hoiduda.Uskuge, et autojuhid tuututavad aga kaherattalised teevad fyysilise noomituse kui kodus oli s**t paev voi toojuures ylemus oli vastik.Yli rahuliku inimesena hakkab ka minul moot tais saama roller-ylbikutest...samas ausalt tunnistan, et parklate tagaosades oma oskusi-trikke naitavad vennad on lahedad ja julged...selle kuradi taburetiga ma isegi ei yritaks taolist.
totaalne kopp rolleritest kes ei austa reegleid ja tolgendavad jalus ka veel....
samas suht meeldiv oli tana ylemiste parklas kogunenud seltskonda vaadata
Enda matta otsast aga...lapsed...teil on enamusel ka vanemad kes tahavad teile edaspidi autosi-majasi jms.kinkida...olge head ja tehke neile headmeelt ja katsuge pahandustest hoiduda.Uskuge, et autojuhid tuututavad aga kaherattalised teevad fyysilise noomituse kui kodus oli s**t paev voi toojuures ylemus oli vastik.Yli rahuliku inimesena hakkab ka minul moot tais saama roller-ylbikutest...samas ausalt tunnistan, et parklate tagaosades oma oskusi-trikke naitavad vennad on lahedad ja julged...selle kuradi taburetiga ma isegi ei yritaks taolist.
totaalne kopp rolleritest kes ei austa reegleid ja tolgendavad jalus ka veel....
samas suht meeldiv oli tana ylemiste parklas kogunenud seltskonda vaadata
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.

Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
-
muu ei aja mind väga närvi,kiirust yletame nagunii kõik jne
aga krt kiiver olgu peas alati!!
täna tabasalus u kel 20.15 ma ei tea misiganes on selle kala + poe kõrval oleva poe nimi..
miski nolk oma mini chopperiga,endal muidugi kiiver peas ja võttis taha miski noor plika seljakotiga ja sõit algas.. plikal muidugi kiivrit polnud.
kahjux oli mul nii kiire ja ei olnud võimalik peatust teha.
aga järgmisel korral kui näen kedagi kiivrita.. teen kindlasti peatuse!
te olete noored ja ei saa veel aru.. te võite teise inimese näo täiesti ärarikkuda... sõidukogemust teil nagunii ei ole veel.
luban,et hoolitsen 1 päev selle eest koos teiste bikeritega,et hakkame teid rollumehi korrale kutsuma kes sõidavad ilma kiivrita.
meil pole nagunii midagi teha.. siis hea eesmärk vähemalt... leida kiivrita rollumehi
olen kindel ,et Hr Suzumen ja teised mehed on kahekäega selle plaani poolt!
sama võix teha ka teiste linnade bikerid(pärnu,tartu jne)
täna tabasalus u kel 20.15 ma ei tea misiganes on selle kala + poe kõrval oleva poe nimi..
miski nolk oma mini chopperiga,endal muidugi kiiver peas ja võttis taha miski noor plika seljakotiga ja sõit algas.. plikal muidugi kiivrit polnud.
te olete noored ja ei saa veel aru.. te võite teise inimese näo täiesti ärarikkuda... sõidukogemust teil nagunii ei ole veel.
luban,et hoolitsen 1 päev selle eest koos teiste bikeritega,et hakkame teid rollumehi korrale kutsuma kes sõidavad ilma kiivrita.
meil pole nagunii midagi teha.. siis hea eesmärk vähemalt... leida kiivrita rollumehi

Ise proovin ka ikka alati õieti liigelda. Tartus kokkutuleku ajal( elan ise põlvas, sõbraga läksime tartu..) oli ka näha, kuidas LE-d rikuti suht tglt. Alati viimased 4-6 rollerit panid punase alt läbi, ise ka 2x. samuti vahetasin paar korda rida,et suunda ei näitand,aga õnneks ikka peeglisse vaatasin, polnud varem ise tartus liigelnud.
Õhtuks oli kõik harasoo.
Samuti sai nähtud tartus suht mitmeid tonte( mitte kokkutuleku "pundist"), kes panid ilma kiivriteta jne. Siis mingi suurem käru( vespa vms) pani ültse kaasõitjaga, ja mõlematel ei olnusd kiivreid, ja need olid rautselt mingid vanemad tüübid.
Nii,et on ka vanemaid, kes on kiiksuga.
Õhtuks oli kõik harasoo.
Samuti sai nähtud tartus suht mitmeid tonte( mitte kokkutuleku "pundist"), kes panid ilma kiivriteta jne. Siis mingi suurem käru( vespa vms) pani ültse kaasõitjaga, ja mõlematel ei olnusd kiivreid, ja need olid rautselt mingid vanemad tüübid.
Nii,et on ka vanemaid, kes on kiiksuga.
Väga õige jutt Sepp, toetan sind 100%luban,et hoolitsen 1 päev selle eest koos teiste bikeritega,et hakkame teid rollumehi korrale kutsuma kes sõidavad ilma kiivrita.
meil pole nagunii midagi teha.. siis hea eesmärk vähemalt... leida kiivrita rollumehi Evil or Very Mad
-
- Kontakt:
-
ei pane kelbast! täitsa kaine mõte oli see ja tõsine plaan see ka teox teha!ishijupp kirjutas:ehh hunti, vot mitte ei saa reede õhtul peale saunaõllesid aru kas herr Sepp paneb kelbast või tõsist juttu... Üks milles olen kindel- Suzumen teab millest räägibsepp kirjutas:leida kiivrita rollumehi![]()
-
See kyll hea mõte ple, aaga, kui te tallinna ja tartu lähete siis ykskõik aga 2rge plz pärnu tulge:Psepp kirjutas:muu ei aja mind väga närvi,kiirust yletame nagunii kõik jne
meil pole nagunii midagi teha.. siis hea eesmärk vähemalt... leida kiivrita rollumehi![]()
KOndimootor
-
Kusjuures tegelikult idee, et ühel õhtusel sõitmisel ilma kiivrita sõitjad ja muud tegelased kinni pidada ja kolm sõna tõsist juttu rääkida on hea idee. Tõenäoliselt see hunt kes kinni peetakse kannab terve ülejäänud elu kiivrit, et ainult ei peaks 20 tsiklisti ees värisema kui need sulle kiivri tähtsusest seletavad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.