Dozor Night Game
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Dozor Night Game
Öö, autod, kilomeetrid, ärklitoad, keldrid, inimesed, aiad, teed, seinad, politseinikud, puud, valgus pimedus, emotsioonid ja kiirus, ADRENALIIN...
novembril toimub esimene tasuta mäng DozoR eesti keeles Tallinnas.
Kuigi kas tohib SEDA nimetada mänguks? Pigem see on elustiil... või isegi mõtete ja toimingute viis. Kas normaalne inimene hakkab mööda linna ringi kihutama õiget kohta otsides, kus on mingi kood peitud? Ja mille pärast? Mõnu pärast? Noh need on ju, nii öelda, mitte päris tavalised inimesed...„DozoR“ – see on interaktiivne dünaamiline mäng loogika ja riski elementidega. Kui Teie ei karda öösel mööda tühjade tänavate lonkida, kui Teile meeldib kiire sõit ja vihkate halli argielu; kui Teie olete tark, energiline ja kange, siis «DozoR» on Teie jaoks. Ainult siin Teid ootavad „vertikaalsed võiduajamised“, rasked labürintid, šifreeritud paigad, mille kohta te varem isegi ei oletanud.
Mäng on sündinud Sankt-Peterburis, praegu ilmub paljudes teistes linnades – Kazan, Vilnus, Toljatti, Ulan-Ude, Petrozavodsk, Krasnodar, Perm, Samara, Moskva, London. Ja see on ainult algus...
Mängus võib osaleda mitte rohkem, kui 12 võistkonda. Meeskond koosned koordinaatorist ja välimängijatest, kelle õlgadele langeb koha peal koodi ülesleidmis ülesanne. Mäng algab kell 22:00 sellega, et kõikide mängivate meeskondade koordinaatorid saavad esimese nivoo ülesandeid ICQ kaudu.
Siis, kui õige kood on leitud, meeskond teatab sedaoma koordinaatorile, kes edastab omakorda selle organisaatorile ICQ kaudu. Kui kood on õige, siis koordinaator saab järgmise ülesande. Kokku on 10 missiooni. Läbides neid esimesena, meeskond saab võitjaks.
Näidis ülesanne? Palun.
„Chip ja Deil tulid kolmanda puu juurde“.
Kas on arusaadav kuhu sõita ja mida otsida? Ei? See on ju elementaarne. Chip ja Deol on päästjad. Päästjad on meil kes? Õige – päästeamet. Sõidame päästeameti maja juurde ja otsime kolmandat puud (kontrollige, kas kolmas paremalt poolt või vasakult) ja puu peal otsime koodi. Mõnikord koodi saab näha ainult ultraviolettis...
Kõik, mida Teie vjate on meeskond, kaart, mobiiltelefonid ja auto.
Saatke teade mängu osalemise peale!
Põhjalikkumalt www.tallinn.dzzzr.ru
siin on viideo Tallinnast
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Juhtusin nägema saatelõiku televisioonis,mis andis antud mängust väikese ülevaate.....minu arvates sobib mäng päevavarastele,kel pole öösel midagi muud teha,kui mööda linna ringi sõita ja oma eludega riskida turnides vanadel sildadel ja muudes ohtlikes paikades.Normaalsed inimesed käivad päeval tööl,või koolis ja magavad öösiti.Adneraliini leiab ka muudes tegevustes,mis ei tekita lisatööd politseile, kiirabitöötajatele,või kurvemal juhul laibavedajatele......
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ENZO kirjutas:Juhtusin nägema saatelõiku televisioonis,mis andis antud mängust väikese ülevaate.....minu arvates sobib mäng päevavarastele,kel pole öösel midagi muud teha,kui mööda linna ringi sõita ja oma eludega riskida turnides vanadel sildadel ja muudes ohtlikes paikades.Normaalsed inimesed käivad päeval tööl,või koolis ja magavad öösiti.Adneraliini leiab ka muudes tegevustes,mis ei tekita lisatööd politseile, kiirabitöötajatele,või kurvemal juhul laibavedajatele......
kle loe läbi enne kui tõreled.
KUUPÄEV ON 24 NOVEMBER see on laupäev!! pyhapäeval käiaxe tööl ja koolis v ? see on päevavaras kes laupäeva õhtul joomise asemel systib endale kainena hoopis adrenaliini natsa soonde?? või on viljandis mingi teine kalender nagu hiinas???
nägin ise ka seda telekast.. ytlen et ilgelt lahe mäng! mulle meeldis väga seda vaadata.
ja mis tööd politseile ja kiirabile?? kõike saab teha turvaliselt ja keegi ei sunni ju... saab ka sillal panna endale julgestusex köie ymber kaela ntx
samasugused on ju tsiklimehed... ka adrekat aetaxe taga.tekitataxe ka tööd politseile ja kiirabile..
vähe sõbralikum võix olla ikka ja olla hoopis tänulik,et antaxe võimalus ka tsiklimeestele proovida seda mängu ja TASUTA!!!!
see mäng on igatahes turvalisem kui mängida seda mõistusega.. kui sõita autoga tipptunnil õismäelt lasnamäele läbi sydalinna!
