kiivrid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Probiker on küll ehk odavaim (umbes 800 kr) kiiver, kuid mitte mugavaim. Käi kõik kiivreid müüvad poed läbi ja proovi pähe kõiki, mis eelarvet VÄGA lõhki ei aja...ja nii leiadki omale parima. Hind ei tähenda veel kahjuks mugavust..ka mõni odav võib mugav olla...aga ei pruugi.
Zeek,
ostis 2xkallima kiivri kui esialgu plaanis...aga on VÄGA rahul (Bieffe lahtikäiv, 2300 kr-ga)
Zeek,
ostis 2xkallima kiivri kui esialgu plaanis...aga on VÄGA rahul (Bieffe lahtikäiv, 2300 kr-ga)
Viimati muutis Zeek, 28 Sept 2004, 19:15, muudetud 1 kord kokku.
Elu on...
Ramos ntx kuulsad BIEFFE kiivrid - hinnad algavad mingi 1200.- - ........
Depoos on IXS'i omad, kah seal pooleteise kilo kandis - .....
Vaata ise ringi - ega esimest ikka osta ei saa - proovima peab mitmeid
PS! Olen tähele pannud, et iga motopood müüb kiivreid - imelik et sa näind pole

Depoos on IXS'i omad, kah seal pooleteise kilo kandis - .....
Vaata ise ringi - ega esimest ikka osta ei saa - proovima peab mitmeid

PS! Olen tähele pannud, et iga motopood müüb kiivreid - imelik et sa näind pole

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Mul point lihtne ....
Osta kiiver nii kallis (hea) kui kalliks pead oma pead. Ja olen veendumusel, et kiiver peaks olema hinnaklassis 4000 ja ülesse, sest odavamal juhul saad sa ainult plastkooriku, mis paraku erilist kaitset ei paku. Või osta kasutatud korralikku (Arai, Schubert, AGV) kraami. Ja eriti hea on, siis kui leidub kiivri tehnilises kirjelduse sõna CARBON, siis võid kindel olla, et äpparduste juhtumisel pea sul kannatada ei saa. Aga nagu ütleb vanasõna "Stoopid hurts!". Eniway, ise kasutan AGV GP-PRO ja olen väga rahul. Iga tahes ära koonerda. Kiiver on mõeldud ainult ühekordseks kasutamiseks (kukkumiseks).
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
loodusinvest viljandi maanteel.
www.loodusinvest.ee/moto
mina ja mu lähemad sõbrad oleme kõik oma kiivrid sealt ostnud. kuidagi tundus kiivriotsingu käigus, et seal oli kõige parem valik. hinnaklass ka suht lai, ja onu mõõdab su pea mõõdulindiga ära ja toob ise õige suuruse (algaja kipub veidi suure ostma oma tarkusega).
www.loodusinvest.ee/moto
mina ja mu lähemad sõbrad oleme kõik oma kiivrid sealt ostnud. kuidagi tundus kiivriotsingu käigus, et seal oli kõige parem valik. hinnaklass ka suht lai, ja onu mõõdab su pea mõõdulindiga ära ja toob ise õige suuruse (algaja kipub veidi suure ostma oma tarkusega).
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
-
Teema algataja
See on küll üsna vana teema, aga uut ei hakanud kah tegema. Küsimus on mul selles, et millised motopoed Tallinnas müüvad AGV kiivreid ja kus need poed asuvad? (Mõned postitused tagasi oli ka mainitud Kloostrimetsa Motopood, aga see post on kirjutatud aastal 2004 ja ma tahaks teada kas seal ka praegusel ajal AGV kiivreid leidub).
Ise tean ainult Honda Bikeworldi.
Ette tänades,
Chaos
Ise tean ainult Honda Bikeworldi.
Ette tänades,
Chaos
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 32 korda
- Kontakt:
http://www.hot.ee/motopood/kaup/kiivrid.htmcha0s kirjutas:(Mõned postitused tagasi oli ka mainitud Kloostrimetsa Motopood, aga see post on kirjutatud aastal 2004 ja ma tahaks teada kas seal ka praegusel ajal AGV kiivreid leidub).
aga miks sa Kloostrimetsa motopoest ei küsi siis?
tel: 623 8246
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Sizing Helmets
It's easy to find the helmet size to fit you. Helmets should fit snugly on your head even if you've got big hair. Ideally pressure should feel firm and even all over.
Where to Measure To find the right helmet size, measure all the way around your head at the widest part from the front of your forehead right around the back of your head and back to the front again, keep the tape measure above your ears as shown (F) and make sure it feels firm but not overtight or too loose - all measurements in centimetres (CMs).

Helmets Sizing Chart
CMs Measured - Order Size
53/54 - XS
55/56 - S
57/58 - M
59/60 - L
61/62 - XL
63/64 - L
Mõõtsin selle süsteemi järgi... minu puhul töötas... aga oleneb ka kiivrist ning inimese pea kujust loomulikult... Hea oleks ikka kui sellist vigurit nagu kiiver saaks kusagil enen proovida... Kõigil ei ole euronormidele vastav peakuju jne...
It's easy to find the helmet size to fit you. Helmets should fit snugly on your head even if you've got big hair. Ideally pressure should feel firm and even all over.
Where to Measure To find the right helmet size, measure all the way around your head at the widest part from the front of your forehead right around the back of your head and back to the front again, keep the tape measure above your ears as shown (F) and make sure it feels firm but not overtight or too loose - all measurements in centimetres (CMs).

Helmets Sizing Chart
CMs Measured - Order Size
53/54 - XS
55/56 - S
57/58 - M
59/60 - L
61/62 - XL
63/64 - L
Mõõtsin selle süsteemi järgi... minu puhul töötas... aga oleneb ka kiivrist ning inimese pea kujust loomulikult... Hea oleks ikka kui sellist vigurit nagu kiiver saaks kusagil enen proovida... Kõigil ei ole euronormidele vastav peakuju jne...
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 32 korda
- Kontakt:
pimesi varustuse tellimisel abiks järgmine link:
http://www.motopood.ee/pood/sizes.php?o ... b7f5384569
http://www.motopood.ee/pood/sizes.php?o ... b7f5384569
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Re: kiivrid
oskab keegi öelda mulle informaatsiooni kiivri kohta:
agv rc-5 pro + sinised salomoni prillid
et oskate öelda palju on üldse väärt need asjad...
tänan.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.