Motomess tartus
Moderaator: Moded
Motomess tartus
Mul on tunne et pean selle endast välja laskma. Pole varem sellisel üritusel käinud ja tuhinaga suundusin hommikul tartu poole terve pere kaasa ja sõber ka veel koos naisega. Ilm oli päris okei temperatuuri osas aga kui kohale jõudsin...
1) Parkimine - kõnni kingadega läbi lörtsi ja vee?? võiks leida ühe mehe kes selle "pasa" ära lükkab või midagi
2) Võimatu liikuda - ilma lapsekäruta veel sai kuidagi aga no käru ei saanud kasutada laps pidi koguaeg süles olema nii kitsaks on need käigud tehtud
3) Kõik nii üksteise otsas! - suzuki ja honda olid raatsinud vähe raha kulutada ja panna rattad nii, et proovijad saavad peale ka istuda. Aga teised margid no anna abi, mis mõttega need rattad sinna tassitud olid? Inimene ei EI TOHI peale ka istuda??!?! Ebanormaalselt täis oli topitud see messisaal. Ma käisin koos sõbraga konkreetselt uut monsterit vaatamas sest ta on tõsine soov osta. Seal oli kellegile juba müüdud ratas mida ei võinud puutuda. Aprilia ratastele ei saaks mitte kuidagi peale ronida sest polnud ruumi ratast püsti tõsta. MESSID ON MÕELDUD MÜÜGI SUURENDAMISEKS. Mis kuradi moodi peaks selline mess kedagi ostma meelitama kus ei saa selga ka istuda. Tõsi oli erandeid kus oli lausa peal silt ISTU SELGA JA PROOVI!
Ebameeldiv kogemus rohkem sellele üritusele ei lähe kindlasti kui midagi kõvasti ei muutu!
Re: Motomess tartus
Ma olen ka sinuga nõus.Ruum on selgelt liiga väike sellise ürituse jaoks!Absull seisma ei saanud jääda,kui midagi katsuda tahad,kuna inimesed tormavad selga.See "ÄRA ISTU"on nii ja naa.Kuna kui on eraisiku tsikkel siis ma saan aru,nätx nagu Korke tsikkel,mina küll ei taha,et kõik seal peal ronivad.Aga Catwees pani küll sellega kõvasti metsa,ise tulid rattaid müüma ja peale ei tohi ronida
Käisin reedel kella kolme paiku- rahvast vähe, müüjad viitsisid juttu puhuda ja kõigiga sai soone peale, raamat HD-mehe maaletooja autogrammiga ostetud, Biker.ee kaart ja muud kola ka natuke-mulle meeldis. Mis siis et väiksevõitu,aeg on praegu selline.Vahva oli.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
see "ära istu" teema oli veits leim jah. aga muidu ütlen, et võin pmst rahule jääda asjaga. sain esimest korda triali tsiklit ka proovida . sai biker.ee kola vaadatud. sai näha vingeid tsikleid ja ilusaid tüdrukuid.
miskit oleks võind võibolla toimuda ka. mitte tuim vahtimine ja kõndimine, vaid mingid showd ja värki. aga no saan aru sellest, et liialt väike ruum, et korraldada messi ja samal ajal veel mingeid showsid teha seal.
üldine hinnang 3/5
Minu meelest ja minuga kaasas olnud inimeste arvtes jube tuim üritus. Sama kaupa võib ka näha kus iganes tõsisemas mote poes Tallinnas. Ruumi oli vähe ja ütleme nii et mis mind konkreetselt huvitas pold üldse. Nagu suuremat sorti täika. Korraldajad võiksid rohkem rõhuda uudsetele kaupadele ja tehnoloogiatele, mitte toppida lihtsalt raha taskusse. Mitte et see sõit ja pilet oleksid minu taskusse mingi tõsise augu teind.
