rolleri kiiruse mõõtmine

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
-lammutaja-

rolleri kiiruse mõõtmine

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

kas see jutt võib tõsi olla mida kuulsin ühe tüübi käest et kui politsei sind radariga mõõdab et siis see rolleri kiirus ei tule nagu rollerist tagasi et ühesõnaga ei sa politsei sind radariga mõõta, loodan et saite mu küsimusest aru
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Saab, aga on raske mõõta ,kuna roller on nii väike... seda ka veel ,et radar valetab päris kõwasti...!
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

räägitakse et see radar ei pidavat plastikust läbi v6tma ehk ta ei saa rolleril kiirust m66ta:?
30cccmine Yamaha Aerox

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

SFX kirjutas:
räägitakse et see radar ei pidavat plastikust läbi v6tma ehk ta ei saa rolleril kiirust m66ta:?
Irw? Radar saadab välja radarikiire(vms) ja need siis peegeldavad tagasi ükskõik mis pinnalt. Nohjah, muidugi on olemas ka asju mis on ka radarile nähtamatud kuid need asjad pole kohe kindlasti mitte rolleri. Seega, rollerid on vägagi mõõdetavad asjad!! Ärge tehke pätti siis :P
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Heh... kogemused näitavad et saab küll mõõta :roll:

panic

Lugemata postitus Postitas panic »

SFX kirjutas:
miks ta peaks läbi võtma?
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

mingid pässid r22kisid :S
30cccmine Yamaha Aerox
Kasutaja avatar

tont

Lugemata postitus Postitas tont »

see on vist umbes samasugune loll legend nagu see, et CD plaat auto salongi peegli küljes segab radareid. ainsad asjad mis radareid segavad on radarisegaja (keelatud!!!) ning spetsvärv mida kasutatakse näiteks F-117 hävitaja juures. nii et ärge rikkuge seadust!
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:cry: Jah...sõitke 50-ga, mitte üle selle...politsei auto pole just kõige mugavam 8) :oops:

varavaht@saisisomaesimeselitakakiiruseeestära,trahvmääratakse7.ndalseptembril :oops: :cry:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

-innu-87-
Tsikkel: aprilia sxv 550

Lugemata postitus Postitas -innu-87- »

:!: tean omast kogemusest et mendi radar näitab rolleri kiirust ja kus juures üsnagi kaukelt. Nii ,et sõitke mõistlikult 8)

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Mendi radar näitab kiirust kuni +-9 km\h ja seda olenevalt objekti suurusest ja kaugusest, Kui arvate et sõidate tal ninaeest läbi ja ta radar valetab siis eksite. See sai mendi käest motorexil järgi küsitud.
Aprilia RS250 , CB600F HORNET
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Ma sõitsin linnast koju ning ment passis põõsas oma fööniga...Ma sõitsin lubatust 20 km/h kiiremini, aga ment ei saandu mu kiirust kätte...:P
Kasutaja avatar

tont

Lugemata postitus Postitas tont »

Hyper kirjutas:
Ma sõitsin linnast koju ning ment passis põõsas oma fööniga...Ma sõitsin lubatust 20 km/h kiiremini, aga ment ei saandu mu kiirust kätte...:P
ära siis järgmine kord sellele lootma jää...

TnX

Hyper kirjutas:
Ma arvan, et nad lihtsalt ei viitsinud/tahtnud sind kinni pidada. Mis sa ikka last kiusad. Kui nad oleksid tahtnud siis nad oleksid saanud su kätte ja saanud sulle ka väänata täiega...
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

TnX kirjutas:
Hyper kirjutas:
Ma arvan, et nad lihtsalt ei viitsinud/tahtnud sind kinni pidada. Mis sa ikka last kiusad. Kui nad oleksid tahtnud siis nad oleksid saanud su kätte ja saanud sulle ka väänata täiega...
Arvata on jamh..:D
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

tont kirjutas:
see on vist umbes samasugune loll legend nagu see, et CD plaat auto salongi peegli küljes segab radareid. ainsad asjad mis radareid segavad on radarisegaja (keelatud!!!) ning spetsvärv mida kasutatakse näiteks F-117 hävitaja juures. nii et ärge rikkuge seadust!
CD plaat pole mitte radarile, vaid automaat kaamerale, mis tahab sinust pilti teha, kui kiirust ületad. Et peegeldab vastu ja rikub pildi ära, nii, et juhi nägu pole hästi näha ja ei saa kindlaks teha, kes roolis oli.
Radaril on sellest täiesti kama.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

