Audio rollerile?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Aksel
Kontakt:

Audio rollerile?

Lugemata postitus Postitas Aksel »

Kes oskab öelda, kas kannataks rolleria sõites muusikat kuulata, kui ma panen sinna sellise maki: http://akustika.ee/pood/index.php?GID=1 ... rrency=EEK siis sellised kaks kõlarit: http://akustika.ee/pood/index.php?GID=1 ... rrency=EEK ning istme alla mingisuguse väikese subwoofri nt selle: http://akustika.ee/pood/index.php?GID=1 ... rrency=EEK No elektrikud kes oskab öelda, kas siis genekas jõuaks niipalju laadida, kui vaja või hakkab liiga akule ja genekale?

Ei tahaks enda Apriliale nii ruttu uut genekat/akut ostma hakata, et mõtlesin üle küsida, kas SÕITES laeks genekas piisavalt akut, et selline audio ära toita? (ei kuulaks eriti kohapeal musa)
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

ei.

huvitv, kas sul on kõlarid kiivri sees, et sa sõidu ajal üldse midagi kuuled kah? :P
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aksel
Kontakt:

tazavi kirjutas:
ei.

huvitv, kas sul on kõlarid kiivri sees, et sa sõidu ajal üldse midagi kuuled kah? :P
Kõlarid panen ikka rolleri peale ja suunan nad täpselt enda poole.... väga hästi on sõidu ajal kuulda. Eelmisel rolleril oli kah (Kymco Agility 50) aga seal olid palju lahjemad asjad (makk, kõlarid jne) nii, et nüüd tahaksin teada kas selliste kõlarite ja makiga hakkab akut väga piinama? Isegi sõidu ajal?

CSracing

Lugemata postitus Postitas CSracing »

Kõige lihtsam oleks ju panna lihtsalt uus aku kuskile. Kui sõidu ära lõpetad, siis paned aku laadima kuskile.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aksel
Kontakt:

CSracing kirjutas:
Kõige lihtsam oleks ju panna lihtsalt uus aku kuskile. Kui sõidu ära lõpetad, siis paned aku laadima kuskile.
Ei soovi nii palju lisaraskust ja ega mul seda akut kuskile panna kah ei oleks. Ja ma kardan, et see aku ei kannataks nii pikka kasutust nagu mul vaja.... ma sõidan suht pikki otsi ikka. (~päevas 100km)

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

MIllest sa räägid, ei taha nii palju kaalu, ega sa ei peagi autoakut sinna külge panema ;)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aksel
Kontakt:

Urbanstyle kirjutas:
MIllest sa räägid, ei taha nii palju kaalu, ega sa ei peagi autoakut sinna külge panema ;)
No rolleri/tsikli aku ei kesta ju väga kaua .... ma pakun, et see Pioneeri makk võtab ikka omajagu akut. Kõvasti kuulates max 30 min ja see aku on tühi(ilma laadimata).
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aksel
Kontakt:

Aga kas siis keegi oskaks mulle vastata, et kuida see aku ja genekas vastu peaksid, kui ma sellise eelnäidatud helisüsteemi peale paneksin?
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Aku ei pea vastu. Pm tuleb kiiresti juba uued akud varna valmis osta.
Siin sai proovitud , kuid mitte võimendi ja subwoofriga ja paratamatult sa ei kuula seda ainult nii ,et usl roller töötab. Kuulad ikka nii ,et seisab jne.
Siis aku ei pea vastu sellele ja tihe laadimine keerab peeti.

Seda subwoorit sa ju ilma võimendita panna sinna ei saa või nooh ei ei anna head tulemust.

Makk+Võim = Aku surm. Proovitud värk.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aksel
Kontakt:

No_name kirjutas:
Aku ei pea vastu. Pm tuleb kiiresti juba uued akud varna valmis osta.
Siin sai proovitud , kuid mitte võimendi ja subwoofriga ja paratamatult sa ei kuula seda ainult nii ,et usl roller töötab. Kuulad ikka nii ,et seisab jne.
Siis aku ei pea vastu sellele ja tihe laadimine keerab peeti.