Aga ütlen otse välja minuga kaasas olnud inimeste ja minu arvamuse MÕTETU ÜRITUS
Mina sain küll Catweesis iga ratta seljas istuda, ainult CB1000R selga ei saanud sest see oli tagapukil ja see ju ühepoolse kiigega !! Mina ei kurda kellele ei meeldinud korraldake siis parem üritus
Edu
Markku
markku kirjutas:Mina sain küll Catweesis iga ratta seljas istuda, ainult CB1000R selga ei saanud sest see oli tagapukil ja see ju ühepoolse kiigega !! Mina ei kurda kellele ei meeldinud korraldake siis parem üritus
Edu
Markku
Kellele mees kellele naine. Aga kui sind rahuldab see kui istud kusagil seljas siis soovitan hobuseid proovida ikka üks hobuhõud
Qunts kirjutas:markku kirjutas:Mina sain küll Catweesis iga ratta seljas istuda, ainult CB1000R selga ei saanud sest see oli tagapukil ja see ju ühepoolse kiigega !! Mina ei kurda kellele ei meeldinud korraldake siis parem üritus
Edu
MarkkuKellele mees kellele naine. Aga kui sind rahuldab see kui istud kusagil seljas siis soovitan hobuseid proovida ikka üks hobuhõud
Alati kui mingi üritus on hakkavad inimesed hiljem halama, vinguma jne!!
markku kirjutas:Qunts kirjutas:markku kirjutas:Mina sain küll Catweesis iga ratta seljas istuda, ainult CB1000R selga ei saanud sest see oli tagapukil ja see ju ühepoolse kiigega !! Mina ei kurda kellele ei meeldinud korraldake siis parem üritus
Edu
MarkkuKellele mees kellele naine. Aga kui sind rahuldab see kui istud kusagil seljas siis soovitan hobuseid proovida ikka üks hobuhõud
Alati kui mingi üritus on hakkavad inimesed hiljem halama, vinguma jne!!
Keegi ei hala aga mõtetu jura oli. Mine käi korra kusagil auto moto messil euroopas ja näed vahet. see ei ole see kui näed messil kedagi tutavat ja ajad paarsõna mingit mõtetut pläma.
Word! Küsimus on selles kui hästi ma ennast seal tunnen ja ma ei tundnud üldse hästi. Normaalsele korraldajale on kriitika reeglina teretulnud, mis sa arvad, et inimesed peaks leppima sellega, mis on ja mitte andma tagasisidet?
Kuidagi ei ole võimalik võrrelda Itaali motomessi Tartu motomessiga Berliinis on Louisi pood ka suurem kui Tartu motomees aga me ju väike riik see peabki nii olema !!!
Qunts kirjutas:Minu meelest ja minuga kaasas olnud inimeste arvtes jube tuim üritus. Sama kaupa võib ka näha kus iganes tõsisemas mote poes Tallinnas. Ruumi oli vähe ja ütleme nii et mis mind konkreetselt huvitas pold üldse. Nagu suuremat sorti täika. Korraldajad võiksid rohkem rõhuda uudsetele kaupadele ja tehnoloogiatele, mitte toppida lihtsalt raha taskusse. Mitte et see sõit ja pilet oleksid minu taskusse mingi tõsise augu teind.
Aga ütlen otse välja minuga kaasas olnud inimeste ja minu arvamuse MÕTETU ÜRITUS
Lepi sellega, et eesti pole euroopa ja messide teemal selleks kunagi ei saagi
M-G kirjutas:Qunts kirjutas:Minu meelest ja minuga kaasas olnud inimeste arvtes jube tuim üritus. Sama kaupa võib ka näha kus iganes tõsisemas mote poes Tallinnas. Ruumi oli vähe ja ütleme nii et mis mind konkreetselt huvitas pold üldse. Nagu suuremat sorti täika. Korraldajad võiksid rohkem rõhuda uudsetele kaupadele ja tehnoloogiatele, mitte toppida lihtsalt raha taskusse. Mitte et see sõit ja pilet oleksid minu taskusse mingi tõsise augu teind.
