"Velt Motocenter-Riverma" kutsub KOOLITUSPÄEV 11.sept Pärnus
Moderaator: Moded
"Velt Motocenter-Riverma" kutsub KOOLITUSPÄEV 11.sept Pärnus
“Velt motocenter - Riverman”kutsub
SUUR TÄNAVASÕIDU MOOTORRATASTE KOOLITUSPÄEV VOL 3
PÄRNUS TEISIPÄEVAL
- september 2007
Me pakume:
- Tänavasõitjatele 3h slaalomrada. Koolitamine, nõustamine. Koolitaja Hanno Velt.
- Soovijaile rehvivahetusteenus koos tasakaalustamisega! Pakume rehve!
- Rajal kohtunikud-lipumehed!
- Spidi sõiduvarustus -50% kõigile kes osalevad koolituspäeval. Velt Motocenter.
...tule ja kihuta end tühjaks!!!
AJAKAVA
Teisipäev 11. september 2007 - ilmateadet küsi 56488805 H.Velt
10.0 C1- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega) – Slaalomrada!
10.20 C2- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega) – Slaalomrada!
10.40 C3- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega) – Slaalomrada!
11.00 C1- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega) – Slaalomrada!
11.20 C2- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega) – Slaalomrada!
11.40 C3- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega) – Slaalomrada!
12.00 C1- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega) – Slaalomrada!
12.20 C2- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega) – Slaalomrada!
12.40 C3- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega) – Slaalomrada!
13.00-14.00 LÕUNA
14.00 C- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega)
14.20 B- Rookie 600 + Rookie 1000 + 2T
14.40 A- Superbike, SS600, SST600
15.00 C- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega)
15.20 B- Rookie 600 + Rookie 1000 + 2T
15.40 A- Superbike, SS600, SST600
16.00 C- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega)
16.20 B- Rookie 600 + Rookie 1000 + 2T
16.40 A- Superbike, SS600, SST600
17.00 C- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega)
17.20 B- Rookie 600 + Rookie 1000 + 2T
17.40 A- Superbike, SS600, SST600
18.00 C- Streetbikes (Tänavarattad tulede ja peeglitega)
18.20 B- Rookie 600 + Rookie 1000 + 2T
18.40 A- Superbike, SS600, SST600
J U H E N D
ÜLDKORRALDUS
- Treeninglaagri korraldab Velt Motocenter ja Riverman.
KONTAKTISIKUD: Jaan Roolaan (tel. 56 239 683)
Annika Luige (tel. 56 696 614)
Hanno Velt (hanno@veltmotocenter.ee; 56488805)
AJAKAVA
Laupäev 1. september 2007:
9.30 Registreerimise algus
10.00 Koolitussõitude algus
14.00 Treeningsõitude algus
OSAVÕTJAD
- Treening-koolituspäeval sõidetakse 3 eri grupis:
• A- Superbike, SS600, SST600
• B- Rookie600, Rookie1000
• C- Tänavasõitjad (Tänavarattad tulede ja peeglitega) - Registreerimisel peavad osavõtjad esitama kehtiva EMF sõitjalitsentsi või selle puudumisel (Tänavasõitjad) täitma kohapeal omavastutusavalduse, mille allkirjastamisel ei süüdista võistleja õnnetusjuhtumi korral ei korraldajat ega EMFi.
OSAVÕTUMAKSUD
Teisipäev 11.09.2007 - 700 krooni ( kogu päev koos hommikupoolse koolitusega)
Teisipäev 11.09.2007 - 350 krooni ( hind alates kella 14.00-18.40)
Osavõtumaksud tasutakse registreerimisel laagripaigas.
anni kirjutas:Kommikas arvatavasti mõtleb praegu piltidele kommentaare ja siis paneb üles need siia
Mõtleb ta jee.... Kommionu kükitab alles PÄRNUS ja põeb pohmelli.... Õhtal hakkan pilte ülesss laskma.... vot sedasi....