Kämbu kirjutas:
Mendi radar näitab kiirust kuni +-9 km\h ja seda olenevalt objekti suurusest ja kaugusest, Kui arvate et sõidate tal ninaeest läbi ja ta radar valetab siis eksite. See sai mendi käest motorexil järgi küsitud.
Norras pidavat maksustama iga kilomeeter, mis üle, seega võimalik trahvi saada ka +1 km -ga. ei tea, aga kohalikud nii rääkisid. seega 60 alas sõita 61 km/h pole soovitatav. Mingit viga seal pole. (hullumeelsus IMHO)

Rotsis pidi olema +5 boonust.
seega 60 alas maks 65, mida ei karistata.

See siis kohalike jutt.

Meil vist ei kiputa nöökima kui on kuni +10
rikkumisel märgitakse aga oma kogemustest +/- 7 km veaks.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Kasutaja avatar

C4

Re: rolleri kiiruse mõõtmine

Lugemata postitus Postitas C4 »

-lammutaja- kirjutas:
kas see jutt võib tõsi olla mida kuulsin ühe tüübi käest et kui politsei sind radariga mõõdab et siis see rolleri kiirus ei tule nagu rollerist tagasi et ühesõnaga ei sa politsei sind radariga mõõta, loodan et saite mu küsimusest aru
ainult sellel juhul kehtib see kui su sõiduriist on üle värvitud sama värviga mida värvitakse f-16-tele peale või siis kui sul on radari segaja!
Have a nice day !
Kasutaja avatar

Habe

Lugemata postitus Postitas Habe »

Velotuuril mõõtsid tänava otsa julgestanud politsinukud naljapärast ka jalgratturite kiiruseid. Ainus probleem oli see, et pead kiirega sinna pihta saama. Ehk siis nõuab miilitsaonult kindlat kätt. Seega saab 100% kindlusega mõõta ka rolleri kiirust.
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

Meil vist ei kiputa nöökima kui on kuni +10
rikkumisel märgitakse aga oma kogemustest +/- 7 km veaks
:roll: Krt, eila oli küll nagu +/- 5km/h :oops: :arrow:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Mul oli hoopis +/- 3kmh.
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

pakun et mõõdetakse küll aga mõni kord paned nii kiiresti mööda et ment ei jõua mõõtagi :twisted:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ja rollerid aretavad muidugi TOHUTUID kiiruseid...?

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

Primo kirjutas:
Ja rollerid aretavad muidugi TOHUTUID kiiruseid...?

primo

Sellisid kiirusi ikka aertavad mis politseile meelepärane ei ole..NTX minu 50ccm Yamaha aerox aretab lausa 105 km/h
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

jepp võmmi radarid 100% saavad ka mopi kiiiruse k2tte krt mind on miski 4 5 korda kinni peetud :roll: :evil: krt võiks olla nii et nad ei saa mõõta :)
pole paremat kui yamaha

TnX

yamaha1 kirjutas:
jepp võmmi radarid 100% saavad ka mopi kiiiruse k2tte krt mind on miski 4 5 korda kinni peetud :roll: :evil: krt võiks olla nii et nad ei saa mõõta :)
Spidomeetri järgi...aga tegelt miskine 85-90kmh?
Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

a kust seda värvi võiks saada ,mida F-14 värvimiselks kasutatakse...! :lol:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

jah .. ma arvan kah et see maksab kaa umbes sama palju kui hall kruntvärv :D ja saab osta tanklatest :D
Paberitega hull.
Kasutaja avatar

C4

:lol: seda ma ei tea kust seda kätte saab aga sooviks ise kah teada kust seda saab kui keegi selle kätte saab antke mulle kah teada kust sai ja palju maksis oleks tarvis :!: :twisted:
Have a nice day !
Kasutaja avatar

C4

ja tegelikult on see radari asi niimoodi et mendi radar valetab +-5 ja sinu spido valetab +-5 seega sa võid ületada kiirust 10km/h ja pollarid ei hakka sind kinni pidama ja kui peabki kinni siis võid talle selle põhjendusex tuua :)
Have a nice day !
Suletud

Mine “Rollerid”