Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.
Vaja oleks väike kevadine suurpuhastus karpades teha.
Uurisin manualist, et lahtivõtmisel on vaja kuskil mingi pilot screw plug lahti puurida ja siis uuesti kokkupannes vaja see asendada uuega.
Oskab keegi soovitada kust neid plug'e saada võiks ja kuidas neid eesti keeles nimetatakse?
Keegi kellel kogemust võiks mainida kui keeruline ja peenike töö see karpade puhastamine on? On mõtet üldse endal ette võtta või oleks mõistlikum spetsialisti juurde viia?
Mis aasta masin on?
ma arvan, et puhastamiseks ei ole vaja küll midagi puurima hakata.
Keera membraani kaan maha ja ujuki korpus kah, lase õhuga läbi ja ongi puhas.
Bensufilter vaheta ka siis ära ja puhasta paak ära.
Kui nüüd seda pilti vaadata, siis mõtles kasutaja Boymaster ilmselt seda puurimist. Siin hooldusmanualis küll vaja üks pilootkruvi kate maha puurida. Isiklikult kogemus puudub.
"Jõud taga, peab minema!" ütles karu, kui suvel suusatas.
Ära nüüd nii hoogu ka satu!
Piisab täiesti, kui alt ja ülalt lahti päästa, se membraani- ja ujuki kaaned maha. Membraanid koos nõeltega välja ja karb. cleaner'iga ning mõõduka suruõhuga läbi puhuda.
Ainus probleem võib olla kaante poltide lahtisaamine, nad on piisavalt pehmed ja piisavalt tugevasti kinni.
Tavaliselt on uued poldid koos karb kit'tidega kaasas.
Need puuritavad asjad on pildi järgi lihtsalt "plommid" segukruvide peal, et neid ise ei näpitaks tehasesätetest valeks. enamikul karpadel neid pole. Niiet ma usun, et peale puurimist võid rahus need asendamatta jätta.
Ühesõnaga ei ole puuriga mõtet üldse kallale minna.
Ja kui kaane kruvi lahti ei saa proovi näpitsatega(kullinokad on veel paremad) Osadel pääseb ligi nendega.
Edu!
Selge...
Jätan siis plommid seekord rahule
Seda, et need kaante kruvid korralikult kinni ja omajagu pehmed on olen ma juba kogenud. Korra keerasin ühel karpal kaane maha ja see ei olnudki nii lihtne kui ma esialgu arvasin
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.