Tahaks ratast kuni 25 kW passi järgi

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
janskeda

Tahaks ratast kuni 25 kW passi järgi

Lugemata postitus Postitas janskeda »

Mul plaanis järgmine suvi vahetada oma jawa 638 millegi läänepärasema vastu.Väga tore ratas on aga see parandamine tüütab ära.
Niisiis.Mulle väga meeldivad custom rattad aga mul load lubavad veel alles kuni 25 kW rattaga sõita :cry: ,muidugi võib olla suurem ka kui passis kuni 25 on.No ma vaatasin 2-e ratast,välimuse ja hinna pärast hakkasid silma.Maksta ei tohiks ka üle 30 k.
Esimene varjant on Yamaha xv 535 virago.Miks ta mulle silma hakkas on see,et keskmise kubaktuuriga rattaid ei tehta väga suuri,kuid see tundus päris pika raamiga teiste samasugustega võrreldes.Põhjus,et ise olen ka päris pikk vend...185 umbes.Välimuselt on ka väga kena minuarust.Mõned küsimused tekkisid mida ma netist ega siit foorumist ei leidnud: Nimelt kuidas sellega maanteel hakkama saab...kuidas ta kiirusi talub,kui kaua kannatab sõita maanteekiirusega-u. 110 km/h ja mis jääb selle masina lõppkiiruseks muidu.Olen lugend,et see ratas ongi rohkem tuurimiseks,imelik uskida seda muidugi.Aga veel,et mis probleeme sellel rattal esineb enamasti?

Teine ratas on GS500E aga selle mõtte ma olen juba enamvähem maha matnud,sest see jääks ikka väga väikseks mulle.Pakkuge ise äkki mõned custom rattad millel jõudu,välimust,hinda ja pikemat raami on.Naked või classic rattaid võib ka tegelikult pakkuda :wink:

Äitäh!!!
Kasutaja avatar

CB500

Re: Tahaks ratast kuni 25 kW passi järgi

Lugemata postitus Postitas CB500 »

janskeda kirjutas:
Esimene variant on Yamaha xv 535 virago.Miks ta mulle silma hakkas on see,et keskmise kubaktuuriga rattaid ei tehta väga suuri,kuid see tundus päris pika raamiga teiste samasugustega võrreldes.Põhjus,et ise olen ka päris pikk vend...185 umbes.
535 Virago pika raamiga??? :roll: Ühel meist nüüd küll silmamõõtu ei ole..
Kasutaja avatar

tuvi
Tsikkel: Gsxr,Dnepr,K,Ural,M,H-D;GasGas
Tänatud: 4 korda

noo jah

Lugemata postitus Postitas tuvi »

ära seda gs 500 küll osta see igavene peller ju TSIKKLIMEESTE FORD SIERRA

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

päris hea,sõidan sierraga ja plaanin gs500 osta.

korgits

Re: noo jah

Lugemata postitus Postitas korgits »

On sul alust nii öelda ?
tuvi kirjutas:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ütle meile, isand tuvi, millise ülirattaga sina siis meil liigud, et sul on alust GS500E'd nii mustata?

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

TnX

Re: noo jah

Lugemata postitus Postitas TnX »

tuvi kirjutas:
Kuid nad mõlemad peavad ikkagi vastu ja sõidavad! Odavad veel pealekauba kah, algajale küllalt! Peller see küll pole, need tsiklid ja autod on mõlemad täiesti korralikud isendid, rahvamasinad!
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: Tahaks ratast kuni 25 kW passi järgi

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

janskeda kirjutas:
Esimene varjant on Yamaha xv 535 virago.
Möhh... See virago 535 on ju jube väike ratas... suht samas mõõdus mis GS 500... Mul mõlemad olemas ja võiksin väikese talveale kahh teha...

Virago saaksid hinnaga 23.500.-
http://www.streetfighter.ee/Motikajubin ... virago.htm

Sinu mõõtmeid hinnates, pakuks sulle ikka olulisemalt suuremat ratast...

