Otsin elektrikut
Moderaator: Moded
-
tintsu
Teema algataja - Postitusi: 45
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
- Kontakt:
Otsin elektrikut
Mul on üks suur probleem!
Oman tsikklit Suzuki LS 650P. Eelmine nädal poolelteel Otepääle jäi lihtsalt teepeale seisma. Kodus lahti purgates avastasin ära kärssand juhtmed umbes meetri jagu
Kas on kedagi kes oskaks mind aidata või soovitada kedagi kelle juurde minna. Tsikkel asub jõhvis.
Oman tsikklit Suzuki LS 650P. Eelmine nädal poolelteel Otepääle jäi lihtsalt teepeale seisma. Kodus lahti purgates avastasin ära kärssand juhtmed umbes meetri jagu
Kas on kedagi kes oskaks mind aidata või soovitada kedagi kelle juurde minna. Tsikkel asub jõhvis.
blondiin 
Vaata - et sa lihtsalt peale lappimistöide ikka lased ka vea üles otsida, miks tekkis siis kaablikimbus lühis, mis selle põhjustas ning likvideeri ka põhjus. Vaata kindlasti üle ratta peakaitse, et seda ei oleks osavalt traadiga lepitud, või asendatud oluliselt võimsamaga kui manualis ette nähtud on.
-
tintsu
Teema algataja - Postitusi: 45
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
- Kontakt:
Jõhvis võib neid palju olla ja ma tõesti ei tea kedagi kui sa muidugi endale ei vihjaWaacum kirjutas:Kahju, et Jõhvis ühtegi elektrikut pole eksole ja sa ei tunne ka ühtegi
ega ma poleks seda kuulutust siia pannud, kui me oma koduleht korralikult töötaks
ja tänu sellele kuulutusele mul võibolla isegi veab, saan elektriku mitte Jõhvist vaid Tammikust
blondiin 
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.