roller ei lähe tööle.
Moderaator: Moded
roller ei lähe tööle.
tavaliselt olen hoidnud rollerit alati soojas garaasis aga ükspäev panin rolleri korderitaha kuuri (järgmine päev oli õpetajatepäev). pakun et seal kuuris oli päris külm. hommikul läksin siis rollerit käivitama aga lihtsalt ei läinud tööle. vahel teeb mingi turtsatuse ja siis jälle vaikus. bensu on umbes pool paaki. vänta mu rolleril ei ole:(. rolleriks siis beta ark lc (vesijahutusega). eelimine päev sai päris hästi sõidetd ja ka õli ja bensu lisatud kas asi võib olla karpas, küünlas? täna igatahes lendan krokotillidega peale kuna aku on tühi ja üritan ikka tööle saada.
mina annan oma speedfight 2el kohe vänta.. Mõtetu on hakata tapma akut tapma ju.. Mul seisab garaažis ja hommikul läheb käima alles peale pikka vänta andmist.. Bena hais tuleb kah üles kurat.. samas gaasi ei anna üldse. Kui anda ujutab üle ja tõmbab küünla märjaks ja ei lähe tükkaega ülse. Ilge jama kui aus olla. Sõpradel öö otsa seisnud ja esimesest vända laksust masin töötab kenasti. Mul esimese litiga lööb korra tuurid üles ja töötab, ja nii kui annad gaasi peale siis lämbub ja sureb välja. Automaat toores on kah muideks.. ja kardan et viga võib olla tooreklapis.
mul on kah speedfight 2, aga kui eelmine õhtu paned garaazi ja hommikul võtad, siis mul läheb küll kohe starteriga esimese korraga kohe, praegu on veel öösel küllaltki soe kah. Kui üks päev jääb vahele, et ei sõida, siis piisab 2-3 vända löögist ja käib ilusti... Ei tea, mul küll sellega jama ei ole, aga sõbral kah ei lähe üldse käima külmalt..
-
Andrea
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
mul on sama jama külma ilmaga et kui tahad kohe peale käivitamist sõita siis sureb välja
kui lasen nata kohapeal töödata sõidab ilusti.aga selline viga on ka veel et kui mootor on külm löriseb hirmsasti.kas asi on liiga rikkas segus? 
Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021