Rookie 600

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Karupoeg puhh

Rookie 600

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

Nagu ma aru sain siis ringrajas sellest aastast enam klassi Rookie600 ei ole ja 600cc sõidud jaotatakse vajadusel A ja B gruppi?

Oskab keegi täpsemalt kommenteerida, et mismoodi ja kuidas? Mismoodi punktid jne.

Kasutaja avatar

Kommionu

Re: Rookie 600

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Karupoeg puhh kirjutas:

Nagu ma aru sain siis ringrajas sellest aastast enam klassi Rookie600 ei ole ja 600cc sõidud jaotatakse vajadusel A ja B gruppi?

:shock: Kus seda kuulsid??? Kas siis ka teh. tingimused muutuvad ühseks??? Anni-Anni... (w) oo valgusta meid..

Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

anni

Re: Rookie 600

Lugemata postitus Postitas anni »

Kommionu kirjutas:
Karupoeg puhh kirjutas:

:shock: Kus seda kuulsid??? Kas siis ka teh. tingimused muutuvad ühseks??? Anni-Anni... (w) oo valgusta meid..

Jutt õige. Tingimused eelmine aasta ka juba samad olid.
Kui saan natukene IT abi täna õhtul, siis riputan tehnilised üles. Kui keegi väga ruttu tahab andke märku, pistan maili!

Kirjutan 600 klassi ka lahti. Hiljemalt esmaspäeval leiab need www.msport.ee lehelt!
Kõik, kes rinka listis mul, saavad need jutud ka maili! :wink:

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

ma võin mõne sõnaga mitteametlikku siseinfot lekitada....

Lõplik jutt tuleb ikka Annikalt aga üldjoontes on minu arusaamist mööda nii:
Sõidavad kõik ühte klassi
Ajasõitude järgi moodustatakse A ja B grupp (kui on palju sõitjaid)
Kehtib ka ajalimiit (vähemalt A grupile ja ilmselt 110%)
Punktide jaotus vastavalt paremusjärjestusele kõigil ühine. Esmalt A ja siis B sõitjad paremusjärjekorras. Eraldi Rookie arvestust ei peeta.

Soome etapil sõidavad senised Rookied ka vastavat klassi, mis iganes nime all see Superstock A-st järgmine klass on.
Senised Superstocki sõitjad sõidavad Soomes Superstock A klassi.
Need kes üle viidi ja need kes piisavalt kiired, saavad valida kumba sõitu lähevad (kui selles osas Sommidega muidugi kokkuleppele saab).
Punktide jagamine ja gruppide täpne jaotamine pikem jutt. See tuleb siis Annikalt hiljem...

Nagu ütlesin, tegemist MITTEAMETLIKU infoga aga saate pildi ette mis plaanis.
Mõte selles, et Superstock välja ei sureks ja mõlemad sõidud vaatemängulisemad oleks. Seda enam, et käesoleval hooajal planeeritakse mõnest Superstock sõidust lausa otseülekanne teha. Seda aga tehakse vaid A grupi kohta. Samuti on see hea võimalus kiirematel Rookie sõitjatel Superstocki tüüpe püüda. Kuna Päts läks superbaiki ja Velt lubas mitte 600 sõita, siis on ka teistel sõitjatel reaalne võimalus eespool kihutada... :).

... loodetavasti ma ei eksinud infoga.

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Kas slick rehvid on sel aastal teadlikult keelatud või on see eelmise aasta reeglite kohendamisel sisse lipsanud näpukas?

K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

Steelrider kirjutas:

Kas slick rehvid on sel aastal teadlikult keelatud või on see eelmise aasta reeglite kohendamisel sisse lipsanud näpukas?

ma julgen arvata, et teadlikult keelatud. Superstockis olid need ka ju eelmine aasta keelatud ja Soomes ei lase sind keegi ka Rookiet slikkidega sõitma.
minu mäletamist mööda oli ka eelmise aasta alguses slikid keelatud aga siis mõni sõitja hakkas hädaldama, et pole profiili kusagilt võtta ja muidu sada häda ja kuna see oli selline ... suhetes asi, siis hea lobitöö tulemusel lubatigi slikid kah kasutusele võtta. Mis mulle isiklikult oli küll ebameeldiv üllatus, et niimoodi esialgseid reegleid muudeti. Seda enam, et otsus tehti peale esimest etappi kusagil juuni alguses... Mõnel mehel oli terve virn profiile hooaja jaoks ära ostetud... (mitte küll mul :)). Praktikas küll vähesed kasutasid sliki võimalust, kuna tegelikkuses ei ole mõtet end rookies slikiga ära harjutada ja siis minna superstocki profiiliga ümber kohanema...

vot sihuke lugu on minu arvamuse ja mäletamise järgi. :)

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

samas on see kõik mõnes mõttes nac masendav. kujuta nüüd ette harrastajat kes on C klassist juba nac välja kasvanud? rookie 600 pole enam olemas, et mine ja sõida võidu vanaselja, juuli ja pärtelpoegadega kui tahad! vahepealne klass puudub. tegelikult peaks ju olema kogu teema eesmärk - motosport massidesse. praegu aga pannakse algajatele täiega näkku.. sorry. ringrada ei peaks ju olema ainult väikse seltskonna friigibusiness vaid igale huvilisele avatud spordiala.

ZX10R '12
KX250F '14

Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

Ringrajasõit on massisport?
:D
Appikene...
Suusatamine, ujumine, jalgrattasõit ja kepikõnd on massisport.
Kui tõsiselt rinkat tahad sõita, oled friik. Lepi sellega.

Sverre

Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

No minu nägemust mööda pole profiilil ja slickil muudes omadustes peale hinna eriti vahet... Slicke on kohati parema hinnaga saada, profiile kergem pärast edasi müüa.
Kui slickid lubatud oleks, ei keela ju ometi keegi profiiliga sõita, kiiruslikes omadustes ei usu ka erilist vahet olevat.

Mis selle keelamise põhjus on? Pole kuskilt põhjamaade meistrikate tehnilist juhendit leidnud, euroopa riigisisestes sarjades on slick paljudes lubatud, profiili nõutakse vähestes kohtades.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Karupoeg puhh

Minuteada ikka suht palju kasutatakse profiiliga rehve. Isegi World superstocki sõidetakse profiiliga minuteada.
Ja pidamisel nüüd mingit väga suurt vahet pole aga siiski on.

Mul isiklikult pole küll profiili vastu midagi, kasutatud rehvid saab kenasti tänavasõitjatele mingi raha eest maha müüa, on nemad rahul ja olen mina rahul kuna vähemalt sai mingi raha rehvi eest tagasi :)

Kasutaja avatar

Teema algataja
Karupoeg puhh

Niih, viimase informatsiooni kohaselt Rookie600 siiski jääb.
Aga kiiremad rookied tõstetakse üle Superstock-i(mis on minuarust ka kõige õigem otsus).

Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Hmmm.. ma jõudsin selle superstock A/B süsteemiga juba mõttes harjuda, hakkas isegi meeldima. Aga mis siis ikka.

Kuidas sellisel juhul sättestatakse võistlusnumbrite värvilahendus? Nagu eelmisel/üleelmisel aastal Rookie 600-s või jääb ikka vastavalt Superstock'i reeglitele?

Kasutaja avatar

heimland
Tsikkel: cbr600rr
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas heimland »

Kas siis Rookie 600 jääb või ei ?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”