Moto-ja vanavara päev 26.05.2007 Nõos, Kolga külas
Moderaator: Moded
-
kult
Teema algataja - Postitusi: 239
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Moto-ja vanavara päev 26.05.2007 Nõos, Kolga külas
Moto- ja vanavara päev 26. mai Nõos, Kolga külas
Vanamootorrattaklubi Vana Kolga Tsiklitall korraldab Nõos, Kolga külas 26. mail 2007.a. koostöös Last Chance MC ja MC Wildhogs'iga moto- ja vanavara päeva.
Toimub vanavara laat. Eelistatud on mototeemalise varaga kauplemine. Ooodatud on ka muu vanavaraga kauplejad, keelatud on relvade ja laskemoonaga kauplemine.
Laadal pole esmane äritegevus, vaid mõnusas õhkkonnas ajaveetmine ning kaashuvilistega suhtlemine.
Toimub vanatehnika näitus. Vaatamiseks on väljas valik klubi vanatsiklitest ja -võrridest. Soovijatel on võimalik ka oma vanasõidukit eksponeerida.
MC Wildhogs korraldav esmakordselt Eestis Unimoto demonstratsioonsõidu.
Toimub traielisõidu esitlus.
Tartu-Elva maanteelt juhatavad viidad laada asukohta.
Laada algus: 9:00, lõpp 15:00
Laadal kauplejatele sissepääs 7:00-9:00.
Osalemine:
Kauplemiskoha eest tuleb teha klubile annetus 150 krooni ulatuses.
Iga külastaja annetab klubile 10 krooni.
Annetuse saab üle anda kohapeal.
Kauplemiskoha broneerimine toimub telefoni teel:
Jaan Sild: 50 56 985
Indrek Must: 5564 2233
Üritust turvab MC Last Chance.
Uunikumi(de)ga tulijatel on võimalus õhtul telkida ja vabas õhkkonnas diskuteerida uunikumiteemadel.
Klubi koduleht: http://www.tsiklitall.org
Vanamootorrattaklubi Vana Kolga Tsiklitall korraldab Nõos, Kolga külas 26. mail 2007.a. koostöös Last Chance MC ja MC Wildhogs'iga moto- ja vanavara päeva.
Toimub vanavara laat. Eelistatud on mototeemalise varaga kauplemine. Ooodatud on ka muu vanavaraga kauplejad, keelatud on relvade ja laskemoonaga kauplemine.
Laadal pole esmane äritegevus, vaid mõnusas õhkkonnas ajaveetmine ning kaashuvilistega suhtlemine.
Toimub vanatehnika näitus. Vaatamiseks on väljas valik klubi vanatsiklitest ja -võrridest. Soovijatel on võimalik ka oma vanasõidukit eksponeerida.
MC Wildhogs korraldav esmakordselt Eestis Unimoto demonstratsioonsõidu.
Toimub traielisõidu esitlus.
Tartu-Elva maanteelt juhatavad viidad laada asukohta.
Laada algus: 9:00, lõpp 15:00
Laadal kauplejatele sissepääs 7:00-9:00.
Osalemine:
Kauplemiskoha eest tuleb teha klubile annetus 150 krooni ulatuses.
Iga külastaja annetab klubile 10 krooni.
Annetuse saab üle anda kohapeal.
Kauplemiskoha broneerimine toimub telefoni teel:
Jaan Sild: 50 56 985
Indrek Must: 5564 2233
Üritust turvab MC Last Chance.
Uunikumi(de)ga tulijatel on võimalus õhtul telkida ja vabas õhkkonnas diskuteerida uunikumiteemadel.
Klubi koduleht: http://www.tsiklitall.org
Ummamuudu...
-
miilits
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Moto- ja vanavara...
