Bikerid modellidega pidu panema!!!
Moderaator: Moded
Bikerid modellidega pidu panema!!!

Hei kõik bike'i omanikud. Kui vaatate teemat "bikerid modelle promoma?" siis leiate, et see üritus oli täielik kordaminek. Kuna EVITA modelliagentuur tahab suve lõpus teha pidu kuhu tulevad KÕIK modellid (üle 100) siis on oodatud sinna ka bikerid, kes ei lasknud Pärnu üritusel untsu minna
Kõik küsimused võite postitada minu aadressil, üritan olla võimalikult kiire, et neile vastata ja uut infi hankida. Kõik kes on tulijad võiks sellest mind kah teavitada, siis tean kui suurt numbrit tasub välja nimetada minu poolt. Roostale võiks ka koos Tallinnast startida. Võib juhtuda, et mõni neiu tuleb koos meiega...hetkel ei tea, selgub peale 10. septembrit.
Suurt osavõttu ennustades Merka 5271093
:D
Kõik "eriti kiired" tegelased, viimane aeg ennast tulijaks registreerida ja raha maksta on enne 17. sep kell 12.00. Kõik kes juba seda juba teinud on
We are gonna have soooo much fun! At least I'm going to
Merka 5271093
Merka 5271093
-
MaxPower
mingi kaks suve tagasi polnud küll veel olukord nii hull, sai isegi seal viibitud ja ainukes kämpparis kus saun sees...jäin küll rahule! imelik et asi nii käest on ära lastudollo kirjutas:Ärgu siis noored modellihakatised kaine peaga hubaste majakeste vannitubades väga ringi vaadaku, muidu võib juhtuda, et ei tule uni peale.
Ma pole elades nii palju prussakaid korraga näinud, kui Roostas
-
Vagabond
:D
Minu peaotuju ei kustuta miski
Tuleb olema metsikult lahe ja mõni surnud prussakas ei sega minu magamata ööd
Poisid, kardate prussakaid? irw, tglt esimest korda kuulen sellist asja.....äkki räägite lähemalt?
Merka
Merka
-
Credo
Vaene Credo, kogu aeg tema kommentaar kustutatakseCredo kirjutas:booorrriiiinnnggggg![]()
miks peaks olema mul tahtmist koos olla kõlupeadest tiineidzeritega (sry, mitte kõik, kuid valdav enamus) kes on "ägedad" modellid.
A vastuseks su küsimusele - Võibolla on su oma tiineidzheriaastatest lihtsalt liiga palju aastaid möödas, et sellest enam aru ei saa
-
Credo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.