-
- Tänatud: 1 kord
Vaevalt, et sõna "Dozor" meis eestlastes mingeid positiivseid võnkeid tekitab. Ühesõnaga nägin ka seda Pealtnägija saadet.
Esiteks maksti korraldajatele suuremat sorti osavõtumaks ja siis paarutati hea hunnik bensiini keset ööd maha, joodi energiajooke ja kuulati träänsi. Nagu eelpool juba mainiti, turniti kahtlastes kohtades jne. Kuigi mul pole turnimise ja ekstreemsuste vastu midagi, eelistan tegutseda vaarisade kombel rahulikult: hängan lumises metsas ja kui tahtmine tuleb püüan järvest mõne ahvena.
Peace!
-
Teema algataja
Eks iga inimene suhtub asjadesse erinevalt..nagu näiteks eelmine postitaja kes ütles et kulud on suured aga siis ei peagi mängima kui raha ei ole või kui tahad seda kuidagi teisiti kulutada(ma ei ütle ega mõtle mitte midagi halvasti!!). Sellise asjaga võiksid tegeleda ka näiteks bemmivennad kes linna vahel kütust niisama kulutavad, neil oleks peale "tsillimise" ja niisama "nillimise" ka midagi huvitavamat teha!
Minu arvates väga huvitav ja ekstreemsust pakkuv mäng ja läheks prooviks ise hea meelega!
Hardy
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
19Martinez79 kirjutas:Vaevalt, et sõna "Dozor" meis eestlastes mingeid positiivseid võnkeid tekitab. Ühesõnaga nägin ka seda Pealtnägija saadet.
Esiteks maksti korraldajatele suuremat sorti osavõtumaks ja siis paarutati hea hunnik bensiini keset ööd maha, joodi energiajooke ja kuulati träänsi. Nagu eelpool juba mainiti, turniti kahtlastes kohtades jne. Kuigi mul pole turnimise ja ekstreemsuste vastu midagi, eelistan tegutseda vaarisade kombel rahulikult: hängan lumises metsas ja kui tahtmine tuleb püüan järvest mõne ahvena.
Peace!
no aga püüagi siis ahvenaid ja räägi nendega sõbralikus, näiteks Soome keeles
minu meelest samuti respect vennale, kes viitsib sellise asja välja mõelda ja reaalselt ellu viia
ootan huviga, et projekt jätkuks ja võtan kindlasti osa, kuid veits tsiklisõbralikuma ilmaga kui seda 24 novembril oodata võiks. igatahes edu!
-
- Tsikkel: K-750M,BMW R100RS. Husaberg TE
Ok!Kalender võib ju Hiina oma olla jne....... avaldasin oma arvamust üldises plaanis.Samas on kogu sellel ettevõtmisel üleskutse illegaalseks tegevuseks(kihutamine,ronimine ohtlikes kohtades).Pean juba plaani korraldada mäng öises Tallinnas,kus kokku tulevad mitte rohkem,kui 10 biker-it,maksavad mõnisada krooni stardimaksu ja siis antakse luba kõigil korraga startida näiteks Lasnamäe kanali algusest........kes esimesena kesklinna jõuab on võitja ja saab vastava rahalise auhinna.Mäng ise lihtne pead murrama ei pea ja jõuab ka normaalsel ajal koju magama+adneraliini peaks küllaga jaguma.Nali naljaks
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
See mäng pole niisama "tsillimine", nagu oli kuulda on seal vägagi reaalne mõnda luud murda ja kui su füüsiline vorm on käest ära istu parem kodus. Osavõtumaksust räägiti tv saates niipalju et 2,5 tuhat ühe tiimi maks (minu arust oli tiimi, mitte isiku)
Kes osaleb? Aga kui keegi ei taha siis kedagi ei sunnita ise mina näiteks küll ei taha- I´ m to old for this job (liiga mugavaks muutunud- kõige ekstreemsemad elamused on minu jaoks telkimine. irw)
Tegelt hakkasin seda kribama üldse selle pärast et paljud laidavad nagu enzo ja martin, paljud kellega olen rääkinud tegid halvakspanevaid kommentaare, aga minu arust parem selline mäng kui narko, tulistamine koolides või mässud ja vandalism. Paljud pc´gamer-id oleksid ka rõõmuga nõus proovima. Samas, nagu oli mainitud, on vajalik loogiline mõtlemine, sellega iq peaks olema suurem kui nokkamütsi alla mahub. Meeldiks näiteks tavakodanikule sõjamängus osaleda? Aga see on sama, aint et toimub suuremal alal ja ilma relvadeta (loe: ei pea kedagi jälitama ja "tapma").
