Usaldusväärseim kindlustusselts

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
nostrak
Tsikkel: K1200GT
Kontakt:

Usaldusväärseim kindlustusselts

Lugemata postitus Postitas nostrak »

Kindlustustega on meil pidev suhe. Iga kindlustus on oma vaadetega.
Igal ühel meist on omad positiivsed ja negatiivsed kogemused nendega, milline selts on kliendi sõbralikum, ehk milline seist võitleb ka oma kliendi eest. Lihtne on tembeldada süüdlaseks ja siis kohe boonust tõsta.
Sama kehtib ka caskode suhtes, milline selts lähtub asjale kõige inimlikumalt. On keegi nõus kogemusi jagama oma seltsist, mis on halb ja mis on hea?
Kas alati on see kõige odavam kõige parem jne.

Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Minu hääled lähevad IF-ile, juttu on sellest siin:

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... l2&t=34095

Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Tsikli kindlustus endal ka tehtud IF´is aga autole ei antud valida ja liising määras Seesami.IF on jätnud mulle sellise positiivse mulje ja halbu legende on vähe räägitud või olen s**t kuulaja olnud aga positiivsust olen kuulnud rohkem.On juhtunud mul küll selline asi,et parklas kraabiti autot ja kahju tekitaja taga ajamine võttis aega ja tema kindlustaja ERGO võttis kliendi tekitatud kahju enda kanda.Ja seda siis mitu kuud hiljem.Siit saab siis oma plussid ka Ergo aga seal kindlustus maksed päris kõrged.

Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Eks ta pigem sõltub inimesest rohkem. Kes sinu asju hakkab ajama. Isiklikud kogemused seinast-seina. Aga jah, If on hea.

Õigekirjaoskus massidesse!

marr

Lugemata postitus Postitas marr »

minu hääl ka if´le
on tulnud ka paar korda kahjukannataja rollis olla ja probleeme ei ole if´iga tekkinud

Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Kuna tööalaselt igapäevaselt puutun igasuguste kindlustusseltsidega kokku siis või kinnitada, et If ja Ergo kahjude väljamaksmisega probleeme poole kuid Ergo on selle eest ka päris kallis.
Seesam ja Salva on suht odavad kuna kaotasid oma turuosa ning üritavad selle tagasi võita.
Kohe varsti tuleb turule üks uus kindlustusselts mis hakkab pakkuma ka tehnilise rikke kindlustust (ehk kui mootor kokku jookseb, siis makstakse ka kinni).

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Ma olen (olin) ka põhimõtteliselt IF'i fänn, aga mõned aastad tagasi sain alla aasta vanusele autole ühe suve jooksul kolm korda kivi tuuleklaasi ja praod sisse. Selle suve järgsel sügisel tõsteti kasko kvartalimakset 300.- krooni võrra. Nüüd on osa asju ka Seesamis ja Salvas, eks näis kas saab mingit vahet ka tulema varasemate kogemustega võrreldes. Üldiselt loodan, et avariikahjude hüvitamise osas saangi teoreetikuks jääda. Aga klaasivahetusega kaasneva saab varsti näha : jälle uus auto istumise all ja j ä l l e sain kivi klaasi enne kui auto pooleaastasekski sai. See asi läheb Salva kattega..

Suzuki GSX 750 Inazuma

ollo

Lugemata postitus Postitas ollo »

Auto esiklaasiga on see lugu, et osadel seltsidel on lepingus pisikeselt kirjas, et ÜKS esiklaas aastas hüvitatakse, mitte rohkem. Ühte sellist lepingut olen vähemalt näinud, oli see nüüd Salva või Seesam, aga midagi sellist igatahes :)
Mitte, et see nüüd tsikli kindlustamise seisukohalt oluline asi oleks.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”