VAJAKS ABI...
Moderaator: Moded
-
Hr.Nõel
Teema algataja - Postitusi: 1449
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
VAJAKS ABI...
Asi nüüd niikaugel, et mul endal abi vaja. Ja kusjuures veel väga imelikku abi. Nimelt olemas mul terve kohvritäis 8 mm.kinofilme. Üle 30 a põlvkond peaks mäletama veel selliseid asju. Probleem selles et tahaks need asjad kuidagi DVD plaadi peale salvestada. Aga kuidas ja kes seda peaks tegema-EI TEA. Äkki keegi tunneb kedagi kes teab jällegi selli kes selle asja ette võtaks. Või teab keegi vastavatest kino ringkondadest kedagi soovitada.. Huvitav on asi minu jaoks selle poolest et esimesed kaadrid ja filmid on filmitud minust endast nii ca 35 aastat tagasi mu enda isa poolt. Jõle vahva oleks neid praegast vaadata.
-
zhark
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
Re: VAJAKS ABI...
juhul kui sul on mängija mis neid mängib ning milelst on vöimalik ntx rca väljund saada siis saan aidata
-
Julge
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
zhark kirjutas:juhul kui sul on mängija mis neid mängib ning milelst on vöimalik ntx rca väljund saada siis saan aidata
Ma väga kahtlen, et tollastel projektoritel mingit muud väljundit oli, kui valgusvihk läbi filmi...
See ju 100% analoog tehnika nagu filmikaamera...
-
zhark
- Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
- Kontakt:
-
Valmet
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Tean, et Sa ei tohi neid linte ise puutuda, selle aja jooksul kuivavad need rabedaks. Enne kui need karbist välja võetakse tehakse kuu aja jooksul eeltööd.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
Bombardier
Nojahh.. kuna siin jutt sellise vanatehnika peale läks, siis mul kahh üks mure pajatada...
Nii... Vedeleb nurgas see Breznevi aegne kodulimpsi valmistus julla, aga ei suuda sinna sobivaid CO2 balloone enam leida... Kaubanduses leiduvad CO2 balloonid (kasutatakse õhupüstolis) on nati pikavõitu... Äkki kellegil vedeleb, või teab kuskohast neid balloone saada?!?
-
Hr.Nõel
Teema algataja - Postitusi: 1449
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
tänu kõigile. sain palju targemaks igal juhul. just mõtlesin , et otsiks selle nõukaaegse projektori välja ja vaataks mõnda filmi ja tuletaks lapsepõlve meelde. tuleb välja et ei tohigi neid nüüd näppida vaid otsemaid vuta-vuta restauraatorite juurde. ![]()
sifoon ..või mis iganes selle asja nimi oli.
2007 aasta suvel sain karbi balloone Baltijaama turult.
Kommionu kirjutas:Nojahh.. kuna siin jutt sellise vanatehnika peale läks, siis mul kahh üks mure pajatada...
Nii... Vedeleb nurgas see Breznevi aegne kodulimpsi valmistus julla, aga ei suuda sinna sobivaid CO2 balloone enam leida... Kaubanduses leiduvad CO2 balloonid (kasutatakse õhupüstolis) on nati pikavõitu... Äkki kellegil vedeleb, või teab kuskohast neid balloone saada?!?
VWman kirjutas:sifoon ..või mis iganes selle asja nimi oli.
2007 aasta suvel sain karbi balloone Baltijaama turult.
Vot jess... see on jahh see koht, kuhu pole veel taiband neid otsima minna... Lähiajal lähen ja uurin...
-
A30M
Väike mõttevälgatus...
Kas poleks lihtsam leida mees kes treib uue balloonihoidja mis sobiks tänapäevaste asjadega?
Kindlasti leidub meil gaasidega majandavaid kodanikke kes sul neid vanu baloone täita suudab.
Uute baloonide kasutuselevõtt on muidugi vist mugavam kuigi ma pole päris kindel kas see gaas mis püstolites kasutatakse on piisavalt puhas, et seda kurgust alla kallata:)
A30M kirjutas:Väike mõttevälgatus...
Kas poleks lihtsam leida mees kes treib uue balloonihoidja mis sobiks tänapäevaste asjadega?
Juba mõtlesin ka sellele... Saaks ju vana balloonihoidja pooleks lõigata ja kupi vahele keevitada... aga kas need rõhud vanas ja uues balloonis on ka sarnased?
-
hassar
A sa Kommikas proovi järgi. Kui su vana tünn pauguga puruks läheb, siis on uued balloonid ägedamad....
Lisaks saaksid veel äkki ka SL Õhtulehte ja Reporterisse
-
baltroon
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
...ja kui eriti hästi joppab, saad Darwini auhinna laureaadiks ![]()
![]()
-
kõrtsmikumolu
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
See vana sifoon kannatas ka mitme ballooni surve välja ja pritsis seepeale vett meelierutavalt ja tüdrukuidkilkamapanevalt kaugele ![]()
-
grahv
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 79 korda
Kommionu kirjutas:Saaks ju vana balloonihoidja pooleks lõigata
Missa sitaga jahid, osta uus. Vene sifoonid jäid seisma selle pärast, et tihendid ei pidanud enam. ei ballooni ega pudeli. Või sinu 25 aastased tihendid pole rahkunud?
Oled vaadanud praegu poes, mis need limpsimasinad maksavad? Mul just jäi silma nii Bauhofis kui ka OnOffis, hinne sinna 2 kilo alla!
Õudne! ![]()
-
isakene
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Kommionu kirjutas:Nii... Vedeleb nurgas see Breznevi aegne kodulimpsi valmistus julla, aga ei suuda sinna sobivaid CO2 balloone enam leida... Kaubanduses leiduvad CO2 balloonid (kasutatakse õhupüstolis) on nati pikavõitu... Äkki kellegil vedeleb, või teab kuskohast neid balloone saada?!?
...mis jandad nende padrunballoonidega...
...kindlasti leidub sul kusagil väike CO keevituse balloon või CO kustuti. Kui ei ole, saab osta ja Elme esindused täidavad neid, väikese ballooni täitmine massap sadakond krooksu. Siis läheb vaja balloonireduktorit, millega surve õigeks keerad, neid saab ka väikese hinna eest. Ja lõpuks on vaja treialit, kes teeb voolikuülemineku sifooni balloonipesa järgi. Ballooni ja sifooni vahele voolik ning selle balloonitäiega teed ... no pakun et ikka mitusada sifoonitäit karastavat jooki... ![]()
56 486769 isakene@gmail.comRe: VAJAKS ABI...
Omaltpoolt soovitaks sinna pudelisse haljast viina panna, päris karastav mullijook tuleb
Kes asjaga kokku pole puutunud neil on huvitav ja avastusrõõmu kui palju .... ainult, et agaramatel kipub pidu varakult lõppema
(see oli hoiatus).
Vajan infot: kes müüb masinaehitusse reduktoreid? Mul oleks vaja 1kW 1500rpm elektrimootor saada vedama võlli kiirusega nii umbes 18rpm. Oskab keegi juhatada kuskile? Tegu on ise ehitatava valtspingiga.
Juba leitud, thanks ![]()
-
fastMF
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.