Lihtsalt üks tobe kogemus ...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Lihtsalt üks tobe kogemus ...
Kunagi paar aastat tagasi ühte tsiklit Tallinnasse ostma minnes jäime lõuna-eestisse tagasisõiduga pisut hiljapeale. Hiliskevadine aeg oli. Lund enam polnud aga temperatuus oli siiski suhteliselt jahe. Startisime Lasnamäelt kusagil kella 24.00 paiku. Kuna tsikkel oli kaua seisnud oli aku päris tühi siis erilisi peatusi teha ei tahtnud. Pikapeale hakkasid käed ja jalad jubedalt külmetama et ei jäänud muud üle kui paus teha. Lähim koht oli Kükita grill.. Läksime luugi juurde ja võtsime ühed kuumad kohvid..Kätel oli nii külm et pool kohvist loksus tassist välja. Meie kurvastuseks suri ka tsikkel välja ja starterist enam käima ei läinud .
Paarikordse üritamise tagajärjel tõmbas akku lõplikult tühjaks. Selleks ajaks oli juba päris külm. Läksime luugi juurde tagasi. Küsisin viisakalt et kas me viieks minutiks koridori sooja tohime tulle. Sellepeale lausus tädi luugitagant et neil olevat maja juba valveall ja nad ei saavat kedagi sisse lasta. Kurb. Ei möödunid kümmet minutitki kui saabus kohale patrull kellele südamerahuga uksed avati ja sisse kohvile lasti. Nii me siis vandusimegi tükk aega seal väljas . Helistasin vahepeal kodustele et nad suurema autoga meile järgi tuleks. Koduseid järgi oodates veetsime aega Kükita grilli välipeldikus. Peale seda ma selles kohas enam ei peatu. Vot
sulle abivalmid inimesed. Kell 6 hommikud jõudsime koju läbikülmununa.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ma ei tea jah. Sinna tädikese juurde me enam tagasi ei läinud ...Kurb on see et inimestel on tsiklimeestest kohati vale arusaam. See et ma musta riietun ei tee mind ju veel pangaröövliks või murdvargaks. Tsikliriided ju on suuremosa mustad...
Irwww
ole nüüd mõistlik:) kui sa oled musta riietatud ja sul veel kiiver ja sellised koleda pangaröövli kindad käes on siis sa ju oledki mutikeste silmis röövel:)
Re: Lihtsalt üks tobe kogemus ...
ironhorse kirjutas:..Kätel oli nii külm et pool kohvist loksus tassist välja. .
Mustad mehed ja värisevad käed, kui ilma tsiklita oleks, ega siis ei laseks ise ka selliseid sisse Sooja oleks saanud sellises olukorras kasvõi sörgist ümber sellesamuse grilli+ 10 kükki lisaks...
-
Teema algataja
Kusjuures olen, tulin 90ndate alguses sõbra juurest Põlvast Tallinna, sõit jäi väga hilja peale, varustus koosnes tol ajal teksadest kilepükstest, seljas mingi x tagi, käes mingid isa vanad nahkkindad. Öösel hakkas ikka siga külm, väike peatus, sörk ümber ratta, mõned kükid, käteringid, sõrmede soojendamine jawa sumpade vastas ja edasi.
Üks paus oli Põltsamaal bensukas, tädil ikka võis päris huvitav vaadata olla, kuidas üks vend kell 2 öösel ümber ratta jookseb ja võimleb
Kui keegi arvab, et ühe koha peal seistes ja hambaid lõgistades soe hakkab, siis palju õnne...
-
Teema algataja
Esialgne mõte mis endal pähe tuli oli see et mina ka abi ei anna kui keegi sellises olukorras peaks olema. kuid hiljem tekkis sellest jälle hea mõte .Kuna mu enda maja on maanteele suhtliselt lähedal ja mõni tsiklimees suvel platsi otsib kus telkida ,panen teeäärde sildi .