Seda subwoorit sa ju ilma võimendita panna sinna ei saa või nooh ei ei anna head tulemust.

Makk+Võim = Aku surm. Proovitud värk.
Tegelikult ma nii suurt subakat ei tahagi panna.... paneks mingi lahjema mis annaks panna otse maki taha (sildaksin maki tagumised kõlarid subwoofriks). Võite ise ka mõnda woofrit soovitada mis sobiks makile otse järgi panemiseks (ilma võimuta).

tazavi
Kontakt:

huvitav on see, et kui sa väidetavalt AINULT sõidu ajal tümpsu kuulad, siis kuidas sa kuuled bassi? teadupärast sõüidu ajal tekivad resonatssagedused, mis summutavad bassi sagedused. Asi toimiks, kui võimendiga võimendada, et siis kõhuga kuulata, aga paljast autoraadiost, milel kanalivõimsus on 16W ja ma kahtlen, et eri kanaleid sillata saab (kuid minesatea), saad sellist tümpsu kätte mis teeks need sinu eelpool kõlaris mahlasemaks. Pigem pane 4 kõlarit, saad parema efekti :) (kuid aku siis vastavalt peale iga sõidukorda vii laadima, rolleri genekas sellele kindlasti vastu ei pea)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aksel
Kontakt:

tazavi kirjutas:
huvitav on see, et kui sa väidetavalt AINULT sõidu ajal tümpsu kuulad, siis kuidas sa kuuled bassi? teadupärast sõüidu ajal tekivad resonatssagedused, mis summutavad bassi sagedused. Asi toimiks, kui võimendiga võimendada, et siis kõhuga kuulata, aga paljast autoraadiost, milel kanalivõimsus on 16W ja ma kahtlen, et eri kanaleid sillata saab (kuid minesatea), saad sellist tümpsu kätte mis teeks need sinu eelpool kõlaris mahlasemaks. Pigem pane 4 kõlarit, saad parema efekti :) (kuid aku siis vastavalt peale iga sõidukorda vii laadima, rolleri genekas sellele kindlasti vastu ei pea)
Saab küll tagumised kõlarid sillata üheks ... olen testinud ja oli sildamisest kasu kah. Makk on muidu 4x50W muidugi ma ei tea palju ta seal rolleri aku peal välja annab.

tazavi
Kontakt:

noh, kui saab, siis on hea, see oleneb konkreetsest makist ja makke on erinevaid. aga kui sa vähekegi elektroonikat ja automakkide hingeelu teaksid, siis sa etaks ka seda, et üle 16W ei tule MITTE ÜHESTKI automakist (mis on standardsuuruses) välja ühe kanali pealt. Ei loe, kas pioneer, tsing-tsang-viu-väng, alpine või becker. Ehk sillates on teoreetiline võimsus 2*16W RMS, reaalselt võta veel umbes 10% maha. Tahad tõestust? Lembit Abo "Koduelektroonika käsiraamat" detsembris 2006 tuli välja, võid seda sirvida ;)

p.s. ma ei tee seda plaani maha, võid panna küll need sinna, aga kas asjast kasu on, jääb sinu enda otsustada, mina isiklikult paneks seljuhul mingid vanad käsnad mängima, kuna tuulega pole vahet kas mängib King Audio või VDO

matuki

Lugemata postitus Postitas matuki »

no ma ei tea mu hiinakal oli küll sony mp3 makk peal sama võimas ja poole aasta jooksul pidin korra laadima ainult, kuna makk jäi ööseks käima.
njh muidugi ei olnud maki taga nii palju kõlareid . ostad mõne suurema mahuga aku ja ma arvan et ei ole hullu midagi.
kui hiinaka genekas ära ei kärssand ei juhtu aprilla omaga vast ammugi midagi :lol:
Kasutaja avatar

