Küsimus: kes on eestis Suzuki rataste maaletooja?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
egonr
Tsikkel: Shiver '08

Küsimus: kes on eestis Suzuki rataste maaletooja?

Lugemata postitus Postitas egonr »

Tervist,

Soov siis osta uus intruder aga tahaks ikkagi juurikast, nii et subjektis toodud küsimuele ootaks vastust meelsasti:)

E

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

siis mine Hollandi kesklattu.
üldiselt www.ramo.ee ning www.veltmotocenter.ee saavad mõlemad enam-vähem samast kohast. või siis enam-vähem.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Credo kirjutas:

siis mine Hollandi kesklattu.

Suzu keskladu Euroopas on vist ikka Saksamaal...

Challenge the Adventure.Ride The World

Credo

same shit, different day :)

Teema algataja
egonr

tänud.

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

suzu kodulehel kirjutab, et miski tehas neil ungaris

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...

Credo

ma tean veel mõnda riiki, kus on mõni tsikli- ja autotehas. aga ma usun, et kui sa seal väravas väga tõmblema hakkad, võid peksa saada hoopis. ega see õlletehase pole, kus sa oma taaraga kohale lähed...

muhkel5

Lugemata postitus Postitas muhkel5 »

Credo kirjutas:

ma tean veel mõnda riiki, kus on mõni tsikli- ja autotehas. aga ma usun, et kui sa seal väravas väga tõmblema hakkad, võid peksa saada hoopis. ega see õlletehase pole, kus sa oma taaraga kohale lähed...

Kle mida sa tangid et nii tark oled :shock:

Ryndor

Re: Küsimus: kes on eestis Suzuki rataste maaletooja?

Lugemata postitus Postitas Ryndor »

egonr kirjutas:

Tervist,

Soov siis osta uus intruder aga tahaks ikkagi juurikast, nii et subjektis toodud küsimuele ootaks vastust meelsasti:)

E

Kui juurikast midagi tahta kulub selle üleskasvamiseks päris palju aega, lihtsam ja ka lõpuks odavam on ikkagi küps ladvaõun alla noppida.....toovad uksetaha, löövad käima ja lükkavad hoo ka sisse. :wink:

Teema algataja
egonr

Suurimad tänud, sa vastsid täpselt sellele küsimusele mis mind vaevas. Ehk garantii ka mujal euroopas. Seega ramo oma on parem ikkagi. Suurim tänu. Võib olla oleks asjalik teha sticky postitus teemal kes on mingi margi maaletooja, et kodanikud nagu mina ei laseks ennast velti kenadel tüdrukute välimusel ennast mõjutada:)

E

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Tark oleks küsida pakkumist mõlemast kohast ning seejärel uurida muid tingimusi.

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.

Rebaseonu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rebaseonu »

Minu arvamus (Tallinna osakonna baasil) on, et Ramo ei anna ametliku esinduse mõõtu kuidagi välja, kuigi nad kujutavad ette, et nad on esindajad. Seda teemat on siin kõvasti nämmutatud, otsi üles spetsiaalne Ramo-teema ja loe seda.
Kui ma peaksin hakkama uut ratast ostma, siis justnimelt korraliku esinduse puudumise tõttu on võimalik, et see pole Suzuki.

Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

egonr, üritasin tabada su mõtet küsimuse püstitamisel aga minu kujutlusvõime jäi ilma abivahenditeta nõrgaks. ausõna.

et kes ikka on "ametlik" maaletooja ja kes ikka "nii ametlik" ei ole jne ja ikka vaja luua mingi "sticky "postitus, kes millist marki müüa võib ja kes mitte jne. et milles su probleem tegelikult on? kas sul on vaja intruderit mõstliku hinna ja kindla garantii- ja hooldusvõrguga või on sul vaja jonnida, et miks nii paljud toovad ja müüvad suzukit (või mõnda muud marki).
et miks sind see probleem nii väga vaevab? on sul tuua mõni argunent või väide, miks see ei tohiks nii olla? mulle kui tarbijale küll meeldib, kui müüjaid ja maaletoojaid on rohkem kui üks.

või on probleem hoopis selles, et miks see krdi velt nii müüb või miks tal ilusad tüdrukud on? kadeduseuss närib hinge?

inspireerid ausaltöeldes keset esmaspäeva õlle pärast saku otsa ette võtma.