,,Tsiklimeestele tasuta telkimine ,,
Saavad siis telkida ja lõkeääres grillida.
kahjuks pole seda asja veel kätte võtnud ja ära teinud.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Kord juhtus minulgi midagi taolist Rakkes, istusin sealses rongijaamas ja mõtlesin kuidas edasi elada (õnneks pidin komraadidega kokku saama aga oodata oli oma 4 tundi). Mobiile tollal polnud, poed pandi varakult kinni, baare ega miskit ei leidnud. Ühesõnaga täismäng. Tuli mingi külaonu küsima mis värk on, ja järgmiseks istusin ma juba rongijaama depoovalvuri soojas putkas ja jõin kuuma teed .
Seepärast räägingi mina et me peame lejutama midagi mis näitaks autoga mööda kihutavale baikerile et vend on hädas.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Panen ka paar oma kogemust inimeseloomade käitumisest (tegelikult on enamus inimesi ikkagi toredad )
- Umbkaudu 15 aastat tagasi, kui sai sõudmistrennis käidud, juhtus aprilli alguses üks suplus Emajões ette tulema. Saime pika punnimise peale kuidagi kaldale ja kaldal oli kohe külamees vastas, et kindlasti on teil külm, tulge sauna sooja. Soendas kondid üles, pakkus tilgakese napsugi vere ringi ajamiseks. Igati tubli mees.
- Umbkaudu 10 aastat tagasi. Sõitsin oma neljarattalisega talvel kogemata ühel T ristmikul otse ja otse kraavi. Auto tagarattad jäid veel tee peale õnneks aga oma jõuga tagasi ei saanud. Paar seltskonda sõitis mööda, minu viipamise peale lehvitati vastu ja sõideti rahulikult edasi. Sunnikud sellised
- Eelmine aasta paar päeva enne jõulupühi õnnestus põllu peal kõigi nelja rattaga sisse kaevuda nii, et oma jõududega kuhugi ei pääsenud enam (Berlingo ei ole ikka maastikuauto). Mõningase otsimise peale tuli ühe töökaaslase tuttav mees paarikümne kilomeetri kauguselt otse söögilauast ja vedas meid äitäh eest tee peale välja. Ka igati tubli mees.
Eks neid juhtumisi ole veel ja veel.
Ise üritan ka hädasolijat nõu ja jõuga aidata, eks ole küll ja küll tee pealt teisi kodanikke ära veetud, kel bensiin otsas, ühel läks siduritross, kel niisama sõiduvahend töölepingu lõpetanud ja seda kõike hea sõna eest lootuses, et ehk on kunagi jälle endal abi vaja ja siis leidub mõni hea inimene, kes seekord siis mind aitab.
-
- Kontakt:
-
- Tänatud: 5 korda
No mina olen Nongrata`ga täitsa nõus, et Ironhorse oleks pidanud ikka mõningaid harjutusi tegema ja soojus tuleks majja.
Vanuse vahemikus 16-18 sai väga palju külmadel augusti öödel ringi kärutatud. Ning kuna kohale sai alati päeval sõidetud lühikeste varukate t-särgiga ning ilma kinnasteta siis olid öised tagasisõidud väga külmad olnud. Ise soojendasin ennast nii, et panin rattale vaba käik sisse ning joostes tõukasin seda nii umbes 500 meetrit. Järgmised 5-10 minutit oli piisavalt soe, et eluisu ära ei kaoks.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 26 korda
Tädikesed on igalpool ühesugused. Olen näiteks Saksamaal koos väikese, nahkades seltskonnaga öömaja otsides saanud eitava vastuse, kuigi ma võin mürki võtta et tolles majakeses ei olnud tollel õhtul mitte ühtegi külalist. Aga perenaise "Nicht frei" oli resoluutne .
Arvan et alguses kirjeldatud juhul ei olnud mota ega riietus määravaks teguriks - lihtsalt ei võeta liigset riski ja asi mutt.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
ironhorse kirjutas:Esialgne mõte mis endal pähe tuli oli see et mina ka abi ei anna kui keegi sellises olukorras peaks olema. kuid hiljem tekkis sellest jälle hea mõte .Kuna mu enda maja on maanteele suhtliselt lähedal ja mõni tsiklimees suvel platsi otsib kus telkida ,panen teeäärde sildi .
,,Tsiklimeestele tasuta telkimine ,,
Saavad siis telkida ja lõkeääres grillida.
kahjuks pole seda asja veel kätte võtnud ja ära teinud.
Oot kuskandis sa täpsemalt elasid ?
Yamaha XJ600S
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.