25 kw piiraja
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 11
- Tsikkel: cagiva--yamaha fzs 600
25 kw piiraja
Tervist mul selline küsimus,et kellel kaua on tulnud piiraja kas Motodepoost või Ramost tellides,
mul tuleb juba kuu aega ja ei ósata öelda miks nii kaua läheb
Re: 25 kw piiraja
depoost tuli umbes 2 nädalaga +üks päev paigalduseks. Arkis läks täpselt nädal et paberid korda saada.
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Oleneb kõik, mis ajal paberid sisse antakse. Suvepoole kisub suht hullumajaks, kõigil puhkused jms. Nagu ma aru sain siis tegeleb sellega vaid üks isik (kes siis ofc allkirja paneb vaid). Paigaldamine ise on max tunni töö, sh plastikute jms maha-külge kookimine. Paberid võtavad aega.
Ise viisin ratta depoosse aprilli algul, siis anti ka paberid sisse järgmine päev. Paberid sain ARK 'ist tagasi alles juuni algul, seega sujuvalt 2 kuud hiljem.
Villem aka Villu aka Madis

-
Teema algataja - Postitusi: 11
- Tsikkel: cagiva--yamaha fzs 600
mul piiraja jõudis juba kohale
eile käisin kohal pandi tunniga peale ja siis läksin juba arki andsin paberid sisse
ja öeldi et võib minna kuskil 30 tööpäeva ,loodame et niikaua ei lähe
Depoost tulid mingi 2 nädalaga vist kohale.
ja ARK-is läks paar tundi.
See oli aasta-paar tagasi!
Kui juba 2 nädalat möödas, võid sinna ARK-i helistada. Peaksid reeglina selle aja sees, tüübikinnituse ära tegema.
Mul oli see vend seal juba 2päeva ennem paberid ära teinud ja mulle poldud helistatud.
Ajab ikka vähe vihale küll. Ütles, et oli ka mulle helistanud, kuid mina seda ei näinud.
Aga päikest.
-
- Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Vbla juhm küsimus mu poolt aga vbla ka mitte...Tahaks teada täpsemalt, milleks seda piirajat vaja paigaldada? Või mis on eesmärk?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Bullrider kirjutas:Vbla juhm küsimus mu poolt aga vbla ka mitte...Tahaks teada täpsemalt, milleks seda piirajat vaja paigaldada? Või mis on eesmärk?
Eks ikka selleks, et liikluskindlustus vähe odavam...
Pigem aga selleks, et lubadel olev kategooria ei luba enamat.
Selleks et ratas liiga võimas ei oleks muidugi, krt teab mida võivad sajad kilovatid teha tervisele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.