Peab hakkama kiiresti inventuuri tegema, kuid kui kõik hästi läheb, siis tuleb minu poolt pakkumisele NSVL toodangust muruniiduk 1/2 ZAZ mootoriga- töökorras ja peaaegu komplektne M-72.
vanavaravara
Kuramus küll!!! Oli ka plaanis tulla ja lõõgastuda ja ka telkida, aga siis ei saagi ma jääda, sest seekord pean tulema lääne tsikliga:)
Kahju et ainult uunikud tohivad telkida:)
siim
Kahju et ainult uunikud tohivad telkida:)
siim
õiendus
Nagu teatati vanamootorrattaklubist, võimalus telkida ka teistel, kes hingega vanade rataste juures:)
siim
siim
99,9 %
99,9 % tulen ikkagi ja Viljandi " miilits " lubas sünnipäevaks vana hakkliha massina kinkida:) Teised ka võivad kingitusi Siimule teha!
Madura- 1985.a.
Madura- 1985.a.
-
karin
-
miilits
Moto- ja vanavara...
Mul on selline tunne, et lõuna Eesti mehed on hea ettekujutlus võimega, sest kus muidu sm. Ivarsiim on endale pähe võtnud selle haklihamasina jutu!!!
Kui ma ikka õnnelikult kohale jõuan, siis luban, et võid vastava väljamineku eest minult osta muruniiduki, milline sarnaneb metsaveo traktoriga ja muidugi palju muudki kasulikku, vaata, et Sa seal ainult "nutma" ei hakka, et unustasid rahakoti koju.
Kui ma ikka õnnelikult kohale jõuan, siis luban, et võid vastava väljamineku eest minult osta muruniiduki, milline sarnaneb metsaveo traktoriga ja muidugi palju muudki kasulikku, vaata, et Sa seal ainult "nutma" ei hakka, et unustasid rahakoti koju.
-
miilits
Moto- ja vanavara...
Terve eilse päeva tegelesin kingituse st haklihamasina otsimisega aga sünnipäevalapsele sobilikku ei leidnud.Praegu on kaasavõetav koorem laetud, hakkan kohe pannkooke tegema ja siis läheb sõiduks lahti.
Peatse kohtumiseni.
Peatse kohtumiseni.
Igati 5+
Igati 5+ ürituse toimetajatele!
Olin esimest korda Jaani valdustel, kõik nii korras, et....... ilus ilm, palju tuttavaid jne.
Igati lahe värk!
Edu soovides tegijatele!
Siim
Olin esimest korda Jaani valdustel, kõik nii korras, et....... ilus ilm, palju tuttavaid jne.
Igati lahe värk!
Edu soovides tegijatele!
Siim
-
miilits
moto ja vanavara ...
Kohal käidud, üritus oli ilus. IvarSiimi peale olen natukene "solvunud", sest kinkisin talle lüll täitsa uue haklihamasina tagavaraosa, aga tema ootas ikka komplektset instrumenti, minu teada ju kingitud hobuse suhu ei vaadata.
Samal ajal tegutses kodumail meil äike ja elamine jäi eile õhtuni veeta ja õigel ajal ei saanud ma arvutikasti ronida,sest äike on vist sealgi oma külastuse läbi viinud. Nii et hommikusi postitusi ärge oodake.
Üritus oli ehne, seltskond tore ja tasemel ning pererahvas lahke ja toimekas. Aitäh korraldajatele.
Samal ajal tegutses kodumail meil äike ja elamine jäi eile õhtuni veeta ja õigel ajal ei saanud ma arvutikasti ronida,sest äike on vist sealgi oma külastuse läbi viinud. Nii et hommikusi postitusi ärge oodake.
Üritus oli ehne, seltskond tore ja tasemel ning pererahvas lahke ja toimekas. Aitäh korraldajatele.
Mis imeloom see on http://www.tsiklitall.org/galerii/displ ... =28&pos=28
Lõbusõiduks v töötegemiseks
Hans
Lõbusõiduks v töötegemiseks
Hans
V-MAX
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.