ZX10R '12
KX250F '14

bikefan
Tsikkel: VN1500 Nomad

Lugemata postitus Postitas bikefan »

Rebaseonu kirjutas:

Minu arvamus (Tallinna osakonna baasil) on, et Ramo ei anna ametliku esinduse mõõtu kuidagi välja, kuigi nad kujutavad ette, et nad on esindajad.
Kui ma peaksin hakkama uut ratast ostma, siis justnimelt korraliku esinduse puudumise tõttu on võimalik, et see pole Suzuki.

Noh kellele tähtis välimus - kellele sisu. Viimase kohta pole küll Ramole midagi ette heita!

-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Tegelikult on paras jama, et garantii kehtib kellegi käest ostes ja teise käest ostes mitte. Kui müüja on oluline, siis peaks olema tagatud, et nn halle kanaleid ei ole võimalik tekitada. Mis siis kui elan näiteks Soomes või USAs ja ostan sealt mingist oma teada esindusest ratta ning kolin aasta pärast Eestisse. Garantiiga kööga?

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

harrastaja

Suzumen kirjutas:

Tegelikult mina näen sellises küsimusepüstituses mõtet. Jätaks selle kassi Veldi ja teiste autoriseeritud müüjate vahel sellest teemast välja. Kuid on palju selliseid "halle" firmasid, kes samuti üritavad tuua tehnikat sisse. Sellisel juhul võib tekkida tõsine probleem garantiiga. Kuna seadusandlus kohustab andma ainult 6k garantiid. Lisaks puudub kindlus, kas sellised "hallid" firmad ka aasta pärast üldse tegutsevad või on oma asjad juba ammu kokku pakkinud ja klient jääb tühjade kätega probleemi tekkimisel. Ehk nagu meie kinnisvaraarenduses praegu. Garantiid lubati, kuid nõuda pole enam kelleltki ja klient jääb üksi oma murega. Ei aita ei tarbijakaitse ega kohus (firma likvideeritud, maha müüdid kuskile või pankrotis)

isiklikult ei tea küll, et selliseid "halle" firmasid palju oleks. kui päris aus olla, siis ei tea ühtegi. pole kuulnud ka seda, et keegi garantiiremonti minnes mõne muu asutuse samalt aadressilt leidnud oleks.

ZX10R '12
KX250F '14
Kasutaja avatar

harrastaja

Suzumen kirjutas:
harrastaja kirjutas:

isiklikult ei tea küll, et selliseid "halle" firmasid palju oleks. kui päris aus olla, siis ei tea ühtegi. pole kuulnud ka seda, et keegi garantiiremonti minnes mõne muu asutuse samalt aadressilt leidnud oleks.

Kui Sina ei tea, siis ei tähenda see veel seda, et neid ei oeks :wink: On endalegi pakutud rattaid tunduvalt odavama hinnaga kui seda ametlikus esinduses. Kasti sees jne. Sellised firmad üldjuhul kaovad sama kiiresti kui tekkisid. Lisaks on selliste tehingute juures tunda käibemaksupettuste hõngu.

täiesti võimalik ja teema algataja mure seega põhjendatud.

ZX10R '12
KX250F '14
Kasutaja avatar

harrastaja

samas jäävad ta süüdistused korralike müüjate naispersonali aadressil mulle siiski arusaamatuks.

ZX10R '12
KX250F '14

Rebaseonu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rebaseonu »

Suzumen kirjutas:

Näiteks Ramo siseneb programmi, mis võtab ühendust Saksamaal asetseva kesklaoga. Sealt on kohe näha, kas varuosa on olemas kesklaos või läheb järeltellimusse (Jaapanissse).

Väga huvitav info -- millegipärast Ramost on mulle korduvalt väidetud, et nemad ei tea, kas mingi tellitud jupp saabub järgmise tellimusega või millal, kuna nendel ei olevat võimalik Saksa laoseisu näha.

Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

no gucci värk ju nah

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 694 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Nigga on vist Gucci maaletooja :)

Saadetud kettaga lauatelefonist!

triplekix
Kontakt:

Endalgi ees nüüd uue ratta ost.
Plaan soetada suzuki gsx-r 1000 2008 mudel.
Eks käin ja uurin mõlemad kohad läbi ja vaatan, et kus parem ja kasulikum pakkumine tuleb.
Siit ka küsimus, et kes teab, et mis pangad pakuvad bikele liisingut?
Plaan ca 30% sisse maksta algul ja siis ülejäänud liisu peale:)

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
Kasutaja avatar

kki
Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.

Lugemata postitus Postitas kki »

eks kõik pangad pakuvad, niipalju kui mina uurisin enne liisingusse võtmist, intressid ainult mõnevõrra erinevad vb, endal hansa liising

ennupoiss

Lugemata postitus Postitas ennupoiss »

Ramo tegeleb Suzukidega, paremad kogemused endal SEB-ga.

triplekix
Kontakt:

Suzumen kirjutas:
triplekix kirjutas:

Endalgi ees nüüd uue ratta ost.
Plaan soetada suzuki gsx-r 1000 2008 mudel.
Eks käin ja uurin mõlemad kohad läbi ja vaatan, et kus parem ja kasulikum pakkumine tuleb.
Siit ka küsimus, et kes teab, et mis pangad pakuvad bikele liisingut?
Plaan ca 30% sisse maksta algul ja siis ülejäänud liisu peale:)

Ramol on praegu kolimishinnad ratastele.
Motomaania mootorrattaliisigu võrdlustestis tuli lõppkokkuvõttes odavam liisida Parex Liisingust.
Jõudu

Tänud suzumen.
Käisin jahh Ramo uuel aadressil Reti teel, kuid see alles esmaspäevast avatakse :?
Eks siis helistan ja uurin, et mis hind on kolimishind.
Veldis hetkel 169000 letihinnaks :? , vaatab äkki kannatab kuskilt miskit veel kangutada.

Õigusabi.

Teema algataja
egonr

Mina tahtsin leida AMETLIKU esindajat just garantii tõttu, thats it

Shiver '08

võrrimees

Lugemata postitus Postitas võrrimees »

Ma ei saa päriselt aru. Tehasegarantii on tootjapoolne garantii ja ühel endast lugupidaval worldwide firmal peab (peaks) see olema worldwide, sõltumata sellest kas see toode on ostetud Eestist, Soomest või Simbabwest. Ameerikast suvalisest arvutipoest ostetud IBM läpakale kehtib garantii nii Eestis kui Somaalias. Miks tsiklitega teisiti on? Kas siin mitte tüüpiline Andruse-Pearu teema pole?

Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

võrrimees kirjutas:

Ma ei saa päriselt aru. Tehasegarantii on tootjapoolne garantii ja ühel endast lugupidaval worldwide firmal peab (peaks) see olema worldwide, sõltumata sellest kas see toode on ostetud Eestist, Soomest või Simbabwest. Ameerikast suvalisest arvutipoest ostetud IBM läpakale kehtib garantii nii Eestis kui Somaalias. Miks tsiklitega teisiti on? Kas siin mitte tüüpiline Andruse-Pearu teema pole?

Ameerika ei ole riik... mh

Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Võrrimees, oled sa Eestis käinud garantiiremondis oma Ameerikast või Somaaliast ostetud läpakaga?
Need 'worldwide' asjad ei ole nii mustvalged, eelpool oli juba juttu erinevate regiooni ratastest. See on piisavalt pikk teema, et kui keegi (sina?) ei taha sellest aru saada, ega siis ei olegi midagi teha.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Pezzi
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Pezzi »

Arvutite või tsiklite kohta ei oska öelda, aga ühel automargil, millega kokku olen puutunud, on garantii KONTINENDIkeskne, ehk siis Somaaliast või Ameerikast ostetud asjal Eestis garantiid ei ole, aga Saksamaalt või Andorrast ostetul on.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”