Aga ütlen otse välja minuga kaasas olnud inimeste ja minu arvamuse MÕTETU ÜRITUSLepi sellega, et eesti pole euroopa ja messide teemal selleks kunagi ei saagi
Kahjuks mina ja teised kodanikud lepivad sellega. ja ei lähe enam, kuigi meie oleme vähemus. aga üritus oleks võinud ikka olla vähemalt mais kus oleks näinud ka teiste tulijate rattaid ja see oleks teind tuju paremaks.
Igatahes kõigile motosõpradele edu sellel suvel.
Sõitke mõnuga ja nautige neid väheseid häid suusa ilmasid.
ruutmeetrite arv külastajate arvuga, vabalt on võimalik võrrelda. lisaks veel piirangud boxide täituvuse osas... mis mõttes ei ole võimalik võrrelda?
Keegi ei räägi et sama peab olema lihtsalt sama arv boxe ja rattaid tallinnas oleks palju vabam olnud... või väidad vastupidist?
Päeva lõpuks on igal oma arvamus ja kui korraldaja tahab ja loeb neid ja võtab neid kuulda on tore. Ärge tulge oma arvamust peale suruma.
egonr kirjutas:ruutmeetrite arv külastajate arvuga, vabalt on võimalik võrrelda. lisaks veel piirangud boxide täituvuse osas... mis mõttes ei ole võimalik võrrelda?
Keegi ei räägi et sama peab olema lihtsalt sama arv boxe ja rattaid tallinnas oleks palju vabam olnud... või väidad vastupidist?
Päeva lõpuks on igal oma arvamus ja kui korraldaja tahab ja loeb neid ja võtab neid kuulda on tore. Ärge tulge oma arvamust peale suruma.
Keegi ei suru oma arvamust aga väida vastupidist et sael sai vabalt liikuda ja rataste valik mida müüdi oli piisav. kawast nägin vaid ühte ja teistel oli kiri ära näppi. mis ma sinna siis tegema läksin kui kaubaga tutvuma ja proovima kas minule istub?
ma ei pidanudki sind silmas muidu.
näiteks eesti ehitab mess tartus oli väga hästi korraldatud keegi viibis seal?
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Krt...mina aelsin kõik tsiklid läbi mis olid messil...nägin seda silti mõne üksikul tsiklil ainult. Minu tsiklil oli see silt selle pärast ,et kui jalga oleks ületõstnud tsikli. Oleksid ära kriipinud taga küüru ja paagil puudusid tugevndused all. Ehk siis paagi peale toetudes oleks paagi katte järgi andnud ning ilus värvi töö rikkutud
Aga kes ilusti küsis ja palus sai ikka tsikli peal aeleda
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
korke, kle. see mis sul seal näituseks väljas oli võib tõukerttaga joonele panna mootori müüsid krt. tõstamaaale vai?
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
emexisse ikka
Hoidsime kaalupealt kokku ja viskasime mootori vahelt minema
speedvana kirjutas:korke, kle. see mis sul seal näituseks väljas oli võib tõukerttaga joonele panna
mootori müüsid krt. tõstamaaale vai?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Qunts kirjutas:Keegi ei hala aga mõtetu jura oli. Mine käi korra kusagil auto moto messil euroopas ja näed vahet. see ei ole see kui näed messil kedagi tutavat ja ajad paarsõna mingit mõtetut pläma.
Tegelikult Berliini igakevadise tsiklimessi kohta võiks öelda, et rataste (va. iseehitatud ja uunikumid) selga võis seal julgelt istuda, kasvõi Ducati 1098R lenksu, aga nt Honda tsiklite peale ei saanud seal parima tahtmisegi korral istuda - Honda pole Berliini messil vähemasti viimased kaks aastat oma boksiga lihtsalt väljas olnudki!! See, et kusagil vähe ruumi on, näitab pigem seda et üritus on kasvanud Tartu messikeskuse ruumidest suuremaks. Paljugi mis kaupmees sinna kohale tahaks tuua, iga ruutmeeter maksab talle raha ning nagu võib veenduda, pole messikeskuse seinad kummist.