Sõna "dozor" kohta oskan niipalju öelda et teatud rahutustega pole antud sõna otseselt seotud. Oletan et nii ühel kui teisel juhul on sama allikas milleks on vana tuntud vene kirjaniku ulmeline teos mille järgi oli tehtud ka vilm "notšnoi dozor"-öine valvkond (kusjuures ma olin seda lugenud palju aastaid tagasi ja hiljuti ka seda vilmi näinud. asi jutustab võluritest ja vampiiridest, on tume ja hele maagia pool- sellest öine ja päevane valvkond. peategelased päästavad maailma, poolitikaga pole vähimatki seost)
tänan tähelepanu eest, edu teile ja tervist.
Kui keegi otsustab osaleda siis kõik me tahame kuulda mahlaseid detaile
edit: mind vist rohkem häirib hoopis see rahvusvaheline vaen mis meil eestis aastaid on olnud (ja hiljuti selleks ka põhjust loodud), selle tulemusena muutuvad paljud tänapäeval ettevaatlikuks või hoopis vaenulikkuks kuuldes midagi venelastest.
Ma ei tea, kas siinses foorumis on äriliste ettevõtmiste reklaam lubatud või mitte, kuid siinse teemaalgatuse näol on tegemist kõige lihtlabasema reklaamiga. Näiteid veel:
siin
siin
siin
siin
siin
siin
siin
siin
Seda on varsti kõik teadaolevad foorumid täis. Vägisi tulevad meelde 80-ndad, kui igal seinal ilutses kiri: ... öö üksinduse vaikuse raadioga... jne.
Kui üldse, siis kuuluks see teema pigem turuplatsi alla.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
speedvana kirjutas:olgu selle mängu nimi mis tahes, kasvõi p..h...or, ülesehitatud igatahes tõesti nii,et seadusi rikkuma ei sunni (mina sain nii aru) kindlasti võiks ülekanda ka motohuvilistele.
Samalaadseid üritusi Motopesakond mitmel aastal läbi viinud... http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... 4ev&t=7934
-
Teema algataja
Veel alternatiive, Kõrtsitee> http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... ee&t=29413
-
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
chip & dale olid samas ka hamstrid, ma oleks loomaaeda puid lugema põrutand...
iseenesest tundub huvitav üritus olema. suvepoole peaks ära proovima.
89' aastal tehti tegelikult animaseriaal "Chip 'n Dale Rescue Rangers", aga seal mängisid nad detektiive mitte päästjaid, seega suht lampi hakkavad need "vihjed" tulema ilmselt. Päästeametiga pole Chip'n Dale'il küll midagi pistmist
Kui juba raha mängus on, siis võiks ikka mingi võimalus kah olla seda võita.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Panzer GS kirjutas:Kelle pööningul ja kelle keldris käiakse...? Mida või keda peab märkama ja kellele ette kandma?
Meie riigis on tänapäeval kõik eraomand seega see teema oleks soovitav kinni panna.
Laseme politseinikel oma tööd teha.
ja kõik tsiklid paneme põlema mis liiguvad yle 110kmh onjuu...
ja lõdvemad naised laseme makroflexi täis.
ning liviko laseme õhku.
meie olemegi ju maailma parandajad!!!!!
Mis see Liviko nüüd ette jäi?
sepp kirjutas:Panzer GS kirjutas:Kelle pööningul ja kelle keldris käiakse...? Mida või keda peab märkama ja kellele ette kandma?
Meie riigis on tänapäeval kõik eraomand seega see teema oleks soovitav kinni panna.
Laseme politseinikel oma tööd teha.
ja kõik tsiklid paneme põlema mis liiguvad yle 110kmh onjuu...
ja lõdvemad naised laseme makroflexi täis.
ning liviko laseme õhku.
meie olemegi ju maailma parandajad!!!!!
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Kes tahab tõsist ekstreemi nii kehale kui vaimule siis on parim hansa xdream. eriti öine etapp. pole küll tsiklite ega autodega seotud, aga tsiklihuvilised peavad ju ka oma keha eest hoolt kandma. liikumisvahenditeks kanuu, ratas ja oma jalad. abiks kompass. vahepeal ka igasugu lisaülesandeid. sel aastal kahjuks ei jõudnud, aga eelmisel aastal täitsa osalesin. oma 12 tundi sai joostud, kanuuga mudas maadeldud ja mööda metsi joostud. see oli elamus. sai öisel karjamaal möirgava pullikarja eest ratas õlal joostud soomülkas ujutud jne.
ja kes tahab kahel rattal kindlustunnet saada, sellele soovitan haanja 100 rattasõitu. tugeva harrastaja jaoks vähemalt 7 tundi sellist kõõlumist ja turnimist. sellised langused ja tõusud, et jalgsigi oleks tegemist. ja seda 106 km.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.