kaup Louis´st
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1043
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650
- Tänanud: 6 korda
kaup Louis´st
Omab keegi infot, kas peale Pedajate keegi veel pakub Lousist kauba tellimise teenust? Huvitavad alternatiivid, kuna Pedajate kaudu ei saa tellida neid nn soodushinnaga tooteid.. Kõiksugu info oodatud, samuti tingimuste kohta (kes ja kui palju saadetise eest küsib jm)!
Miks ei taha sealt ise tellida? Eestisse saatmine maksab EUR 19.95
http://www.louis.de/_10b98371e89f116e2b ... ic=foreign
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
muusikafoorumites on www.thomann.de -st orgunnitud ühistellimused.
endalgi vahel mõnd vidinat vaja, mille hind transa omast madalam.
siiani olen küll ise tellinud. restposten-i asjad kipuvad kiiresti otsa saama.
Re: kaup Louis´st
Ma võin vabalt tellida, kui transa ise kinni maksad.
Tartus Autoring-is oli ka suht palju Louis'i kaupa hinnakirjas.
edit: seda ühistellimust sai siin ka proovitud, aga eelmisel kuul ei olnud märgataval määral soovijaid.
Oldbear kirjutas:Ostsin ka Lousist kiivri hiljuti, ootan juba kaks nädalat, ei kippu ega kõppu?
Küsinu oled, ikka, kus kiiver on?
Mina sain oma kauba viie päevaga kätte.
5 päeva sellest, kui öeldi, et kaup läks teele.
Mul seal oli väike vaidlus teemal, kas ühte asja saab või ei saa, otsiti asju laost taga , aga neid ei olnud. Sealt helistati viisakalt ja öeldi, et sry ei ole, kas muud asjad paneme teele.
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
VWman kirjutas:Oldbear kirjutas:Ostsin ka Lousist kiivri hiljuti, ootan juba kaks nädalat, ei kippu ega kõppu?
Küsinu oled, ikka, kus kiiver on?
Mina sain oma kauba viie päevaga kätte.
5 päeva sellest, kui öeldi, et kaup läks teele.
Mul seal oli väike vaidlus teemal, kas ühte asja saab või ei saa, otsiti asju laost taga , aga neid ei olnud. Sealt helistati viisakalt ja öeldi, et sry ei ole, kas muud asjad paneme teele.
Tellisin pühapäeval, esmaspäeval oli teade, et kaup pandi teele sama päeva hommikul kell 10:00. DHL(post)-iga.
Aga kuna olid suured pühad, värviliste munadega, siis ma veel väga ei muretse. Korra küsisin DHL-ist a ütlesid, et Saksa Rigiposti rida ja tuleb 10 päevaga või isegi kauem.
Ma saan iga kuu Saksamaalt 3-4 pakki ja olen täheldanud, et teinekord (paar korda aastas) läheb järsku kauba kohalejõudmisega ebaloogiliselt kaua aega. Ei tea kas toppab Saksamaal või on Eesti Post aeglane aga kaotsi loodetavasti naljalt midagi ei lähe! Seega külma närvi ja lumi on nagunii laupäevani maas
Sulle tuleb kaup ikka tavapostiga. See DHLi asi on saksapoolne, st et DHL viib Louise laost posti kraami. Kui DHL sulle kauba tooks oleks transa vähemalt 10x kallim. Seega DHList pole mõtet otsida pakki, seal seda pole. 2 nädalat tundub enamvähem normaalne ja paanikaks veel põhjust ei ole. Saksast tulebki umbes nii ja pühad olid ka vahel. Muidugi ei tee paha igaks juhuks postkontorist ka järgi uurida.
DHL-ile kuulub Deutsche Post.. või oli see vastupidid?
Meie DHL-ist pole mõtet posti pakke küsida, need ei tea neist midagi, need tulevad Eesti Posti , aga Eesti Postist pole ka mõtet küsida, sest nemad saadavad sulle automaat vastuse, "vastame 10 päeva jooksul".
Mina olen reeglina saanud oma pakid täpselt 14 päeva jookul. On ka kaks erandit 5 päeva ja 21 päeva. 21 päeva tuli detsembris, kui 14 päeva oli möödas siis küsisin EP-st, et kaugel mu pakk on vahepeal sina paki juba postkontorist kätte ja siis tuli EP-st vastus, vabandame, aga teie pak ei ole veel Eestisse jõudnud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Ma ei tea.
