Easy clutch siduri vajutusjõu vähendaja
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 729
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Easy clutch siduri vajutusjõu vähendaja
Allright kataloogist jäi silma selline vidin, tööpõhimõttelt peaks vähendama poole võrra siduri rakendamisele kuluvat jõudu, tegemist siis trossiga siduri ülekandega. Kas kellegil on kogemust sellise tootega ja kas on oluline, et see jupp läheks mootori poolse trossi otsa külge või siis lenksu juurde. Kuna mootori juurde arvatavasti nii lihtsalt XT-l seda paigaldada ei õnnestu siis on just tähtis, et ta sobiks lenksu juurde. Oskab ehk keegi kommenteerida.
Re: Easy clutch siduri vajutusjõu vähendaja
Täitsa kama, kummas trossi otsas on - asjakeses on peidus lihtne (vist 1:2) ülekanne, mis vähendab tõepoolest rakendamiseks vajalikku jõudu, ent kuna tasuta lõunaid ei ole, siis kahandab ka trossiotsa liikumismaad poole võrra. Seega peab asi väga täpselt reguleeritud olema.
-
Ega keegi ei tea kellel kohapeal selliseid asju on???
Главное в экстремальном спорте, знать где заканчиваться экстрим и начинаться пизд*ц!
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Saan pakkuda sellist asja:
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Mul on kaeraputru pakkuda
Juhuks, kui näpud nagu lehmanisad
( Sorry, ei jaksanud lõõpimata jätta )
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
jubin sobib ehk talviseks/külmailmaga sõitjatele, kui näpud külmast kanged
No küllap tal mingi mõistlik otstarve ja kasutuskoht kuskil olemas on, vaevalt küll, et keegi neid muidu toodaks.
-
Minu rattal on näiteks vägagi raske sidur, kindlasti üks põhjus ka selles ,et ma vedrudele seibid lisasin. Jõudu mul jätkub, et sidurit vajutada ja putru söön ka küll aga muutuvad näpud terve päev näiteks metsas rassides suhteliselt valusaks. Ma mõtlesin lisaks sellele easy clutchile lisada ka asv reguleeritava heebli nii, et nüüdsest oleks võimalik sidurit vajutada vaid kahte näppu kasutades, kahenäpuga sidurdades jääks käsi koguaeg lenksust kinni hoidma ja sellega väldiks ootamatu lenksu käest rebimise. Tahaks näha kedagi kes suudaks minu ratta sidurit praegu vabalt kahe sõrmega nii 20 korda järjest vajutada =) kuna vanakooli heeblil jääb nimetissõrme ja keskmise sõrmega vajutades jõuõlg vägagi väikseks.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Vanakooli heeblid on ju pikad (?), seega pikem jõuõlg, kergem tõmmata? Küllap oled juba nihutanud heeblikinnituse lenksul võimalikult kaugele lenksuotsast?
-
See ei ole võimalik sest lüliti karp jääb ette. Aga mul on näpu treenimis vahendid ka olemas, tuleb kuni kevadeni treenida siis on easy clutch olemas Ei tegelt ma ikka üritan need juppid hankida saab endale mugavaks kõik reguleerida.
janis kirjutas:Tahaks näha kedagi kes suudaks minu ratta sidurit praegu vabalt kahe sõrmega nii 20 korda järjest vajutada =) kuna vanakooli heeblil jääb nimetissõrme ja keskmise sõrmega vajutades jõuõlg vägagi väikseks.
Ma ei tea kui raskelt sul see heebel käib, kuid arvan, et saaksin hakkama
-
- Kontakt:
janis kirjutas:See ei ole võimalik sest lüliti karp jääb ette.
Mis lüliti karp?! Minema! Porgand võtku! Tõeline mees näitab suunda käega.
Tegelt ka, vaevalt see karp sul lenksu külge keevitatud on? Mis siis oluline on, kas mugavus linnas või mugavus metsa vahel?!
Selle karbi saab ehk sellise koha peale panna, kus ei sega
-
- Tsikkel: Yamu,KTM,Kawa
Mina puurisin siduri heeblile murdekoha ,et kukkudes ei lõhuks kogu kinnitust vms ära vaid heebel murduks nii kuskil 1/3 võrra lühemaks. Ja nii juhtuski ning nüüd heebel parajasjagu selline ,et saab kahe sõrmega opereerida seejuures ka lenksust kinni hoides.Kuna rattal hüdrosidur,siis erilist jõudu ei pea rakendama,nüüd päris mugav sõita.
--DogFood-- kirjutas:
Ja kui sellel heebli pooleks kukud, ostad uue komplekti.
Iseasi, kas odav tsikkel plus igasugu tuunuingvidinad on mõistlik valik, kui natuke kallim ja sarnaste lisadega masin osta
-
--DogFood-- kirjutas:
On keegi sellist proovind? Ja on ta siis hea,halb???
Главное в экстремальном спорте, знать где заканчиваться экстрим и начинаться пизд*ц!
Kuna LC4 varasematel mudelitel hüdraulikat polnud, ostsin Magura Hymeci. Jah, hind oli tol ajal päris kallis, kuid pääsesin trossi õlitamisega seotud nüanssidest. Ka muutus sidur veidi kergemaks, kuid mitte oluliselt. Positiivne, et sama linki kasutab ka veidi uuem KTM LC4 (mingi 1999+ mudelid) juba originaalis, seega linki saab nii A kui B osana lihtsalt ning suht mõistliku hinnaga.
-
Pers.....e, õlitan siis edasi.............
-
- Kontakt:
Magura Hydraulic Kit - Ebay Item number: 110346845869 - see peaks parem hind olema - $170.- + 27 saatmine
mul peaks vanast ajast veel yks tutikas lc4 magura kit alles olema. Kui kellelgi vaja, võib hinda pakkuda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.