Tõlge leedu keelest
Moderaator: Moded
Tõlge leedu keelest
Palun abi kes tõlgiks , mis leedukas tahab?
kasutaja Eglė (egle@bkgroup.lt) soovib lisainformatsiooni Yamaha Phazer 500 '00 kohta: Laba diena, gal galetumete parengti komercini pasiulyma sniego motociklui, kaina 10.000 Lt. Lauksiu kuo skubiau. Aciu is anksto:)
-
kana
Re: Tõlge leedu keelest
Kui siin oskajaid ei leidu, lase küsib mõnes levinumas (nt inglise) keeles, küllap oskavad. ma tean tervitust ka et kaina on hind. On see müügikuulutus, tsikli hind 10 000 Lt.
-
boob
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Tõlge:
Hi, Can you prepare a commercial proposal snowmobile, cost 10,000 €. Wait, as soon as possible. Thank ahead
Ehk siis tegelane tahab sinult kaubanduslikku (?) pakkumist saanile, hind 10000€. Nii kiiresti kui võimalik. Tänud ette.
PS. Ma võin ka eksida.
Kohe näha , et boob on omamees ja kasulik äripartner- keeras 10 000 litti sujuvalt 10 000 euriks.
![]()
-
boob
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Krt, google translaator muutis selle litihunniku eurodeks ja mina lasin aga oma jutus selle silmist ![]()
-
Taavi240
Kummaline, et google muutis sõna selle sõna "proposaliks", mis tegelikult tähendab vaid abieluettepanekut.
Elades teisel pool ookeani sai sellega algul mitu head ämbrit pandud ![]()
Kui kellegil on vaja, siis minu kaudu saab selliseid ühe-kahe-kolme lauselisi Leedu keele tõlkeid. Meil nimelt 1 osa frimast Leedus .
Pange ES mulle, kui vaja.
Dobryj den, mozet imeete vozmoznost podgotovit komerceskoje predlozenije na snegomotocikl, cena 10 000lit. Zdu, po vozmoznosti bystree. Za ranee spasibo.
Tõlgitud siis leeduka poolt vene keelde ladina tähtedega.
Tänud kõigile, kes aidata püüdsid . Vaatamata kiirele vastusele soovitavalt suhelda vene või inglise keeles, pole enam huvi tuntud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.