Peale pesemist ei tööta.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Peale pesemist ei tööta.
Pesin rolleri ära mitte survepesuriga vaid vaikse veega. Käima läheb ilusti, aga kui kaasi annad siis sureb välja. Ei liigu ültse. Roller Motohobist ostetud aquila(hiinakas).
-
Teema algataja
-
mul läks vesi kyynla ja piibu vahele, uuri seda, tglt ple yldse tark asi mootorit pesta, ma pesen nyyd aint plastikuid
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Cucko0 kirjutas:raitonrait2 kirjutas:mul läks vesi kyynla ja piibu vahele, uuri seda, tglt ple yldse tark asi mootorit survekaga pesta, ma pesen nyyd aint plastikuid
loe ikka esialgne postitus läbi kahh, korralikult, sõna-sõnalt. seal ta ju ütleb et ta POLEgi seda survega pesnud
Loe läbi ja õpi ikka korralikult kirjutama ka!
Maal võid sa võrriga sõita ja oma "slängis" teiste maakatega möliseda, aga ära lihtsalt siin mingit jama kirjuta.
-
Riks kirjutas:Cucko0 kirjutas:raitonrait2 kirjutas:mul läks vesi kyynla ja piibu vahele, uuri seda, tglt ple yldse tark asi mootorit survekaga pesta, ma pesen nyyd aint plastikuid
loe ikka esialgne postitus läbi kahh, korralikult, sõna-sõnalt. seal ta ju ütleb et ta POLEgi seda survega pesnud
Loe läbi ja õpi ikka korralikult kirjutama ka!
Maal võid sa võrriga sõita ja oma "slängis" teiste maakatega möliseda, aga ära lihtsalt siin mingit jama kirjuta.
mis asi sulle mingile slängile viitab???
-
Teema algataja
-
- Tänatud: 1 kord
Treax kirjutas:eriti kui tegemist on koonus filtriga!.
kuigi jah ma pesen endal rollerit survepesuriga. igaltpoolt kus võimalik . isegi silinder on paar korda yle lastud. kuna see oli nii sitta t2is (püstine silinder) ja ei jahutanud hästi
arvatavasti jah l2ks karpasse või kuskil olev elektroonika on vett saanud
Õpi korralikult kirjutama, maal võid sa võrrimeestele niiviisi kirjutada.
Üldiselt on rollerid ja mootorrattad niiskuskindlad, vee ja harjaga pesemine ei saa korras rollule mitte mingit kahju teha. Survepesuriga on teine asi, kui on õige pesur, võtab see kehvema värvigi maha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.