Usaldusväärseim kindlustusselts
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 133
- Tsikkel: K1200GT
- Kontakt:
Usaldusväärseim kindlustusselts
Kindlustustega on meil pidev suhe. Iga kindlustus on oma vaadetega.
Igal ühel meist on omad positiivsed ja negatiivsed kogemused nendega, milline selts on kliendi sõbralikum, ehk milline seist võitleb ka oma kliendi eest. Lihtne on tembeldada süüdlaseks ja siis kohe boonust tõsta.
Sama kehtib ka caskode suhtes, milline selts lähtub asjale kõige inimlikumalt. On keegi nõus kogemusi jagama oma seltsist, mis on halb ja mis on hea?
Kas alati on see kõige odavam kõige parem jne.
Tsikli kindlustus endal ka tehtud IF´is aga autole ei antud valida ja liising määras Seesami.IF on jätnud mulle sellise positiivse mulje ja halbu legende on vähe räägitud või olen s**t kuulaja olnud aga positiivsust olen kuulnud rohkem.On juhtunud mul küll selline asi,et parklas kraabiti autot ja kahju tekitaja taga ajamine võttis aega ja tema kindlustaja ERGO võttis kliendi tekitatud kahju enda kanda.Ja seda siis mitu kuud hiljem.Siit saab siis oma plussid ka Ergo aga seal kindlustus maksed päris kõrged.
-
- Tänatud: 5 korda
Kuna tööalaselt igapäevaselt puutun igasuguste kindlustusseltsidega kokku siis või kinnitada, et If ja Ergo kahjude väljamaksmisega probleeme poole kuid Ergo on selle eest ka päris kallis.
Seesam ja Salva on suht odavad kuna kaotasid oma turuosa ning üritavad selle tagasi võita.
Kohe varsti tuleb turule üks uus kindlustusselts mis hakkab pakkuma ka tehnilise rikke kindlustust (ehk kui mootor kokku jookseb, siis makstakse ka kinni).
Ma olen (olin) ka põhimõtteliselt IF'i fänn, aga mõned aastad tagasi sain alla aasta vanusele autole ühe suve jooksul kolm korda kivi tuuleklaasi ja praod sisse. Selle suve järgsel sügisel tõsteti kasko kvartalimakset 300.- krooni võrra. Nüüd on osa asju ka Seesamis ja Salvas, eks näis kas saab mingit vahet ka tulema varasemate kogemustega võrreldes. Üldiselt loodan, et avariikahjude hüvitamise osas saangi teoreetikuks jääda. Aga klaasivahetusega kaasneva saab varsti näha : jälle uus auto istumise all ja j ä l l e sain kivi klaasi enne kui auto pooleaastasekski sai. See asi läheb Salva kattega..
Auto esiklaasiga on see lugu, et osadel seltsidel on lepingus pisikeselt kirjas, et ÜKS esiklaas aastas hüvitatakse, mitte rohkem. Ühte sellist lepingut olen vähemalt näinud, oli see nüüd Salva või Seesam, aga midagi sellist igatahes
Mitte, et see nüüd tsikli kindlustamise seisukohalt oluline asi oleks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.