Kes kiirelt tegutseb, jõuab veel selleaastasele Berliini messile: http://www.berliner-motorrad-tage.de/
Benelli TNT 1130
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
sai ka täna (laupäeva) hommikul üritust külastatud, mõned tähelepanekud siis
ei saa just kurta et midagi vaadata polnud aga lihtsalt see tempo mis peale suruti massi poolt oli natuke liig, tegin isegi mitu ringi aga ikka nagu ei saanud keskenduda asjade uurimisele
ja mida aeg edasi seda kitsamaks läks ning väljudes avastades et ukse taga on 50m järjekord jäi küll suu lahti
küsitavaks jäi ka et miks ei kasutatud triali taga olevat ruumi kus aedade peal olid soov.ee reklaamid, kasvõi kogu selle praeguse kauba juures mis väljas oli see ära hajutada sellise ruumi peale oleks juba palju lõbusam olnud
muidu ei saa kurta, oma silmaga ka ära nähtud kuulus Korke ja telestaar Väints
kontakt nr. +372 52 58 244
No ruumi oli ju ilmselgelt vähe, väitke mis tahate!Polnud võimalustki ümber tsiklite vaadata ja kõndida, ilma et keegi vastu su külge ei nühiks Aga õnneks sai HD raamat soetatud, mis tuju natukenegi paremaks tegi
See kõik siis laupaeval lõuna ajal!
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
viimane aeg oleks mess tagasi viia kahe halli peale....
ei pea ju kahte messi korraga tegema
see aasta oli see mess tõesti nagu annelinna täika
ainukese vahega et polnud leedu kaup vaid ratta teemaline ....
Asi ju puhtalt rahas. Kui toimuks reaalset uute rataste müüki, siis oleks ka müüjatel rohkem raha väljapanekuid paremini eksponeerida. Majandussurutise ajal on juba messile väljatulek ise austustväärt. Au neile, kes pingutavad!
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
no oligi kogu see staff väiksemale pinnale koondatud, mind see ei häirinud, hea, et selline asi üldse teoks sai.
lisaks veel üks positiivne külg- soovijatel oli võimalus traieli tsiklit proovida, mida ei saanud loomulikult kasutamata jätta.
tänud gas-gasile
http://www.kampaania.net/catwees/moto/
kes siin selle tasuta pääsme võitsid, on see pluff või siiski
käisin ka kohal korraks. piletihind oli odavamaks tehtud kui eelmine aasta (vist oli niimoodi).
aga üldiselt "annelinna täika" on tõesti hea võrdlus. ja kokkuvõtteks SSDD.
dimi1974 kirjutas:http://www.kampaania.net/catwees/moto/
kes siin selle tasuta pääsme võitsid, on see pluff või siiski
Hea küsimus Saatsin ka oma andmed aga piletitega polnud õnne ....
-
- Tsikkel: Suzuki VX800
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 4 korda
hary kirjutas:Uuuh jah..kitsas oli.. no ja pohmas peaga muugimehed ..
messil osalemine on paljude ettevõtete jaoks nagu minipuhkus, mis veedetakse joobes. mul oli Instrutecil boks ja meie vastas oli mingi soome pakendifirma, kelle boksis ei käinud ühelgi päeval ükski külastaja - mehed ise see-eest pidasid pidevat "palaveri" konjaki saatel. kui ma siis oma freesi käima panin ja rahva olulist tähelepanu nautisin, seisid soomlased näoga meie poole, sõrmed demonstratiivselt sügaval kõrvas. ei saanudki aru, kas armukadedusest või pohmakast
mis puudutab tsiklite selga ronimist messil, siis minge veetke parem nädalavahetus mööda motopoode, saate igal pool ratta selga, tunduvalt odavam ka.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.