Niipalju kui mina olen tellinud, nii 4 korda, olen paki kohta ikka infot saanud My Louis'i kaudu. See eeldaks siis kasutajakonto loomist.
Ja kui seal on teade, et pakk on sihtkohas, olen kohalikus postkontoris järgi ENNEM, kui Eesti Post on pakiteate postkasti pistnud! Ja süsteem töötab- maks aeg tellimisest kättetoimetamiseni on olnud 10 päeva.
Siinkohal tänud VWman'ile, kes viimase tellimuse orgunnis, seltsis ikka segasem(odavam)
-
Teema algataja - Postitusi: 1043
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650
- Tänanud: 6 korda
tellitud!
Hetkeseisuga siis asi niikaugel, et sain ilusti kauba ise ära tellida otse louis.de lehelt, maksmine siis kredakaardiga. Praegu ootan tellimuse kinnitust ja siis juba ka pakki ennast..
Proovige julgelt ise, see on jummala lihtne tegelt, heh!
ise ikka ise
Ise Louis-ist tellimine on väga lihtne.
Kuigi seaduse järgi peaks tollimaksu maksma siis
siiani olen pakid Eesti Posti kaudu probleemivabalt ja mõistliku
aja jooksul kättesaanud
(maksumuseks siis a 200 Eur ca).
SEB U-kaart toimis hästi.
Re: ise ikka ise
Lutrin kirjutas:Kuigi seaduse järgi peaks tollimaksu maksma
Me siin vahepeal saime Euroopa Liidu liikmeks...
Re: tellitud!
pyramiid kirjutas:Hetkeseisuga siis asi niikaugel, et sain ilusti kauba ise ära tellida otse louis.de lehelt, maksmine siis kredakaardiga. Praegu ootan tellimuse kinnitust ja siis juba ka pakki ennast..
Proovige julgelt ise, see on jummala lihtne tegelt, heh!
Kui kaup kodus on, alles siis on heh
+358458693818
Tervist!
Ei hakanud uut teemat tegema, küsin siinsamas, et plaan lähiajal saksamaale Kiel'i Louise poodi minna, aga seal on kahte tüüpi neid Louis FunShop ja Louis MegaShop(mis avatakse küll alles juulis). Küsimus olekski selline, et äkki siin teadjamaid mehi kes teavad kas sealt FunShopist on ka kõike seda saada mida netipoes pakutakse?
Tänud ette!
Kaarli
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kui on soovi saada Louis kaupu ilma Saksa-Eesti postikuluta siis aga palun - www.dragbike.ee on ametlik Louis kaupade edasimüüja (hinnad samad mis Louis pakub). Tellimusi saab teha siit: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=96&item=670
Kaup koju kätte ELS kulleriga, maksumus vastavalt hhinnakirjale:
ELS Ekspress Pakk ELS 14
Kuni 1 kg 65.00
- 3 kg 72.00
- 5 kg 81.00
- 10 kg 90.00
- 15 kg 99.00
- 20 kg 112.00
- 25 kg 130.00
- 30 kg 148.00
- 35 kg 166.00
Iga järgnev 5 kg 18.00
Terv,
-
- Kontakt:
Hinnad on TÄPSELT samad mis Louis lehel kirjas, olgu punased või kollased, vahet pole: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=96&item=670
Terv,
Re: kaup Louis´st
Nii semud sellid!
Käpad püsti, kes plaanib lähiajal Saksa minna ja Louisi poodi külastada?
Oleks vaja paar asja sealt.
Pange erasõnumisse ja lepime kokku!
Tark ei torma!!!
-
- Kontakt:
Re:
MrR kirjutas:Küsimus: kas miinimumtellimust ka on, või saab ka vajadusel 1€ klepsu tellida?
Miinimumpiiri ei ole.
pärnakas kirjutas:Nii semud sellid!
Käpad püsti, kes plaanib lähiajal Saksa minna ja Louisi poodi külastada?
Oleks vaja paar asja sealt.Pange erasõnumisse ja lepime kokku!
Saab ära korraldada. Trüki tellimus sisse (koos tootekoodide ja kogustega lisainfo lahtrisse) siit: http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=100&item=670
Terv,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.