Teema algataja
Aksel
Kontakt:

tazavi kirjutas:
noh, kui saab, siis on hea, see oleneb konkreetsest makist ja makke on erinevaid. aga kui sa vähekegi elektroonikat ja automakkide hingeelu teaksid, siis sa etaks ka seda, et üle 16W ei tule MITTE ÜHESTKI automakist (mis on standardsuuruses) välja ühe kanali pealt. Ei loe, kas pioneer, tsing-tsang-viu-väng, alpine või becker. Ehk sillates on teoreetiline võimsus 2*16W RMS, reaalselt võta veel umbes 10% maha. Tahad tõestust? Lembit Abo "Koduelektroonika käsiraamat" detsembris 2006 tuli välja, võid seda sirvida ;)(PS! Supakas välja arvatud) ma peaks panema sinna mingi midwoofri hoopis arvatavasti.

p.s. ma ei tee seda plaani maha, võid panna küll need sinna, aga kas asjast kasu on, jääb sinu enda otsustada, mina isiklikult paneks seljuhul mingid vanad käsnad mängima, kuna tuulega pole vahet kas mängib King Audio või VDO
Ma olen sinuga täiesti nõus, et sealt makist ei tule 4x50w RMS küll aga 4x50w max võimsus võib tulla.... RMS-e on jh kõvasti vähem. Muidugi RMS võimsus on tähtsam ... tean seda isegi. :) Aga ma usun, et see makk peaks need kõlaridi ära toitma küll ja kuidas veel.(välja arvatud subwoofer) selle asemele peaks panema mingi midwoofri ma arvan.

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

tazavi, uued pioneeri, ja mõned alpined on nüüd isegi üle 16w rms, aga nende hinnad kõvasti kõrgemad.
Enivei, ise usun ka,et aku, ja genekas võivad kiirelt lõppeda.
Sõbra vectral hakkab juba kompode, maki, ja woofri võimgua amratuuri tuled vilkuma, kui kõvasti kuulata.
St. kui tahad, pane mingid arvuti kõlarid, paiguta kudiagi nii,et kuuleksid neid, nendega ei saa sa NIIIIIII kiirelt lahti. Genekast vaevalt saad, siiani pole küll kuulnud,et nendega keegi ära oleks rikkund geneka.
sõbra oliveril on mingid tavalised 2.1 labteci kõlarid, bass istme all, ja 2 sateliiti jalgade juures, seal enam vähem keskel, ja sõidu ajal on väga hästi kuulda. Persega tunnetab bassi, ja enam vähem on.

edit: Pakun sulle tiba veel normaalseid kõlareid, makke, kui juhul ikka tahad nendega teha.
Siin suht head allahindlused praegu.
JVC, tglt suht silmailu.
http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=695
Mingid hertzi kõlarid ka..
http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=91

Brabus

Lugemata postitus Postitas Brabus »

Mis mõttega te neid tümakaid panete üldse? Kui sa tahad ainult liikumise pealt kuulata siis MP-3 mängijaga on väga hea kuulata. Mul kiivri sees sellised spetsiaalsed kohad kohe ja. Sest kui sa sinna pagasnikusse teed siis sinna midagi panna ei saagi ju :D Ostad mingi joogi,paned kilekotiga lenksu külge? :)

IguanaDuet

Lugemata postitus Postitas IguanaDuet »

Brabus kirjutas:
Mis mõttega te neid tümakaid panete üldse? Kui sa tahad ainult liikumise pealt kuulata siis MP-3 mängijaga on väga hea kuulata. Mul kiivri sees sellised spetsiaalsed kohad kohe ja. Sest kui sa sinna pagasnikusse teed siis sinna midagi panna ei saagi ju :D Ostad mingi joogi,paned kilekotiga lenksu külge? :)
sellejaoks on olemas ka koolikott muidu ;)

NoKurat

Lugemata postitus Postitas NoKurat »

IguanaDuet kirjutas:
Brabus kirjutas:
olen sinuga yhel nõul. :lol:
Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

IguanaDuet kirjutas:
Brabus kirjutas:
sellejaoks on olemas ka koolikott muidu ;)
aga koolikott võib ka ühele ülale käiv olla:P
st pigem on see seljakott vms...

aquacould

Lugemata postitus Postitas aquacould »

ise panin endale lisa aku ja mängib auto cd mängijast vääga häasti kestab muideks,tavalisest akust kust starter ja muud asjad sealt ei soovita endal läks lühisesse vedas et sain kustutatud juba plastik kärsas
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”