gondlite valmistamine!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

gondlite valmistamine!

Lugemata postitus Postitas slinki »

Kallis raffas! Kinlasti olete kuulnud midagi gondlite valmistamisest...! Klaasriie ja liim.. oli ju nii..! Või midagi...! Ega ma ise kah tea.. tahaks paluda teiste abi sellega. Kui keegi on puutunud kokku sellise asjaga või teab mõnda õpetust internetist, siis palun teada anda...! Kui huvi, võib ka koos valmistada! :wink:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Mul sugulane oskab midagi kokku meisterdada vähemalt eelmist gondlit parandada räägin temaga kui oskab ja saab siis annan teada..ei lba midagi.

Stagga
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Kõik kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] on vormist tõmmatud akrüülist või titaanriidest (kuidas kunagi)
Et ise sellist asja tegema hakata on hullem jama.
Kui on tahtmine klaasriidest ja vaigust teha siis peab kas mingi vorm olema mille peal mätserdada või juba tõmmatud vormi tugevndada.
Ei soovita sellist asja tegema hakata. Parem soovitan juba olemasolevale gondlile mõni uus scoop või auk juurde teha.

Terv. Stagga
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

To slinki .. vb kui tead siis seal pässas on selline inimene nagu Priit. Ise ta rääkis kül suure suuga et teeb spoilasid.Ta peaks oskama siis.Kui sa ei tea siis Mik kindlasti teab.
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:roll: www.rate.ee/users/priit00
See see tont on...Loodame, et moded pahaseks ei saa rate pärast :lol:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Irwww... mitte et ma migagi halba ütleks a Priit ehitab koguaeg Väga Väga suuri asju. A alati ei jõua ta valmis nendega. Plaanid on tal ilusad :lol:
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:roll: :lol: Ega jah...Prääga on tal kinnisidee teha 125-st krossikast enduuro...ja krossikat tahab ta hinaga 8000.-! nii et kui kellelgi on, pakkuge talle...aaa ei tea, mis sest välja peaks tulema, kui see krossikas arvel pole ega midagi...põristab lihtsalt ringi sellega tänaval..sõidab 130+ kiirusel, politsei peab kinni, ta ütleb, et 50-ne :wink:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

Teema algataja
slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Peame teemast kinni mehed....! :wink:
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

minu arust tehti ja tehakse ka praegu gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] titaanriidest ja fiibrist :wink:

Kuubik

Lugemata postitus Postitas Kuubik »

Endal isa töötab ühes sellises tehases iris fiber see kyll rootsi firma aga asub eestis ka enda gondlid said seal ära parandatud liimitud,pahteldatud,krunditud,lihvitud,värvitud ja lakitud protsess võttis aega u 2,5 päeva. :wink:

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

sa räägi mis maksab kah. Mul oleks vaja kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ära parandada.

valek9

Lugemata postitus Postitas valek9 »

tean üht auto parandust kus on ka rollerite gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] parandatud. tehti ikka korralikult fiibri või sellise asjaga, korralik värv ka peale ja polnud arugi saada et midagi katki oleks olnud .
kui kellelgi huvi võin uurida hinna suhtes

mutz

Lugemata postitus Postitas mutz »

mis neid siis parandada on, küllalt tehtud ju... gondli alt parandad klaasriide ja liimiga ära...pealt vliimistled kiud ja peenpahtliga...siis korralik krunt ja värv peale, ja ongi nagu uus!

Kuubik

Lugemata postitus Postitas Kuubik »

gangsta kirjutas:
sa räägi mis maksab kah. Mul oleks vaja kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ära parandada.
Seda sa pead ise tehesesse tulema ja kysima ma ise ei tea, sest ma sain tasuta. :P :wink:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”