Terv,
Kommionu
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Teema algataja
janskeda

ma polegi nii palju neid rattaid vaatamas käinud,netist olen lugenud nende kohta enamasti.
Pakuks keegi äkki mõne suurema raamiga ratta siis äkki,mudel nimelt?? :roll:

Teema algataja
dpr2016

Lugemata postitus Postitas dpr2016 »

GS500 on ju naked bike mitte custom..
kui sind ainult gondlid häirivad siis võid osta mõne 600se baigi, mis 25kW peale piiratud ja talt gondlid maha ratsida;) katkise gondliga isendi saab ka ehk tiba odavamalt kätte..
600stest baikidest, mida 25kW peale piiratud tulevad esimese hooga pähe Suzuki GSX 600 ja Yamaha FZR 600.

Teema algataja
janskeda

soov oleks ikkagi customit saada aga lihtsalt mõni naked bike ajaks ka asja ära kui hind on paras,customeid rohkem soovitage ikkagi aga hea hinnaga muud rattad ka halba tee :wink: .Ühesõnaga nagu me eelmises postituses oli kirajs:Kas keegi suure raamiga customeid oskab nimetada mis vastaks hinnale jne mis ma algteemas rääkisin :? Ja mis arvate Kawasaki EN 500-st?
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

:roll: Kui dok. rohkem kw`sid, lased tellida kasvõi Ramol piirangu komlekti, mis läheb a`la 3000.- ja mille nad ka paigaldavad, ning passis ongi 25 kw nagu sutsti :wink:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

Ja ikkagi olen ma vastu sellisele kaubale, et 18 ja 100kw istumise all.
Ma ei räägi neist 500 stest ratastest, millel passis 25 ja tegelikult ~35
vaid nendest 600+ cm3 ratastest millel kuidagi on passi saadud 20kw.
See võib ju tunduda rumal nõue, kuid mingi põhjus ju sellel ometigi on, et selline piirang on välja mõeldud.
Äkki on põhjus selles, et 18a isikul pole piisavalt vastutustunnet et 100nt kw ohjata?

See on sama nagu leutada näts, mis võtab hingeõhust ära bromillid.
et joove on 3+ bromilli, puhud, aga midagi ei näita, et nagu oleks kõik kõige paremas korras.

Ja siis foorumis 10+ isikut õpetavad, et enne sõitmaminekut pane see näts põske, siis ei tee pahad politseionud midagi.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi

Teema algataja
janskeda

Ma väga ei tahagi väga suurt ratast...kuni 750 oleks veel talutav,edasi läheb asi kalliks juba ja arvestan sellega ka,et kõige võimsam ratas on mul jawa.Vinge pill muidugi aga noh teate küll jawa jamasid :lol:
Sellega sai adrenaliini käima küll aga nüüd oleks vaja midagi võimsamat,mugavamat ja ilusamat 8)

Raigo

oled sa ennem lääne rattaga sõitnud ?mina võtaksin 500-se äärmisel juhul 600-se

Teema algataja
janskeda

Proovinud olen kõige suurema masinana üht Kawasaki biket...see oli vist ninja,ma ei tea täpselt palju kuupe sellel oli aga mootori suuruse järgi üle 600 kuubi ikka :D .Algul tundus jube see asend ja sõit aga kes ütleb,et peab kohe 200 km/h sõitma ja koha pealt punni põhja panema.Võtsin rahulikult-sõitsin kuskil 110 km/h -ni ja täiesti talutav.Aga kõige suurem custom on olnud Suzuki Marauder 250-ne.Suht jama oli,võrdlesin isegi oma jawaga :D.Ma arvan,et 750-ne custom küll hullem pole kui see Ninja :lol: Või mis customi vennad ütlevad :)

Aa ja Raigo mul ongi präegu silma hakanud 500sed nagu Vulcan ja sipa võimsam Virago

Raigo

EN500 on mõnus asi,olen korraks sõitnud sellega(loe : mõned kilomeetrid)

Teema algataja
janskeda

Vaadake seda ratast - EN500 nimelt müügiks siin
http://makeashorterlink.com/?R20512EC9
Jutu järgi korras ja hind ka kuidagi liigagi normaalne.Paljuga Eestis muidu need rattad on,umbes 88-93 aastate omad.Motodepoos on 30 k ringis aga seal on alati poejuurdehindlus juures,palju otse inimeselt saaks siin?
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

osta korralik ratas ja lase ramos ära piirata, ark acceptib ramo piiramisi ka ametlikult!!! Ilma probleemideta.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”