fjr1300 jagage kogemusi?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
martin80

fjr1300 jagage kogemusi?

Lugemata postitus Postitas martin80 »

trevist
olen silmanud sellist isendit , aga ehk kellegil on ja oleks nõus muljeid jagama,kuis sõiduomadused jne.
ise olen 80kg
180cm pikk

Kasutaja avatar

jürgenR
Tsikkel: v-rod, wrsca

Lugemata postitus Postitas jürgenR »

HEAD UUT AASTAT KÕIGILE!
Tere tulemast clybi? :) .Olen sõitnud ühe hooaja.18500 km. Siiani väga rahul.Aga kindlasti pean lisama , et oluline võrdlusmoment tänapäevaste konkurentiga puudub. Eelnevad sõidud jäävad sügavasse izi ja jawa aega. Ratta eeliseks loen väga head teelpüsivust, pikka teljevahet- mis on cruisimiseks oluline, kardaan ülekanne-pole mingit keti määrimise ega hammasrataste muret, pikk hooldusvälp- 10 000 km, el. reg esiklaas-pikemal sõidul fantast, kehasse tuleb min tuult. Tehnilisi nõkse ei oska kommenteerida, olen saanud õlivahetusest õlivahetuseni hakkama.Lihtsalt huvipärast pole nagu mõtet korras ratast näppida. Seega olen saanud ainult puhast sõidurõõmu! Aga eks sinu otsus sünnib ikka ainult sinu enda südames.

töristamiseks VRCSA.
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/

Teema algataja
martin80

Lugemata postitus Postitas martin80 »

tänud vastuste eest.

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Kuidas selle ratta juhitavus on, ma mõtlen just linnaliikluses, kas jääb kohmakaks ja ebameeldiv ukerdada tihedas liikluses või pole probleemi. Ratas ikka rohkem matkamiseks, igapäevaselt tirutamiseks vast pole kõige õigem asi ?

errorcode12

Re: fjr1300 jagage kogemusi?

Lugemata postitus Postitas errorcode12 »

http://www.yamahakeskus.ee/index.php?la ... uct_id=430

Teab keegi selle Yamaha Keskuses muugis oleva FJRi kohta midagi / muugimees oli suht napisonaline, kohvreid pole ja ei tule / klient toi muuki / hea sadul !!! Mine vota kinni mis sest asjast arvata :?: :?

Tanud ette,

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”