rolleri kiiruse mõõtmine
Moderaator: Moded
-
-lammutaja-
Teema algataja - Postitusi: 227
rolleri kiiruse mõõtmine
kas see jutt võib tõsi olla mida kuulsin ühe tüübi käest et kui politsei sind radariga mõõdab et siis see rolleri kiirus ei tule nagu rollerist tagasi et ühesõnaga ei sa politsei sind radariga mõõta, loodan et saite mu küsimusest aru
Irw? Radar saadab välja radarikiire(vms) ja need siis peegeldavad tagasi ükskõik mis pinnalt. Nohjah, muidugi on olemas ka asju mis on ka radarile nähtamatud kuid need asjad pole kohe kindlasti mitte rolleri. Seega, rollerid on vägagi mõõdetavad asjad!! Ärge tehke pätti siisSFX kirjutas:räägitakse et see radar ei pidavat plastikust läbi v6tma ehk ta ei saa rolleril kiirust m66ta:?
Ma arvan, et nad lihtsalt ei viitsinud/tahtnud sind kinni pidada. Mis sa ikka last kiusad. Kui nad oleksid tahtnud siis nad oleksid saanud su kätte ja saanud sulle ka väänata täiega...Hyper kirjutas:Ma sõitsin linnast koju ning ment passis põõsas oma fööniga...Ma sõitsin lubatust 20 km/h kiiremini, aga ment ei saandu mu kiirust kätte...
Arvata on jamh..TnX kirjutas:Ma arvan, et nad lihtsalt ei viitsinud/tahtnud sind kinni pidada. Mis sa ikka last kiusad. Kui nad oleksid tahtnud siis nad oleksid saanud su kätte ja saanud sulle ka väänata täiega...Hyper kirjutas:Ma sõitsin linnast koju ning ment passis põõsas oma fööniga...Ma sõitsin lubatust 20 km/h kiiremini, aga ment ei saandu mu kiirust kätte...
CD plaat pole mitte radarile, vaid automaat kaamerale, mis tahab sinust pilti teha, kui kiirust ületad. Et peegeldab vastu ja rikub pildi ära, nii, et juhi nägu pole hästi näha ja ei saa kindlaks teha, kes roolis oli.tont kirjutas:see on vist umbes samasugune loll legend nagu see, et CD plaat auto salongi peegli küljes segab radareid. ainsad asjad mis radareid segavad on radarisegaja (keelatud!!!) ning spetsvärv mida kasutatakse näiteks F-117 hävitaja juures. nii et ärge rikkuge seadust!
Radaril on sellest täiesti kama.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Norras pidavat maksustama iga kilomeeter, mis üle, seega võimalik trahvi saada ka +1 km -ga. ei tea, aga kohalikud nii rääkisid. seega 60 alas sõita 61 km/h pole soovitatav. Mingit viga seal pole. (hullumeelsus IMHO)Kämbu kirjutas:Mendi radar näitab kiirust kuni +-9 km\h ja seda olenevalt objekti suurusest ja kaugusest, Kui arvate et sõidate tal ninaeest läbi ja ta radar valetab siis eksite. See sai mendi käest motorexil järgi küsitud.
Rotsis pidi olema +5 boonust.
seega 60 alas maks 65, mida ei karistata.
See siis kohalike jutt.
Meil vist ei kiputa nöökima kui on kuni +10
rikkumisel märgitakse aga oma kogemustest +/- 7 km veaks.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Re: rolleri kiiruse mõõtmine
ainult sellel juhul kehtib see kui su sõiduriist on üle värvitud sama värviga mida värvitakse f-16-tele peale või siis kui sul on radari segaja!-lammutaja- kirjutas:kas see jutt võib tõsi olla mida kuulsin ühe tüübi käest et kui politsei sind radariga mõõdab et siis see rolleri kiirus ei tule nagu rollerist tagasi et ühesõnaga ei sa politsei sind radariga mõõta, loodan et saite mu küsimusest aru
Have a nice day !
-
kuuuljusss