Mootorrattale öömaja vaja (üürimise soov).

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
susi

Mootorrattale öömaja vaja (üürimise soov).

Lugemata postitus Postitas susi »

Tere,

Selline väike mure, et ega kellegil ei ole Mustamäe kandis anda üürile garaaži või parkimiskohta kinnises ruumis?
Ei tahaks oma mootorratast õues hoida. Ainuke tingimus oleks selline, et mul oleks ka ise iga kell ligipääs rattale (muidugi mitte öösel).

Kõik pakkumised on teretulnud. Kõige sobivam kant oleks TTÜ lähiümbrus.

Lugupidamisega,
Siim 52 54 841

KTM 300 EXC / KTM 450 EXC / Kawasaki Z750 S
Kasutaja avatar

sang

Re: Mootorrattale öömaja vaja (üürimise soov).

Lugemata postitus Postitas sang »

Kas sealkandis mõnda garaažikoperatiivi ei ole? Soovitan sinna paar kuulutust üles kleepida, ehk näkkab. Teine variant on passida peale, kui keegi garaaži juurde läheb ja siis sõbramehejuttu teha, et kas teatakse kedaig, kes võiks üürida. Küsida maksaks ka garaažiühistu esimehe telefoni, too äkki teab kedagi, kellel on midagi pakkuda. Ma ise sain neid meetodeid kasutades oma kodukoha lähedusse (mis ei ole Mustamäe) garaaži.

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

Tere üle pika aja!

On tekkinud suur mure. Nimelt on minu rada viimas mind peagi ära Tallinnasse ning ega ei saa ju oma kaherattalist sõpragi Tartusse jätta. Seega ootaksin väga taskukohaseid pakkumisi ratta öömaja osas soovitavalt Mustamäel (Mustamäe tee, E.Vilde tee kant oleks väga tore). Või siis palun natuke arvamust Mustamäel elavatelt ratturitelt, et kui turvaline on hoida ntks E. Vilde tee kõige tüüpilisema kortermaja ees oma ratast.

Ette tänades,

Polecat :)

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)

fotograf
Tsikkel: HondaGoldwing ja HondaCrosstur

Lugemata postitus Postitas fotograf »

Oleks rendile pakkuda boks Kristiines,Tondi raudtee ülesõidu pool,küllaltki ok.Isegi praegu seisab seal ratas.

EDU

polecat

ootan veel pakkumisi ja arvamusi, et siis kuu aja jooksul ehk oleks, mille vahel valida :wink:

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mmz »

polecat kirjutas:

Tere üle pika aja!

On tekkinud suur mure. Nimelt on minu rada viimas mind peagi ära Tallinnasse ning ega ei saa ju oma kaherattalist sõpragi Tartusse jätta. Seega ootaksin väga taskukohaseid pakkumisi ratta öömaja osas soovitavalt Mustamäel (Mustamäe tee, E.Vilde tee kant oleks väga tore). Või siis palun natuke arvamust Mustamäel elavatelt ratturitelt, et kui turvaline on hoida ntks E. Vilde tee kõige tüüpilisema kortermaja ees oma ratast.

Ette tänades,

Polecat :)

Tööajal hoian ka oma ratast Vilde teel ja siiamaani pole midagi juhtunud, samas eks öösel on natuke teine asi. Suvel hoian oma ratast üldjuhul ühes lasnamäel asuvas tasulises parklas. Vilde teel peaks samuti igasuguseid parklaid olema, uuri sealt. Tsiklitele tavaliselt ka autodest vähemalt 2 korda odavam hind ning asukoht otse valvuriputka juures.
Isiklikult usaldan isegi tasulist parklat rohkem kui garaazi kuskil eemal. Viimases võidakse öö läbi rahulikult tegutseda ja ratta kasvõi juppideks võtta ning minema viia.

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

polecat kirjutas:

siis palun natuke arvamust Mustamäel elavatelt ratturitelt, et kui turvaline on hoida ntks E. Vilde tee kõige tüüpilisema kortermaja ees oma ratast.

