kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] [Motobot: õige on "gondlid"].
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] [Motobot: õige on "gondlid"].
tahaks siis seda teada et miks need kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] niipalju maksavad. mis seal nii erilist on?
Eks küsi valmistajate käest seda,saad ammendava vastuse.Aga tavaliselt ongi nii,et kõik,mida toodetakse suht vähe maksab palju,sest asja välja töötamine ja liinide seadmine ei maksa just vähe.Tsiklitel teatavasti pidevalt uuendatakse nii välimust kui sisemust.Miks Lada vähe maksab?
Sest et ühte rauda taotakse 20+ aastat ja arendustööd ei tehta.
Kõigest minu arvamus.
Sest et ühte rauda taotakse 20+ aastat ja arendustööd ei tehta.
Kõigest minu arvamus.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
1) Maksab tsikli firma mille küljes see kondel [Motobot: õige on "gondel"] on
2) Kui ostad lihtsalt gondli [Motobot: õige on "gondli"], siis selle gondli [Motobot: õige on "gondli"] omahind on tühsed kroonid,
aga nagu Kawalpea juba ütles, see toodang peab ennast ära tasuma ning + veel kasumit ka tooma.
3) Kui kondel [Motobot: õige on "gondel"] on hästi tehtud, siis on ta ka aerotunnelis pikki tunde testitud
(mis sa arvad, miks Hayabusa on nii kiire
- mitte ainult mootori pärast) ning see aerotunnel ei ole odav tehnika 
minu nägemus asjast
primo
2) Kui ostad lihtsalt gondli [Motobot: õige on "gondli"], siis selle gondli [Motobot: õige on "gondli"] omahind on tühsed kroonid,
aga nagu Kawalpea juba ütles, see toodang peab ennast ära tasuma ning + veel kasumit ka tooma.
3) Kui kondel [Motobot: õige on "gondel"] on hästi tehtud, siis on ta ka aerotunnelis pikki tunde testitud
(mis sa arvad, miks Hayabusa on nii kiire

minu nägemus asjast
primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kle Limits, a miks on gaasirutshka paremal? 
Tegelikult täiesti huvitav, kuidas paremakäeline motopolitseinik sõidu ajal ntx tulistada saab? Filmis käib see kuidagi lihtsalt, aga tegelikult? Püsikiirusehoidja?
Sry 4 läbu
mikkpoiss - kui sa suudad odavalt häid gondleid müüa, siis globaalne turg on sulle avatud... tee ära.

Tegelikult täiesti huvitav, kuidas paremakäeline motopolitseinik sõidu ajal ntx tulistada saab? Filmis käib see kuidagi lihtsalt, aga tegelikult? Püsikiirusehoidja?
Sry 4 läbu

mikkpoiss - kui sa suudad odavalt häid gondleid müüa, siis globaalne turg on sulle avatud... tee ära.