Ahhjaa... Ja muideks tuli eile UUES kurvis NGK nokatsiga mehike mult PILDISTAMISE LITSENTSI tahtma... Nii, et need pildid on mul kahjuks litsentsivabad ja ma pole kindel kas neid avaldada tohib.... Selle litsentsinõudja pildi panen ma siia aga lähiajal üles.... ilmselt siis temalt saabki edaspidi PILDISTAMISLITSENTSE, võistluslitsentse, jahilitsentse ja päevituslitsentse ja muidu (litse)ntse osta.... ilmselt võib talle ka stardimaksud tasuda... Tundus äärmiselt kompetentne ja litsenseeritud tegelane olevat
Kommionu kirjutas:Ahhjaa... Ja muideks tuli eile UUES kurvis NGK nokatsiga mehike mult PILDISTAMISE LITSENTSI tahtma... Nii, et need pildid on mul kahjuks litsentsivabad ja ma pole kindel kas neid avaldada tohib.... Selle litsentsinõudja pildi panen ma siia aga lähiajal üles.... ilmselt siis temalt saabki edaspidi PILDISTAMISLITSENTSE, võistluslitsentse, jahilitsentse ja päevituslitsentse ja muidu (litse)ntse osta.... ilmselt võib talle ka stardimaksud tasuda... Tundus äärmiselt kompetentne ja litsenseeritud tegelane olevat
WTF!!! Ma loodan, et see on nali!
-
- Kontakt:
Kas tal vuntsid olid?
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
Steelrider kirjutas:Kas tal vuntsid olid?
Rahu rahu.... Varsti panen LITSENTSIINSPEKTORI pildi üless...
vat sellineon siis... Inspecturum fotomatico Officinalis - ehk maakeeli...HARILIK FOTOLITSENTSIINSPEKTOR
Hetkel serverisse saadetud vaid 10% piltidest (kokku pilte 986 ).... ilmselt homme päevaks saavad kõik üless.... Palju on ikka sellepärast, et üritasin kõik kurvid läbi pildistada (ei ole vaid (E)SSI ja maanteele tulekut)
Pildid tulevad siis tasapisi siia....
NB: Kuna pildid on tehtud ILMA PILDISTUSLITSENTSITA, siis pole ma päris kindel, et need Teie tervisele 100% ohutud on... Vaatamine vaid OMAL VASTUTUSEL
Aga muideks... Kuidas ma endale selle FOTOHUVILISE vesti saaksin? Nohh see millega võistluste ajal PAPARAZZO-d ringi sebivad?
Kommionu kirjutas:vat sellineon siis... Inspecturum fotomatico Officinalis - ehk maakeeli...HARILIK FOTOLITSENTSIINSPEKTOR
Ilmselgelt on tegemist sügavalt ebakompetentse isikuga, sest muidu oleks ta küsinud sult hoopis AKREDITEERINGUT
Fotohuvilise vesti teed ise – helkurvestile lased kleepida sõna PRESS. Debiilikute tarbeks võid teha veel pressikaardi. Õigesti kasutades on sellel imeline toime
scryth kirjutas:Ilmselgelt on tegemist sügavalt ebakompetentse isikuga, sest muidu oleks ta küsinud sult hoopis AKREDITEERINGUT
Fotohuvilise vesti teed ise – helkurvestile lased kleepida sõna PRESS. Debiilikute tarbeks võid teha veel pressikaardi. Õigesti kasutades on sellel imeline toime
Tänud juhendamast.... Aga kas suvalise treeningpäeva raames pildistamiseks on siis kahh AKREDITEERINGUT tarvis???? kes ja kus ja kuidas seda AKREDITEERINGUT jagab????
Heidi kirjutas:Aitähh, kommikas, õppematerjali kui palju!
oot-oot... pooledki pildid pole veel üleval.... Paremkurv ja uuskurv veel laadimata...
Ja nüüd biljoniküsimus.... KES ON PILDIL???
Kommionu kirjutas:Tänud juhendamast.... Aga kas suvalise treeningpäeva raames pildistamiseks on siis kahh AKREDITEERINGUT tarvis???? kes ja kus ja kuidas seda AKREDITEERINGUT jagab????
Noh, üldjoontes on nii et ürituse korraldajad (või nende poolt volitatud isikud) otsustavad, kas on vaja ja kelle antakse. Ürituse läbiviimise koha omanikul on kah tavaliselt õigus sõna sekka öelda. Keegi suvaline kõrvalseisja ei saa sult seda nõuda (kui see pole just tema kohustuste hulka kuuluv).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.