Mina elan Vilde teel. Öösiti maja ees hoida ei tihka. Suvel seisab mul ratas Tammsaare teel tasulises parklas, oli kas 300 või 350.- kuu. Talvel hoian Streetmotos. Kännu Kuke juures olev parkla rattaid hoiule ei võta.
Garaaze saab siin üürida küll, eelmisel aastal olid hinnad kusagil 700.- kuu. Mine jaluta Magistraali keskusesse, seal teadate tahvlil võivad olla mõned pakkumised üleval.

KÄIN JALA JA JOON VETT

polecat

Suured tänud taaskord info eest :) Eks hakkan varsti natuke tõsisemalt sellega tegelema ja siis kaalun vaatan kõik võimalused üle.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Mina elan ka Vilde tee alguses, ratast hoian Tallinnas 60 km väljas, garaažis luku taga, mida valvavad mu kolm koera ja ema :D Retke teel on maa-alused garaažid mis tundusid üsa turvalised, samuti on ka majade juures kuure. Ja see et garaažides saab rahus terve öö tõimetada, sellega olen ka nõus. Igal asjal omad head ja veal. Alati võib ju liikumisanduriga gps valve panna. Korra olen ka maja ees hoidnud, kahjuks aknast ei olnud ratast näha, seega ei saanud ka magada :D See tammsaare tasuline parkla on küll suht nigel, sõber ostis kellelgi auto ära ja seal saime kokku. Valvur ei küsinud ega märganudki et me kahe autoga tulime ja kolmega lahkusime :wack:

polecat

jah, minu usk tasulistesse parklatesse sai ka otsa pealeseda kui olin kuu aega oma ratast ühes sellises hoidnud. Tõesti ei ole valvuritel mingit ülevaadet ja eriti nagu huvigi, et mis toimub ja kes kus toimetab.

Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Ega ma vargust ei kardagi, kui tahetakse ära varastada, siis tullaske ja võetakse jõuga ka käest ära, kui on vaja.
Pigem on parkla selline koht kuhu nokastanud nolgid ei lähe vandaalitsema.
Ma ei tea, aga mulle küll helistati sealt Tammsaare parklast, kui mul ratta kate tahtis lendu minna, et ole hea, tule vaata oma ratas üle ja pane kate kinni tagasi.

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

VWman kirjutas:

Ega ma vargust ei kardagi, kui tahetakse ära varastada, siis tullaske ja võetakse jõuga ka käest ära, kui on vaja.
Ma ei tea, aga mulle küll helistati sealt Tammsaare parklast, kui mul ratta kate tahtis lendu minna, et ole hea, tule vaata oma ratas üle ja pane kate kinni tagasi.

valvega parklas, valvuriputka seina ääres on päris turvaline, sest tahaks näha vandaali või muiduvarast kes sinna putkaserva näppima läheks ja lukke proovib maha saagida. ei ole see putkaservas hoidmine midagi hullem kui kinnises garaažis kusagil maa all või nurgataguses koperatiivis kus öösiti võid uksi maha saagida niipalju kui süda lustib...

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

ridariass

Lugemata postitus Postitas ridariass »

VWman kirjutas:

Vanas Õismäe politseiparklas kah hoiavad normaalselt. Nimelt ühel hommikul läksin järgi rattale jälle ja mida ma näen, miski tross läbi rataste aetud kogu tsiklite ja rollerite rivil ja tabaga kinni. Selgus siis, et eelmine päev oli ühte rollerit üritatud ära viia, siiski välja petta rohkem kui salaja varastada, aga igatahes sellest päevast trossi teema hakkaski olema, valvurimuti/onu tegi ilusti lahti kui vaja ja pärast kinni jälle kui ratast tagasi toodud (y).

Aga teemasse ka, kui kellegil on suveks või miks mitte ka kauemaks miskit garaaži pakkuda Laagri/Pääsküla kandis, oleksin huvitatud.

Kawasaki GPZ500: R.I.P
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running

Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.

polecat

ju oleneb siis parkla kindlus selle valvurist, minule ühest tartu parklast küll head muljet ei jäänd. Kui nüüd vandaalitsemise poole pealt vaadata, siis küll on parkla kindlam kui mõni majaesine ja tõesti on pimedast garaažist ehk lihtsam varastada kui valvega parklast. Oehh, eks ma ikka pean midagi selleks ajaks ära otsustama kui kolima hakkan :D Igatahes tänud kõigile, kes on arvamust avaldanud ning ka mõningaid päris häid pakkumisi teinud :wink:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”